reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

Laski zaSimowalam się na maxa :D
Kolezanka od nas pozyczala gre Sims 3 no i nas zarazila swoim entuzjazem, wiec ja i mąz teraz sobie simujemy w wolnej chwili ;) Fajnie sie tak oderwac od zycia codziennego bo powiem wam ze juz dawno nie mialam zadnej rozrywki.

No i mam na glowie wymiane telefony, bo Nokia 6700 mi juz calkiem padla - siedzi teraz w serwisie i sie naprawia, ale juz czas na wybor nowego telefonu w abonamencie wiec tak szukam i szukam...
Zawsze jest cos nie tak - albo za slaby aparat, albo brak WiFi... Hmmm teraz obstawiam na HTC Wildfire S, albo SE Xperia Mini pro, z tym ze HTC lepiej trzyma baterie, a znow Xperia ma fajniejsze funkcje i znow mam myslenic eco robic....

Dodatkowo dochopdza nam chrzciny w tym miesiacu wiec szukam jakichs fajnych tortow w przystepnej cenie. lokal juz zarezerwowany na przyjecie tylko ciasta dograc i gosci sprosic ;)

reklama
Hej kochane, u nas dziś jakby lżej (tfu, tfu), ale to pewnie dlatego, ze dziadek przyjechał (mój tata) więc Igor cały szczęśliwy bo co jak co, ale podejście do dzieci to on ma. Na szczęście pogoda już trochę łaskawsza i w końcu można oddychać i nie jest tak gorąco, dlatego wybraliśmy się dziś na dzieciowe zakupy i wiecie co w smyku są naprawdę super promocje.

Ja dziś obkupiłam małego na maksa i wydałam przynajmniej połowę mniej niż normalnie, np. kurtkę przeciwdeszczową kupiłam za 30 zł., 3x body z dł. rękawem też za 30 zł. no wogóle sporo super ciuchów za małe pieniądze. I dobrze bo już z dużej cześci powyrastał.

Sabrina - ale Ty jestes dzielna dziewczyna! Mam nadzieje, ze dacie rade do konca postu!

Ja mam teraz glowe pelna mysli i naprawde nie wiem, co robic... Nie chce posylac Mii do przedszkola i to by bylo wbrew mnie, bo juz postanowilam z nia zostac w domu rok dluzej i starac sie o druga dzidzie w spokoju... Ale dostalismy to miejsce i jestem troche zbita z tropu... :oo:

Milego wieczorku!

hej laski...
Wyglądam jak śmierć na urlopie, schudłam znowu i mam dość - ale to tyle narzekania, nie będę smęcić.
Pola spała mi po południu dziś 2,5 godziny dawno tak długo po południu nie spała. Teraz wyszła "na rąsiach" z babcią pod balkon, bo dzieci grają w piłkę i Polcia aż piszczała, żeby iść papa :)
Sorrki przeczytałam, co u Was ale nie mam siły opidsać, bo już nie pamiętam co której - mam zajebiste problemy z pamięcia przez stres

Matko dziewczyny, jak Wy dajecie rade przy tak wczesnym wstawaniu? Współczuję i życzę zeby dzieciaczki niebawem nauczyły sie dłuzej sypiać (a te które późno wstają niech nic nie zmieniają:-D)! Ze mnie to sie ludzie smieją, ze teraz siebardziej wysypiam niż jak dziecka nie miałam:-D Za to Natalka w dzień ma jedną drzemkę poobiednią, która trwa 1-2 godz. Choć potrafi i w pól godziny sie wyspać:sorry2:

Gola oby stresy szybko odpłyneły w sina dal!

helenka przykro mi, ze mały ma skazę krwotoczną! Ale najważniejsze, że wiecie co jest i co robić. No i ze to nic powazniejszego. Gratuluje nowych umiejetności Olusiowi!

mary-beth mam nadzieje, ze gorączka była jednorazowa i już wszystko wróciło do normy!

onanana :-D Rewelacyjna nagroda, hehe:-D

Anek kurka współczuję wyskoków tego twojego chłopa. Mam nadzieję że w końcu dorośnie. Oby... oby!!
Niuniunia mam nadzieję że dziś jakoś przetrwałaś dzionek...
mary beth spanie do 8 ?? zazdroszczę! Moja młoda najdluzej co ostatnio spała to do 7:20 i to we wtorek, kiedy ja musiałam do pracy wstawać więc nie skorzystałam.Ile chcesz mieć druhen?? Widzę że Ci bidulko wskoczyło to przedszkole i spokoju nie daje... a nie możesz Mii prowadzić raz na jakiś czas??
helenka co za kumpel!! hehe całą rodzinę obudził- niezły agent. Oby Oluś cierpiał z powodu ząbkow a nie z czego innego!!
mama1988 ale zdolniacha z Tymka!! Moja mala to jest jednak mega leń...
Nimfii w sprawie telefonów to ja mogę powiedzieć ze od zawsze mam SE i to moja ulubiona marka. Teraz mam SE Xperia NeoV i jest super. Dużo gości prosicie na chrzest?
syl super że zakupy udane!! ja tez wlasnie (chyba) pisałam że małą obkupiłam w smyku. Naprawdę się opłaca!!
Gola
w Szczawicy byłam i ładnie. Mam śmieszne wspomnienia hihi ale opowiadać nie będę:-D Pola rzeczywiście wczesnie padała. Oby dała się ustawić;-) Czy ty kochana nie jesz z nerwów że tak chudniesz?? Kurde czemu ja nie moge tak chudnąć??
Ssabrinko wielki ukłon za ten post. Ja jestem miękka i nawet ostatnio ograniczanie jedzenia w celu schudnięcia mi nie wychodzi... A powiedz mi czy w tych godzinach kiedy możesz jeśc to możesz jeśc wszystko? Czy są jakieś ograniczenia??
mirelko dokladnie, zaraz mi się humor poprawil jak pooglądałam przystojnego instruktora!! Och... aż se musiałam wzdychnąć...
martttika ale Ty się rozstałaś z K?? czy jakiś come back był?? Pamiętam, ze ta praca Ci nie leżała. Jesli to takie agenty to dobrze że już tam nie pracujesz!! Twoi rodzice mają jakies gospodarstwo?? Tata K ma raka??
Margana jak ja siedziałam w domu to też sie śmiałam że nigdy taka wyspana nie byłam. Zresztą pewnie większośc z Was pamięta (bo większość mi zazdrościla snu Mai) a teraz się glizda popsuła:-(.

Ja dziś jak zawsze- bez lenistwa. W pracy troche roboty, jak zawsze. po południu byliśmy na rowerach. Zrobilismy kilka km po asfalcie więc bez wstrząsów. Maja zadowolona:-D
Kurde moje dziecko wcale nie chce raczkować. Wiecznie by tylko chodzić chciała łobuzica mała...
no nic, zbieram sie do spania bo pewnie w noc jedno karmienei będzie (mam nadzieję że nie więcej) a potem pobudka ok 6:30...
Dobranoc kobitki!!!

nimfii Ja mam Nokie N96 8MP i se Ja bardzo chwale :tak: mowisz ze masz teraz w domu simsomanie :-D grywalo sie kiedys w to teraz to juz czasu nie ma ;-)
Gola kochanie oby te wasze problemy sie szybko rozwiazaly i zebys sie mogla zaczac znowu cieszyc kazdym normalnym dniem bez zadnego stresu,trzymaj sie tam kochana.
onanana tez myslalam ze nie dam rady bo Ja to lakomczuch jestem i zawsze lubialam cos podjadac no ale jak do tej pory sie trzymam :-D jak jest pora jedzenia no to mozemy jesc wszystko na co mamy ochote( jedynie ogolnie nie jemy wieprzowiny to co mamy zakazane w poscie oraz poza nim ) ale fajnie macie z tymi rowerami :-) Ja juz nie pamietam kiedy ostatnio jezdzilam na rowerze :-)
syl a to zes poszalala z zakupami,fajnie ze takie promocje sie trafily ;-)

Milej nocki kochane ;-)

onanana ja tez mialam długo telefony SE :) Zrazilam sie kiedys modelem co mial byc multimedialny z wysuwana klawiatura bo popekaly klawisze - badziew straszny! :( i do tamtej pory przeszlam na Nokie, ale.... jak 2 lata temu podpisalam umowe z Play to dali mi naprawde świetna Nokie za 1zl a teraz jak przedłużam umowe to żeby miec telefon tej samej klasy co tamat Nokia to musialam sie sporo naszukac... No i wlasnie ten HTC i Xperia sa godnymi nastepcami, także może przejde znow na SE.

Przyjecie po Chrzcie robimy w resteuracji blisko domu, bedzie ok 15 osob, najblizsza rodzina i chrzestni. A i tak ceny są "piękne" jak nam pokazali przykladowe menu to niemal jak weselne :p a my chcemy tylko obiad, tort i zimna płyte, bo tam nikt nie bedzie mogl dlugo posiedziec.

ssabrinaa
jak kuba idzie spac to nieraz sobie przysiade z Mackiem zeby posimowac, ale wiadomo ze to nie jest taka gra jak wtedy gdy mozna bylo posiwecic jej max uwagi, bo to ciagle dziecko cos chce, albo trzeba cos isc zrobic w mieszkaniu, wiec do komp to jestem tak w doskoku. Ale.... teraz maz mial urlop wiec nawet bylo i tak ze dzici zabieral na spacer zebym sobie mogla odpoczac przy simach :D On wie ze ja caly dzien jestem zabiegana, wiec tez chce mnie jakos odciązyć, zebym choc na te pol godziny sobie siadla ;)

reklama
onanana K twierdzi, że nas kocha i naprawi swoje błędy. Narazie próbuje, ale zobaczymy jak dalej to się potoczy. Nie mieszkamy razem, widujemy się raz, dwa w tygodniu, bo przyjeżdża do Filipka bardzo chętnie. Musi sobie zasłużyć dziad jeden po tym co zrobił:tak:A rodzice mają swoją działalność. Produkują i przetwarzają ogóry:-p

Do góry