hejka kochane
angie - ale super Wasza malutka poradziła sobie z testem, Ssabrinaa dobrze mowi, każde dzieciątko ma swoje tempo, cierpliwosci , za jaksi czas wszystkie bedziemy z nostalgia wspomianc czasy, kiedy sie bobo polozylo i przyszlo sie za 10 minut i lezalo tak samo
U nas niestety znowu tez gorzej z jedzeniem , od czasu katarku nie jemy tak dobrze:/ Mam nadzieje ze nowe mleczko zasmakuje Kindze
mycha- zaproszenie rewela!! Słodką macie tą córuchnę! Nadia od małego rośnie na fashionistkę
To się usmialas jak wrocilas z łazienki
A mała taka zajęta butami mamy, że chyba nawet nie zauważyła, żę mama foto robi
Super, że udało Ci się za małą kaskę ubrać malutką
maggipka - brawo dla Ameluni!
Ssabrinaa - ale fajnie, że Sami się przestawia ze spaniem , u nas nadal pobudka przed 6
A chodzi spać ok 20:30
winki - Tyś jest matka szalona ( w sensie poztywnym ofkoz)
Olinek jest rozkoszny, no i jaka ładna z niego by panna była, muszę udrzeyć do HaeMu bo takiej opaski jeszcze nie mamy
;-) Uśmiałam się z Waszych psich snacków i misek z wodą, czy karmą dla kota u innych lasek. W poniedziałek ruszacie - fajowo, czekamy na super fotoreportaż z pola namiotowego, też jeździłam jako dziecko, ach niezapomniane czasy, gotowanie nad butlą gazową , mycie się w misce (później już były prysznice). Super ten Twój przyszły szwagier, z chęćią bym takiego pożyczyła
U nas papa i machanie łapką , mama, meme baba i bebe, tiatia i nieee albo neee , no i jak mjuzik słyszy to się giba jak jakiś hip hopowiec PS jak mi mój źle kartę włożył do pierwszego iPhonea to musiałam z tym do Wawy jechać, żeby mi w autoryzowanym salonie Apple zrobili bo inaczej gwar. bym straciła - i za takie ciulstwo wtedy 3 stówy zapłaciłam !!!
Ankusch - a wiesz , że mi się wydaje, że Polcia też ma takie guziczki cycusie, aż jutro pomacam , na pewno to nic groźnego - ale lepiej spawdzić
onanana- rozumiemy kochana, miło, że w ogóle o nas pamiętasz i dajesz znać jak u Was. Greczniutką macie tą Majusię i jak ładnie je, pamiętam też , że od noworodka ona była taka grzeczniutka
martus_ja - najważniejsze, że przyznali Wam alimenty! Będzie już tylko lepiej, dzielna jesteś :*
margo - gratulujemy nowych umiejętności Lence! Polcia odkąd siada samodzielnie, to nawet na śpiocha to robi
, też opanowała to już perfekcyjnie, czy z raczka, czy z leżenia siada raz dwa, nie raczkujemy jeszcze, ale ciągle przybieramy pozycję na raczka - może ruszymy, albo i nie
Wstępnie : 18 sierpnia jadę z Polą, moją mami i Hanią (chrzestna Polisha i moja najlepsza przyjaciółka) do Szczawnicy, miała być Rabka, ale Hania nas przekoanała. Dziadziuś chce nam kupić parasolkę, chyba kupimy nową Quinyy Buzz Xtra - ten co ma winki, albo używkę zwykłego Buzza.
Jedną sprawę załatwiliśmy pomyślnie, ciągle jeszcze tego sporo, ale już jakiś kroczek malutki jest
Bylam dziś z POlą w UP, żeby ją przypisali do moejgo ubezpieczenia, laski , qrwica czlowieka bierze - 2 dziewczyny przede mną się rejestrowały ( jedna po polonistyce i drugi fakultet nie wiem z czego), druga po chemii - starsze ode mnie, Pan około 50 paru lat, mówi, że tylko co mc się podpisuje i już tak 4 rok i tylko na czarno dorabia - życie... W cudnym kraju nad Wisłą