Hej babeczki!
Widzę, że jeszcze nie ma wieści od andrzeliki. Mam nadzieję, ze jest ok.
Co do wątku zamkniętego, nie będzie on w tym wątku widoczny tylko dla niektorych, ale w "Społecznościach" z nazwą np "mamy listopadowe 2011.
Może powiem tak. Miałyśmy taki wątek zamknięty na sierniówkach 2009. Dobra rzecz, mogłysmy się tam pożalic na sprawy ktorych nie porusza się na wątku głównym, wklejalysmy swoje prywatne zdjęcia i filmy, ogólnie ok.
Niestety przy samym zakładaniu wątku było bardzo dużo problemów, wiele dziewczyn odeszło przez to z forum urażonych że nie spełniają kryteriów pisania częstych postów (bo to bylo głowne kryterium dziewczyn, ktore podjęły temat). Doszło do tego, ze zeby dostac zaproszenie na tajny powstawaly posty typu "czesc!!"
na koniec niestety tajny wątek stał się klubem, do ktorego nie wpuszczano zadnych dziewczyn ktore osmielily się nie narzekac na swoja sytuację finansową i głownie przez to ich tozszamosc byla podważana, bo pokazaly swoj pokoj po remoncie, albo mowily ze czesto jedza na miescie no i bylo trochę obgadywania. Ale nie musimy powtarzac tych schematow, prawda?
Powiem tak: jestem za, ale uważam że mozna z tym poczekać jeszcze trochę, az sie bardziej poznamy i utwierdzimy grupę osób , ktora ma zamiar pozostac tu na stałe. wiele dziewczyn się jeszcze wykruszy, wiele wpada sie przedstawić i znika.
Ważne żeby byc delikatnym w sprawie przyjmowania kolejnych osób do tajnego watku, zeby nikogo nie skrzywdzić. niestety nie każda ma czas pisac codziennie, sa dziewczyny, ktore mają pracę, dzieci i wiele obowiązków, ktore nie pozwalają na codzienne pisanie i nie mozna ich skreslac.
taki zamknięty wątek jest super sprawą, zeby bliżej poznać te kilka osób, moze się wirtualnie i nie tylko zaprzyjaznic, wymienic telefonami, zeby ktos zawsze mial z nami kontakt kiedy np. bedziemy rodzic
POzdrawiam dziewczynki!
U mnie brzuchol coraz większy, chyba się skuszę na zdjęcie, bo juz jest sie czym chwalić
Powiedzcie mi do kiedy bierzecie luteinę bądz duphaston? Pamiętam ze niektore z was pisaly cos o odstawianiu, na innym wątku dowiedzialam sie ze odstawia się do 16tc.. wczesniej nie zapytalam do kiedy brac a nastepna wizyta za 2 tygodnie