reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Witajcie:)

|Poxo, dobrze, że już wyszłaś ze szpitala i czujesz się lepiej:-)!

Ssabrinaa zgadzam się z dziewczynami - super pomysł:)

U mnie też dziś pięknie,słoneczko i ciepluteńko, kolorek złapałam i nie straszę już jak personalny z młyna ;-)

reklama
Ciesze sie ze pomysl sie wam podoba jak sie wypowie jeszcze reszta dziewczyn to wtedy bede kombinowac z tym watkiem zamknietym :-D U mnie pogoda rano byla swietna a teraz to juz sloneczko sie schowalo i jakis wiaterek sie ruszyl ale nie jest zimno na szczescie :-)
agutek79 zdrowka dla syneczka zycze oby jak najszybciej do siebie doszedl :-)
winki80 super wiesci :-) ciesze sie ze wizyta sie udala no i tez nie widze inaczej,wszystkie musimy dotrwac do tego listopada :-D
Zazdroszcze wam juz tych ruchow ja sie jeszcze musze naczekac na te kopniaczki :-D

A teraz moze ktos mnie oświeci ;) Czy symbol z USG CNO to jest pełna długość dziecka?| U mnie wynosi 10 cm, a CRL długość ciemieniowo-siedzeniowa, czyli od czubka głowy do końca tułowia dziecka, a dokładnie do kości ogonowej 7,8cm.
Wydawalo mi sie to bardzo duzo bo wiekszosc z Was pisze o mniejszych maluszkach?

Lekarz zapowiedzial nam kolejne duze dziecko ;) Tak jak Maciek, duzy jak na swoj wiek.

Aha! No i utwierdzam sie w przekonaniu ze czuje ruchy ;) Bo sa coraz wyrazniejsze i coraz mniej watpliwosci amm ze to wlansie to ;)
Czuje "puk, puk" kilka razy dziennie, najczesciej jak odpoczywam.

ale Wam zazdroszczę czucia ruchów, ja też już chcę ;-)

Poxo, dobrze że już wyszłaś ze szpitala i że z dzieckiem wszystko w porządku

Ja jestem jak najbardziej za zamkniętą grupą, czy tam wątkiem, ale powiedzcie mi, czy wątek to będzie tylko jeden taki ukryty, czy możemy mieć kilka tematycznych? Bo gdyby był jeden, to troszeczkę mogłoby się tam zaśmiecić, bo w grupie można zakładać dowolną ilość wątków i nikt tego nie widzi oprócz osób, które do niej należą.

juliet w watku zamknietym moze byc dowolna liczba nowych tematow :) tylko nie bedzie dostepny dla osob nieporzadanych.:tak:

julieet dlatego rzucilam propozycje a wy macie sie dogadac i po wymieniac sie swoimi opiniami za i przeciw :tak: Grupa jest tak jakby nowym pod-forum tylko ze widza i maja dostep tylko osoby zaproszone a nie zadne osoby postronne a watek zamkniety to nie wiem jak to wyglada za bardzono :tak: ale decyzja nalezy do wszystkich dziewczyn :-D

tak, wiem jak wygląda grupa zamknięta, ale skoro tutaj możemy mieć też jakby zamknięte forum, to jestem za tym żeby było ono tutaj, tylko na jakiej zasadzie będzie ono widoczne dla nas? bo do grupy, to wiadomo, że osoby zaproszone, a jak to się ma do wątku?

Watek juz bardziej jest zalezny od adminki to do niej trzeba pisac PRIV i to ona go zaklada taki watek :tak: no i bedzie widoczny prawdopodobnie tylko dla osob zaproszonych.No a pozniej to pewnie adminka da komus albo moderator bedzie musial sie opiekowac tym watkiem zamknietym:-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny ,tyle napisałyście ,że cieżko nadrobić. :-) U mnie super pogoda ,ale strasznie się męcze przy takich upałach ,co dopiero bedzie w lipcu ,albo sierpniu. Poprzednia ciąża wypadała mi praktycznie tak samo to wiem ,że bedzie mi cieżko. :cool2:Byłąm z małym na spacerku to zamiast mi iść to cwaniak do wózka się pchał hihi i zmęczyłam się jak nic jeszcze pod górke.
Teraz nie mam laptopa i musze latać na stacjonarny do drugiego pokoju. Dwa tygodnie bede bez.
Coś martwie się ostatnio coraz bardziej o dzidzie czy wszystko dobrze i wogóle jakieś dziwne myśli. Dobrze ,że za równy tydzień wizyta.

Poxo
współczuje pobytu w szpitalu ,ale najważniejsze ,że już wszystko dobrze.:blink:
winki80 super ,że wizyta się udała ja już nie mogę doczekać się swojej. :-)
agutek79 trzymam kciuki za szybki powrót synka do zdrowia ;-)
Ssabrinaa jestem za tym abyś moderowała forum:yes:

,a co do Andrzeliki to też się zastanawiam co u niej ,pozostaje tylko czekać na wiadomość od niej.
Lece wykąpać małego ,potem kolacja i spać.:happy2: Życze miłego wieczoru.

reklama
Do góry