reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Wiatam Panie!!
naprawdę już czujecie kopniaki?? ale Wam fajnie, ja już nie mogę sie doczekać, w pierwszej ciąży dość późno poczułam, wiec teraz pewnie też bedę musiała trochę poczekać.

Moje USG w porządku, niestety mój język kulway,wiec nie wszystko zrozumiałam. Dzidzia sie ruszała, serduszko bije, to jeszcze maleństwo takie,już bym chciała je mieć. Jestem w 12 stym tygodniu, a termin mam na 22.11.11. Nastepne USG mam 28 czerwca i to bedzie koniec tutaj, naszczescie w Polsce sobie odbije.
A teraz mój Synuś ogląda zdjecie z USG i mowi "bobacz Mama mój Dzidzia"

Jeśli chodzi o wózek to ja mam xlandera xa, i teraz tez raczej kupie x-landera. Nie opłaca mi sie inwestowac w drogi sprzet, bo na lotniskach fatalnie sie obchodza z tymi wozkami. Jedyna jego wada, ze nie ma przekładanej spacerowki i trzeba sie uzerac z tymi parasolkami, ktorych nie cierpie. Ale w sumie jeszcze jest czas, wiem jedno tutaj w Anglii szlau nie ma z wozkami. Jedynie co to MUSTY,ale bardzo drogi :(((

A pomysł Sabriny jest bardzo dobry :)) no dobra teraz ja lece do szkoly, a chce mi sie........pozdrawiam i udanego wieczorka życze.

reklama
Dziękuję, za dobre słowo... :happy2:

ja też, jak większość myślę, że zamknięty wątek jest jak najbardziej ok...

Co do CRL to w czwartek (12tyd i 5d.) mieliśmy 57mm, więc dziś pewnie jest już więcej... przynajmniej mam taką nadzieję... ;-) i pierwszy raz mieliśmy zaznaczone "AFI w normie"

zamkniete forum jest ok, ale nie wiem czy grupa zamknieta bedzie ok:/ niektore laseczki po prostu nie maja czasu tak czesto odwiedzac grupy a jak jeszcze bedzie prywatna to sie wiekszosc tam pewnie bedzie wypowiadac:( moze lepiej pokombinowac z zamknietym tematem tutaj? lub zamknac z galeria brzuszka i maluszka bo ja np nie chce upubliczniac fot a inaczej moglabym ewentualnie;) moze tak warto?

Andrzelika pamietaj ze my tutaj czekamy na znak od Ciebie.

ja tez jestem za watkiem zamknietym. u marcowek mamy watek zamkniety i tam bez obcykow piszemy o wszystkim, wklejamy zdjecia i filmiki. to naprawde swietny pomysl!

a co do andrzeliki to oczywiscie, sledze, czy sie nie odezwala i mam nadzieje, ze wszystko jest ok! ja tez krwawilam w pierwszej ciazy w 13 tygodniu i jak trafilam do szpitala to trzymali mnie ponad tydzien choc w drugiej dobie krwawienie ustalo. pare dni nie moglam nawet nogi z lozka sciagnac... wiec mialam nawet okazje zapoznac sie z basenikiem.... na sali obok lezala dziewczyna, ktora musiala nogi miec lekko podniesione i nie mogla sie nawet na bok obracac.... to dopiero masakra! ale czego sie nie robi dla fasolki!!!!!

Ostatnia edycja:
Andrzelika pewnie nadal w szpitalu,moja kolezanke kiedys zatrzymali tydzien na obserwacji wiec nam jak na razie pozostaje tylko czekac az Andrzelika sie odezwie :-)
Widze ze wiekszosc z was jest za watkiem zamknietym jak dla mnie to mi to jest obojetne watek czy grupa i tak tam sie nie bedzie pisalo caly czas tylko to bedzie takie nasze male prywatne gniazdko gdzie bedziemy mogly rozmawiac o pewnych sprawach o ktorych bysmy nie pisaly na ogolnym albo wklejenie fotki rodzinnej albo swojego dziecka ja np bym nie wkleila na ogolnym bo nigdy nie wiadomo kto to oglada :tak: wiec jesli wszystkie jestesmy zgodne to jutro postaram sie dziewczyny zalatwic nam watek zamkniety :-D
Wpadlam wam zyczyc milej nocki ja zmykam sie poprzytulac do mojego A. :-D Dobranoc brzuchatki :-D;-)

Andrzelika mam nadzieje, że wszystko okej i trzymam kciuki.

Co to zamkniętego wątku czy grupy to nie wiem czy mam się wypowiadać, w sensie czy będę też zaproszona.. :zawstydzona/y: bo jestem tu bardzo krótko.

My też już po wizycie i USG. Przed samym wejściem miałam wielkiego stracha, ale wszystko jest ok :) I, niespodzianka, pokazał nam swój "wisiorek" :-D:szok: i termin porodu nam się przesunął na 11.11.11:cool2:
I jak to stwierdził pan doktor "mały człowiek- pierwsza klasa" :-)

Życzymy wszystkim słodkich snów :-)

miss_kumcia to gratuluje "wisiorka" :))) i pieknego terminu porodu :))
w Anglii generalnie nie mówią płci, to w sumie zależy od miasta...ja mam szczęscie, że mieszkam w takim, w którym nie mówią. Normalnie zaświaty :((

reklama
Czesc dziewczyny, ale Wy piszecie, ledwo przebrnelam.:-)
Dzieki za trzymanie kciukow,:tak: jak juz pisalam na watku z wynikami, wszystkie wyniki prawidlowe.:-)
I zmieniono mi date na 18.11 z 12.11, bardzo mi sie ta data podoba, bo moja babcia z ktora bylam bardzo blisko byla urodzona 18.11, wiec nie bede miala nic przeciwko jezeli urodze tego dnia.:tak:

Co do watku zamknietego tez jestem za.

Tez czekam na wiesci od Andrzeliki, caly czas o niej mysle i wierze ze wszystko ok tylko profilaktycznie potrzymaja ja dluzej w szpitalu

Wszystkim dziewczynom zycze zdrowia i zebysmy omijaly szpital z daleka

Do góry