Margana
Fanka BB :)
julieet pytałaś o mój tym wózka.Mam 2 typy na razie: X-lander xa i Jedo Fyn. Z tym , ze na pierwsze miejsce wysówa się ten drugi po usłyszeniu opinii znjomej, która też miała te same typy i wybrała właśnie jedo. Juz sie nie moge doczekać ogladania na zywo:-)
Madzia737 cieszę sie, ze Ty też od początku czułaś, ze jesteś w ciaży. Wydawało mi sie to niemożliwe, a jednak:-)
ponko uważam, ze ze studiami powinnaś zrobić tak jak sama uważasz i czujesz. Tym bardziej, ze masz wątpliwości co do kierunku. A rodzina jak nie teraz, to po urodzeniu dziecka zrozumie, ze dobrze zrobiłaś! Trzymaj się dzielnie.
mysza_tj super, ze usg wyszło dobrze:-)
winka_s ale super! Gratuluję kopniaczka i juz sie nie moge doczekać swoich!
poxo przykro mi, ze trafiłas do szpitala:-(Mam nadzieję, ze juz wszystko jest dobrze i więcej sie to nie powtórzy!
Madzia737 cieszę sie, ze Ty też od początku czułaś, ze jesteś w ciaży. Wydawało mi sie to niemożliwe, a jednak:-)
ponko uważam, ze ze studiami powinnaś zrobić tak jak sama uważasz i czujesz. Tym bardziej, ze masz wątpliwości co do kierunku. A rodzina jak nie teraz, to po urodzeniu dziecka zrozumie, ze dobrze zrobiłaś! Trzymaj się dzielnie.
mysza_tj super, ze usg wyszło dobrze:-)
winka_s ale super! Gratuluję kopniaczka i juz sie nie moge doczekać swoich!
poxo przykro mi, ze trafiłas do szpitala:-(Mam nadzieję, ze juz wszystko jest dobrze i więcej sie to nie powtórzy!