reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

julieet pytałaś o mój tym wózka.Mam 2 typy na razie: X-lander xa i Jedo Fyn. Z tym , ze na pierwsze miejsce wysówa się ten drugi po usłyszeniu opinii znjomej, która też miała te same typy i wybrała właśnie jedo. Juz sie nie moge doczekać ogladania na zywo:-)

Madzia737 cieszę sie, ze Ty też od początku czułaś, ze jesteś w ciaży. Wydawało mi sie to niemożliwe, a jednak:-)

ponko uważam, ze ze studiami powinnaś zrobić tak jak sama uważasz i czujesz. Tym bardziej, ze masz wątpliwości co do kierunku. A rodzina jak nie teraz, to po urodzeniu dziecka zrozumie, ze dobrze zrobiłaś! Trzymaj się dzielnie.

mysza_tj super, ze usg wyszło dobrze:-)

winka_s ale super! Gratuluję kopniaczka i juz sie nie moge doczekać swoich!

poxo przykro mi, ze trafiłas do szpitala:-(Mam nadzieję, ze juz wszystko jest dobrze i więcej sie to nie powtórzy!

reklama
Kochane... Andzelika jak pojechała do szpitala tak jak ja we czwartek... to z "urzędu" siedzi się tam 3 doby... więc najwcześniej w poniedziałek wyszła, jak wszystko od razu przeszło... (za co równie gorąco trzymam kciuki...)
Z tego co (po moich 2 wizytach tam...) zaobserwowałam, to kobiety z plamieniami są "trzymane" troszkę dłużej... zwłaszcza w Jej przypadku, myślę, że dla bezpieczeństwa zostanie tam jeszcze... :-(

Teraz jak byłam, równo ze mną przyjechała pani z plamieniem, ale w piątek już nic jej się nie działo... więc wyszła w poniedziałek...

A w ogóle, to również serdecznie witam "nowe" mamusie... ;-)

hej
wnika Gratulacje ,szybko się to twoje maleństwo uwineło ;) z tymi kopniakami :)
poxo najważniejsze że już jesteś i wszystko z wami ok :)
Sabrina pomysł super , tylko zamiast grupy proponuję po wyborze moderatorów napisać do adminki o wątek zamknięty , jest o wiele lepszy niż grupa ;)
dziewczyny skoro wybrałyśmy Sabrinę na moda to proponuję żeby drugim modreatorem została Niunia która sama wyraziła chęć , co wy na to?? będziemy miały ten problem z głowy , no chyba że pojawi się jeszcze jakaś inna kandydatka

ponko taki kontakt teraz bylby dobry ale tez bedzie na pewno bardzo przydatny jak bedziemy na samej koncowce i zaczniemy sie rozpakowywac,zawsze bedziemy na bierzaco a i bedziemy spokojniejsze :tak::-) Propozycja jest nadal otwarta ja zaraz zmykam do Collegu a wy wymieniajcie sie za i przeciw :tak::-D

AniaSam ja tylko dalam propozycje a czy to bedzie Grupa czy watek zamkniety to dla mnie obojetne ale watek zamkniety zawsze bedzie latwiej znalezsc niz Grupe :tak:
A co do drugiej moderatorki Niunia sie zglosila wiec i Ja sie zgadzam,niech sie tez reszta wypowie :tak::-)
Milego dnia wam zycze brzuchatki ja sie pojawie pozniej pewnie :-D;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki :)

U nas taka piękna pogoda, a mój Szymcio wczoraj gorączkę miał, dziś nos zajęty, gardło zajęte, wieczorem do lekarza jedziemy :(

Ssabrinaaa - jestem za. Grupa czy wątek też fajny pomysł. Jestem podwójnie za. A nawet potrójnie jeśli dołączyć do tego drugą kandydaturę :)

mysza_tj - gratuluję dobrych wieści

angie80, anus - czekamy na wieści, trzymam kciuki

wnika_s - gratuluję kopniaczków. Ja też już czuję. Piękne chwile :)

niuniunia20
- ja też przechodziłam przez różne "jazdy" mdłościowo-wymiotowe. Nie miałam sposobu, trzeba było przeczekać, ale w 4 miesiącu się skończyło. Trzymaj się.

poxo - szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę. Dzidzi nic nie będzie, lekarze wiedzą co robią :)

Mam nadzieję, że z andzeliką wszystko dobrze.

ja dzisiaj na szybko się witam i zaraz uciekam.
Zagladam co tam z Andrzeliką ,ale cisza..:-(
To jest dobry pomysł,aby stworzyc wątek zamknięty w celu kontaktów,zdjęć itd.:tak:
Poxo ciesze się ,ze dochodzisz do siebie,oby się już takie akcje nie powtórzyły:no:
Wnika gratuluję kopniaczków:tak:

hmm.... coś miałąm jeszcze napisac ,ale jakaś dzisiaj niezdolna do myślenia jestem i zapomniałam:zawstydzona/y:
zmykam

aaa trzymam kciuki za wszystkie wizyty

https://www.babyboom.pl/forum/members/ssabrinaa-66812.html
Ssabrinaa dla mnie to rewelka Twój pomysł z tym, żeby zrobić wątek zamknięty bo byłoby właśnie miło gdybyśmy były w swoim gronie i miały pewność, że nic złego nas nie spotka. Tak więc ja jestem za;)

A co do brzuszków to powiem Wam, że mój na samym początku był taki brzydki, były takie fałdki widoczne, a teraz zmienił mi się i mam mniejszy brzuszek, bardziej taki elastyczny i moje boczki nareszcie znikają;D Całe życie z nimi walczę ale przy ciąży czuję się lepiej w swoim wyglądzie niż przed. Wiadomo, że teraz nagle nie schudnę tych 20 kg które przytyłam rok temu przez chorą tarczycę ale myślę, że dojdę do siebie na spokojnie po ciąży;) Hormony biorę i czuję się naprawdę lepiej i moje włoski nie wypadają to właśnie chyba przez to;)

Pogoda u mnie jest fantastyczna, nawet ten lekki wiaterek, który dziś powiewa nie przeszkadza bo jest tak fajnie, wakacyjnie;) Tylko ja przez tą tarczycę odczuwam temperaturę 3-krotnie gorzej;( Ale nie narzekam na te słoneczko;) Lepiej jak świeci niż pada deszcz...

Kochane... Andzelika jak pojechała do szpitala tak jak ja we czwartek... to z "urzędu" siedzi się tam 3 doby... więc najwcześniej w poniedziałek wyszła, jak wszystko od razu przeszło... (za co równie gorąco trzymam kciuki...)
Z tego co (po moich 2 wizytach tam...) zaobserwowałam, to kobiety z plamieniami są "trzymane" troszkę dłużej... zwłaszcza w Jej przypadku, myślę, że dla bezpieczeństwa zostanie tam jeszcze... :-(

Teraz jak byłam, równo ze mną przyjechała pani z plamieniem, ale w piątek już nic jej się nie działo... więc wyszła w poniedziałek...

A w ogóle, to również serdecznie witam "nowe" mamusie... ;-)
no ja cale 5 dni w szpitalu lezalam:///

aaa co do ruchow tez juz mi sie zdaje ze czuje:) ale raczej juz wiem czego sie spodziewac:)

Sabrina - to spoko pomysl abys moderowala forum:) popieram:)

Witam dziewczyny

Ja juz po moim stresie genetycznym . Fasolka zdrowa i rosnie jak na drozdzach. Juz ma 6,3 cm :). Forka na "wizytach u lakarza". Plci mi oczywiscie nie mowili bo to osobne usg z osobna cena oczywiscie. Dowiem sie w Polsce jak bede za miesiac. W pierwsza rocznice slubu :)

Gratuluje pierwszysch kopniec i zazdroszcze szalenie.
Ja nawet nie mam brzucha. Polozna wczoraj mowila ,ze to narmalne bo bobik siedzi nad spojeniem lonowym i w gore przesunie sie dopierow kolo 20 tc ,i wtedy brzucho szybko zaczyna rosnac. wiec spokojna mam byc.

Mam nadzieje ,ze Andrzelika tylko w szpitalu odpoczywa i nie ma netu. I ze sie niebawem odezwie.

Saabrina na moderatorke. Popieram.

U mnie lato -25 C . wiec leze i sie opalam ,oczywiscie bezpiecznie ( powiedzmy) Teraz jestem w szkole i okropnie pan przynudza.

Pozdrawaim goraco kocháne

reklama
Do góry