Witajcie kochane, nadrobiłam
Majuska, - wczoraj Polę położyłam po 21 - i co i ckuźwa wstała o 4:50!!!!!!!!!!
Chyba, ona tak już ma i nic nie zmieni kładzenie jej później spać. Masz rację ja sobie nie przypominam, o napieciach, z innej beczki, w mojej klasie nie było ani jednego dyslektyka, dysgramatyka, adhd i nic innego, a jak tylko poszłam do LO to połowa klasy coś miała! Ja odwrotnie mega stresy w ciąży, wszytsko pod górkę D dający w doppę, a dziecko w miarę spokojne...I co co chodzi ?
maggipka, to Wasza niunia jak na 36 tc całkiem fajniutka już była i na szczęście nie taka kruszynka!
Silna z Niej babka
winki - a czy te metody z bachora na niesfornego chłopa skutkują?!
Syl w sierpniu mam jechać z Polą do Rabki, albo do Szczawnicy, a mimo, że mam kombi to zastanawiam się jak wszystko zmieszczę
angie- pewno, że malutka musi swoje odespać, najważniejsze, że już w domku!!
nimfii - biedny Maciuś!
Dobrze chociaż, że odparzenia zniknęły! Zdrówka dla Niego!
Angun - ale Zywe srebro z Waszego Artiego i dobrze, bo super się rozwija
Co do karmienia to u nas od samiutkiego początku Pola nie była za piersią, traktowała ją tylk oi wyłącznie jako źró∂ło jedzenia, a teraz od kilku dni przełom domaga się cycusia i chętnie ssie dużo często w ciągu dnia, w nocy mamy - HURRRA - tylk ojedno karmienie ok 1-2ej. Ale jeszcze 2 tygodnie temu, nie szło jej nakarmić, tak jak piszesz ciągłe szczypanie mnie, drapanie, wyrywanie się i puszczanie co chwila cycka , żeby oglądać się wokół i podnosić. A teraz je na prawdę dobrze , tylko wkłada mi palce do nosa, oka alb ociągnie za włosy
Trzymam kciuki za pierwsze wyjście Artusia z nianią - daj znaka jak było
Współczuję kolejnej kiepskiej nocki
Może przez te upały??
martus.ja - to już jutro, powodzenia kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Saabrinoo - mam nadzieję, że u Was dziś nocka lepsza ,chętnie oddam trochę naszych upałów, bo są już nieznośne - dziś ma być 36 w cieniu!!!!
Katernika - woooooow, ale szybka ta wasza Patrycja!!! Kurcze, Pola nie raczkuje nawet - a Wasze bobisławy już same wstają trzymając się czegoś! Zaglądaj do nas częściej
Gratki na 3 zębolka! U nas 2 dolne jedynki jak wyszły, to nawet nie wiedzieliśmy, ale jak wyszły jej 4 na raz na górze, to była gorączka 39 stopni!!
Niuniunia- super, że w pracy ok i wszystko fajnie ogarniasz,nawet nie wiedziałam, że są tabsy na zatrzymanie laktacji, malutka już nie chce cycusia , czy przez pracę musisz zrezygnować??
mirelk o- u nas te męczą te okropne upały, a moja kumpela miała termin na 1-2 lipiec i nadal się bidulka męczy w 2 paku
Kurcze jest plaga kleszczy, nie trzeba wcale do lasu iść, bo u nas pod blokiem też pełno! Dobrze, że szybko znaleźliście. U nas te zawsze dwie drzemki, rzadko jedna, i rzadko 3 , z czego ta pierwsza przeważnie jest najdłuższa
Ankusch -fajnie, że tak sobie spędzacie czas na świeżym powietrzu
A taki basen - suuper sprawa!
martttika- brawo!! To wstęp do raczkowania
agalodz- doskonlae Cię kochana rozumiem, ja po 12kach pracy z dziećmi, różnymi i w wieku skzolnym i maluszkami mniejszymi czasem jak nasze teraz nie byłam tak wypompowana jak teraz. Bo jednak człowiek przerobił swoje , szedł do domu i w miarę spokój, a teraz praca 24 na dobę
marttika- może masz rację, bo młoda przez jeden dzoeń miała tylk ostan podgorączkoway , w dzień 37,4 - 37,5, a na noc 37,8.
Kochane, nocka ok, tylko jedno karmienie mamy od jakiegoś czasu <juuupi>, Pola przedwczoraj ze stanem podgorączkowym, wczoraj cały czas 3,6 i nocka super, i dzis też bez temp, nie wiem co jej było?
U nas straszneeeeee upałyyyyyyy!!!!!!!!Jak jest u Was, u mnie po 8 rano w cieniu 27 stopni!! Nigdzie się dziś nie ruszamy, wczoraj też cały dzień w domku, dopiero pod wieczór na balkonie, bo fajnie chłodno było