reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Ssabrinaa jestem za..:-)

wnika_s super ja już tez nie mogę się doczekać tych kopnięć..:-)
miłego dnia brzuchate...:-D

reklama
mysza gratuluje i zazdroszcze jana 3 usg ide dopiero 23 winka- super ja pewno jak mnie kopnie i tak nie rozpoznam na początku hi hi miłego dnia życzę wszystkim

Hej dziewczyny;)

Ssabrinaa ja też jestem za;)

Ja mogę się zgłosić na pomoc dla moderatora bo też mam mnóstwo czasu i wieczny dostęp do neta więc mogę pomagać;)

Mysza gratulacje;) Ja mam swoje usg 3D w sobotę, już nie mogę się doczekać;) Ja nie mogę się doczekać tych pierwszych kopnięć ;) Tak więc tylko pozazdrościć tego uczucia;)

dziewczyny poczulam pierwsze wyrazne kopniecie!!!! synka poczulam pierwszy raz miedzy 16-17 tyg. jak mylam glowe i wisialam nad wanna zgieta a teraz kladlam synusa do lozeczka i tez sie schylalam i bach! bardzo delikatnie ale konkretnie :))))) zaczyna sie!!!!!
wooooow, ale super :-) zazdroszczę !

powodzenia na wizytach dziewczyny, czekamy na njusy, może któraś już płeć pozna

dziewczyny poczulam pierwsze wyrazne kopniecie!!!! synka poczulam pierwszy raz miedzy 16-17 tyg. jak mylam glowe i wisialam nad wanna zgieta a teraz kladlam synusa do lozeczka i tez sie schylalam i bach! bardzo delikatnie ale konkretnie :))))) zaczyna sie!!!!!
Suuuuuuuuper ! Gra tu lu je!! Dziewczyny, ani się obejrzymy, a już każda będzie pierwsze ruchy maluszka mieć za sobą, pozdrawiam-y;)

Ja tylko mam jeden problem - nie wiem co mam jeść!
Nie mogę patrzeć na mięso, wędlinę, itp.
Moim jedzeniem na razie jest biały serek na kanapki i może cudem pomidor lub inne warzywko... Mam odruchy wymiotne, aż muszę się za buzię łapać. Nie wiem czy wy tez tak macie bądź miałyście? Denerwujące jest to bo jak jestem gdzieś i nagle takie odruchy mi się zrobią to aż wstyd... A nie każdemu się tłumaczę, że jestem w ciąży...
Może któraś z Was mi podrzuci pomysł co mogę innego jeść... ;(

Witamy... :happy2:

Muszę nadrobić mniej więcej to co pisałyście... bo ja oczywiście od czwartku do wczoraj byłam znów w szpitalu... :no:

Pojadłam bigosu (ale to chyba tylko pomogło...) dopadła mnie 3-dniówka... w pierwszy dzień do tego stopnia, że i górą i dołem (i nosem i wszystkim...) szła sama woda... i było coraz gorzej... potem gorączka...

No ale jakoś nas postawili na nogi... jeszcze na razie trzymam dietę...

chciałam się pochwalić też brzuszkiem... ale po ostatnich przejściach "trochę" zmalał... :-( we czwartek, jak trafiłam do szpitala, to nikt nie chciał uwierzyć, że (jeszcze wtedy) byłam w 13 tyg... - wklęsła... mam nadzieję, że wszystko wróci do normy, i lekarstwa, które nam podawali nie zaszkodzą maleństwu...

Gratuluje pierwszych kopnięć też już bym chciała je czuć.
Trzymam kciuki za wasze USG ja następne za 3 tyg ale zwykłe mam nadzieje że pokaże co chowa między nóżkami. A co do terminu mojego z USG ten 11.11.11 to wcale się nie martwię będzie miało dzieko zawsze wolne w urodziny a mój tata stwierdził, że bardzo chce zmienić święto narodowe. Pozdrawiam

Poxo tak mi przykro tego zatrucia i pobytu w szpitalu,obys jak najszybciej poczula sie lepiej i doszla szybciutko do siebie,a brzuszek juz niedlugo nie bedzie mial szans sobie wklesnoc wiec jeszcze bedzie szansa na zdjecie,teraz sie tylko kuruj :-D
Wlasnie dziewczyny mam mala propozycje z tego wzgledu ze pare dziewczyn juz wyladowalo w szpitalu i nie mialysmy nawet o tym pojecia a i zadnych wiesci od Andrzeliki nadal to rzucam propozycje zebysmy zalozyly Grupke prywatna tam bedziemy mogly po wymieniac sie numerami telefonow albo namiarami na Facebook albo na Nasza Klase no i oczywiscie bedziemy mogly tam pisac o sprawach o ktorych nie jest latwo pisac na oglonym dziale gdzie wszyscy maja do tego dostep :tak: no i np. mozemy sie tam pochwalic zdjeciami swoich juz pierwszych dzieci albo jakies rodzinne zdjecia a wiadomo ze nigdy nie wiadomo kto zaglada i kto przeglada tematy ogolne,rozni sa ludzie(chyba wiecie o co mi chodzi).To jest tylko luzna propozycja :-D

reklama
Myślę, że to nie jest głupie, zwłaszcza, że wszystkie martwimy się o Andzelikę i w sumie jeśli którejś z nas miałoby się coś przytrafić zawsze jest jakiś kontakt między sobą

Do góry