reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
Dzieki dziewczyny :-) poczekamy co jeszcze reszta powie jutro no i mam nadzieje ze sie znajdzie jeszcze jedna odwazna ochotniczka :-D
A dzisiaj to ja juz koncze i ide powoli spac bo mi sie juz same oczka zamykaja :-D Dobranoc dziewczyny ;-)

Ssabrinaa, zgadzam się z dziewczynami i było by miło gdybyś się zgodziła :-)
pozdrawiam-y;)

ja też jestem za!!!!!

no ja jakoś umilkłam, bo strasznie dużo piszecie, ale w końcu jesteśmy kobietami i lubimy sobie pogadac :p
witam serdecznie wszystkie Nowe Mamuśki!!!
ja mam dzisiaj pierwsze USG!!!!! w końcu zobacze Moje Maleństwo. Później napisze co i jak.
jejku dlaczego Angelika milczy?? strasznie sie martwie :(
Życze wszystkim udanego Dnia

Ssabrinaa ja też jestem za.

a byłam w sobotę na usg 4D oglądaliśmy dzidzie wszystko ok rośnie sobie już ma prawie 7 cm tylko według USG termin mi się przesunął bo na poprzednim 3 tyg temu było na 17.11 a teraz wyszło na 11.11 ale jeszcze wszystko się zobaczy ważne że zdrowe i że rośnie a jakie ruchliwe!! Tylko niestety przegrody nosowej nie udało się zbadać bo się za bardzo wierciło. Pozdrawiam

Ponko A co studiujesz jesli mozna wiedzieć?
Jestem na wczesnej edukacji z językiem angielskim. I szczerze mówiąc mam już jakieś doświadczenie z dziećmi i nie wspominam tego najlepiej, szkoda, że ocknęłam się w połowie roku dopiero.

Sabrina, popieram Cię i ja :D nie mam za dużo czasu niestety, wpadam tak z doskoku, to bardzo zależy od dnia. W weekendy nigdy prawie mnie nie ma bo A. pisze magisterkę i zajmuje kompa.

mysza_tj no ale jakbyś urodziła 11 listopada to Dzidzia będzie miała znakomitą datę narodzin. 11.11.11 :)) no i cieszę się, że z Dzidzią wszystko wporządeczku :)

dziewczyny poczulam pierwsze wyrazne kopniecie!!!! synka poczulam pierwszy raz miedzy 16-17 tyg. jak mylam glowe i wisialam nad wanna zgieta a teraz kladlam synusa do lozeczka i tez sie schylalam i bach! bardzo delikatnie ale konkretnie :))))) zaczyna sie!!!!!

reklama
Ssabrinaa ja też jestem za.

a byłam w sobotę na usg 4D oglądaliśmy dzidzie wszystko ok rośnie sobie już ma prawie 7 cm tylko według USG termin mi się przesunął bo na poprzednim 3 tyg temu było na 17.11 a teraz wyszło na 11.11 ale jeszcze wszystko się zobaczy ważne że zdrowe i że rośnie a jakie ruchliwe!! Tylko niestety przegrody nosowej nie udało się zbadać bo się za bardzo wierciło. Pozdrawiam
Super wiesci,no i 4D to taki konkretny widoczek mieliscie,a tym terminem sie nie zamartwiaj data sie jeszcze zmieni albo i nie,roznie to bywa z tym wiec glowa do gory :tak::-)
anus0207 no to trzymam mocno kciukasy no i milego podgladania malenstwa :-) i niedenerwuj sie a wszystko bedzie dobrze :-) Ja mam w przyszlym tygodniu swoje pierwsze USG i wiesz co tez sie juz lekko denerwuje ale staram sie na razie o tym nie myslec i jestem pozytywnie nastawiona :-):-D
angie koniecznie daj znac :-D trzymam mocno kciukasy ;-)
Tez caluski czas mysle o Andrzelice ale nadal trzymam kciukasy i mam nadzieje ze wkrotce da o sobie i malenstwie znac.Dzieki dziewczyny za pozwolenie na bycie moderatorka ale oczywiscie nadal bedziemy czekac na druga kandydatke bo wiadomo ze we dwojke zawsze bedzie lepiej.Ja o sobie zaraz napisze do adminki:-D
winka_s wielkie gratulacje pierwszych kopniaczkow :-D ale to musi byc niesamowite przezycie i uczucie,juz sie nie moge doczekac swoich kopniaczkow :-D

Do góry