reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Dzieki dziewczyny :-) poczekamy co jeszcze reszta powie jutro no i mam nadzieje ze sie znajdzie jeszcze jedna odwazna ochotniczka
A dzisiaj to ja juz koncze i ide powoli spac bo mi sie juz same oczka zamykaja Dobranoc dziewczyny ;-)
A dzisiaj to ja juz koncze i ide powoli spac bo mi sie juz same oczka zamykaja Dobranoc dziewczyny ;-)
anus0207
Fanka BB :)
ja też jestem za!!!!!
no ja jakoś umilkłam, bo strasznie dużo piszecie, ale w końcu jesteśmy kobietami i lubimy sobie pogadac
witam serdecznie wszystkie Nowe Mamuśki!!!
ja mam dzisiaj pierwsze USG!!!!! w końcu zobacze Moje Maleństwo. Później napisze co i jak.
jejku dlaczego Angelika milczy?? strasznie sie martwie
Życze wszystkim udanego Dnia
no ja jakoś umilkłam, bo strasznie dużo piszecie, ale w końcu jesteśmy kobietami i lubimy sobie pogadac
witam serdecznie wszystkie Nowe Mamuśki!!!
ja mam dzisiaj pierwsze USG!!!!! w końcu zobacze Moje Maleństwo. Później napisze co i jak.
jejku dlaczego Angelika milczy?? strasznie sie martwie
Życze wszystkim udanego Dnia
Ssabrinaa ja też jestem za.
a byłam w sobotę na usg 4D oglądaliśmy dzidzie wszystko ok rośnie sobie już ma prawie 7 cm tylko według USG termin mi się przesunął bo na poprzednim 3 tyg temu było na 17.11 a teraz wyszło na 11.11 ale jeszcze wszystko się zobaczy ważne że zdrowe i że rośnie a jakie ruchliwe!! Tylko niestety przegrody nosowej nie udało się zbadać bo się za bardzo wierciło. Pozdrawiam
a byłam w sobotę na usg 4D oglądaliśmy dzidzie wszystko ok rośnie sobie już ma prawie 7 cm tylko według USG termin mi się przesunął bo na poprzednim 3 tyg temu było na 17.11 a teraz wyszło na 11.11 ale jeszcze wszystko się zobaczy ważne że zdrowe i że rośnie a jakie ruchliwe!! Tylko niestety przegrody nosowej nie udało się zbadać bo się za bardzo wierciło. Pozdrawiam
Jestem na wczesnej edukacji z językiem angielskim. I szczerze mówiąc mam już jakieś doświadczenie z dziećmi i nie wspominam tego najlepiej, szkoda, że ocknęłam się w połowie roku dopiero.Ponko A co studiujesz jesli mozna wiedzieć?
Sabrina, popieram Cię i ja nie mam za dużo czasu niestety, wpadam tak z doskoku, to bardzo zależy od dnia. W weekendy nigdy prawie mnie nie ma bo A. pisze magisterkę i zajmuje kompa.
anus0207
Fanka BB :)
mysza_tj no ale jakbyś urodziła 11 listopada to Dzidzia będzie miała znakomitą datę narodzin. 11.11.11 ) no i cieszę się, że z Dzidzią wszystko wporządeczku
wnika_s
Zaangażowana w BB
dziewczyny poczulam pierwsze wyrazne kopniecie!!!! synka poczulam pierwszy raz miedzy 16-17 tyg. jak mylam glowe i wisialam nad wanna zgieta a teraz kladlam synusa do lozeczka i tez sie schylalam i bach! bardzo delikatnie ale konkretnie )))) zaczyna sie!!!!!
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Super wiesci,no i 4D to taki konkretny widoczek mieliscie,a tym terminem sie nie zamartwiaj data sie jeszcze zmieni albo i nie,roznie to bywa z tym wiec glowa do gory :-)Ssabrinaa ja też jestem za.
anus0207 no to trzymam mocno kciukasy no i milego podgladania malenstwa :-) i niedenerwuj sie a wszystko bedzie dobrze :-) Ja mam w przyszlym tygodniu swoje pierwsze USG i wiesz co tez sie juz lekko denerwuje ale staram sie na razie o tym nie myslec i jestem pozytywnie nastawiona :-)
angie koniecznie daj znac trzymam mocno kciukasy ;-)
Tez caluski czas mysle o Andrzelice ale nadal trzymam kciukasy i mam nadzieje ze wkrotce da o sobie i malenstwie znac.Dzieki dziewczyny za pozwolenie na bycie moderatorka ale oczywiscie nadal bedziemy czekac na druga kandydatke bo wiadomo ze we dwojke zawsze bedzie lepiej.Ja o sobie zaraz napisze do adminki
winka_s wielkie gratulacje pierwszych kopniaczkow ale to musi byc niesamowite przezycie i uczucie,juz sie nie moge doczekac swoich kopniaczkow