reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

czytałam Was, czytałam i już nie pamiętam, co której miałam napisać, mam dzisiaj jakieś zaćmienie mózgu :-D może jutro będzie lepiej ;-)

reklama
ja myślę że moderatorką powinna być ta co jest tu najczęściej i się na tym znam , ja nie mam pojęcia jakie zadania ma moderator ;-)

AniaSam tez tak myslalm ze dobrze by bylo wlasnie miec 2 moderatorki no ale najpierw ktores z nas musza sie tego zadania podjac wiec pisac dziewczyny te ktore chca byc,ktore maja czas w odpowiednim dziale :tak::-)
Kati82 moderatorka musi pilnowac porzadku na naszym dziale,pilnowac posty jak sa w nieodpowiednim dziale to je musi przenosic albo jak sie powtarzaja posty jednej osoby jeden pod rugim to je musi laczyc no takie rozne brudne roboty ma do zadania :-D

dokładnie , dobrze żeby dziewczyny które się tego podejmą miały czas , bo przede wszystkim muszą dokładnie czytać co piszemy ;) , poza tym z tego co robią dziewczyny u mnie na listopadzie 09 to głównie łączenie postów ;)

może są jakieś chętne? najlepiej żeby została moderatorką ta, która najwięcej czasu spędza na forum, ja mam dni, że siedzę dużo, a czasami z doskoku tylko

Bo najwiecej roboty jest wlasnie z tymi postami niby powtarzac post jeden pod drugim mozna ale jak uplynie 1h ale duzo dziewczyn tego nie przestrzega a i potem taka moderatorka po calym dniu jak ma czytac wszystkie posty i je laczyc no to potrzebuje czasu :tak: a i jak sa tematy ktore powinly zostac bez komentarzy tez czesto sa olewane :oo2: dlatego dobrze by bylo miec te 2 moderatorki :-D Ja moge sie zglosic,mam sporo czasu, na forum tez jestem codziennie czasem nie pisze bo brak weny ale czytam :tak: no ale wybor nalezy do wszystkich :-)

Ostatnia edycja:
saabrina pewnie jak się znasz na tym i masz czas to myślę że spoko (ja pracuję i niezawsze jestem tu i nie wiem czy bym dała rade) i znajdziemy jeszcze jedna i będzie oki :))))

reklama
Do góry