reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Dziewczyny ogolny watek tylko podczytuje ;)
Nie ma czasu odpisywac :p
Ładna pogoda to siedzimy na polu maksymalnie ;)
U nas przyjemna pogoda, bo z wiatrekiem. W slońcu przygrzewa ale jeszcze znośnie :]

reklama
angie właśnie jak taki upał to nie bardzo da się wyjść, w mieszkaniu póki co chłodno, a na zewnątrz sauna, nawet w cieniu...pewnie większośc ma kryzys ósmego miesiąca i dlatego nie ma czasu zaglądać:szok::-)
kupiłam wczoraj młodej mały dmuchany basenik, rozłoże jej na balkonie i będziemy sie chłodzić, zobacze czy sie jej to spodoba...
Julianna pomysłowa jesteś z tym karmieniem:tak:, Patrycja słoiki i kaszki nawet je, ale przy cycu cuda się dzieją, kręci się, odpycha , szczypie mnie, doopskiem rzuca do góry i w dół..no kosmos jakiś:szok::no:

Witam mamusie

Liwia ucina sobie pierwszą drzemkę, ja już pościel wyprałam i wywiesiłam na pole ach ale tam gorąc cała się rozpływałam od tego żaru:tak:

Majuska,Anek, Juliana, przetrwacie mamuśki ten kryzys 8miesiąca trzeba zacisnąć zęby i dacie radę na pewno ciężko a do tego jeszcze te upały
Angie tak u nas dalszy ciąg upałów chodź zapowiadają opady i burze na popołudnie mogło by popadać troszeczkę bo strasznie duszno nie ma czym dychać, przysyłam Wam trochę słoneczka dla równowagi :tak::-)
Majuska świetny pomysł z tym basenem udanej zabawy, my też w ten upał siedzimy w domu jak już wychodzimy do do cienia ale też tylko na chwilę i z powrotem do domu :-)

Miłego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej maminki :-)
Chwil;e czasu wkoncu mam dla siebie Sami wlasnie ma pierwsza drzemke,a nie spimy juz od 7 i oczywiscie nocka juz nie byla taka jak poprzednie mlody sie wiercil i przebudzal kilka razy w nocy a o 3 dalam mu butle i zabralam do siebie bo juz nie mialam sil gonic do lozeczka i stac nad nim ehh a tak bylo pieknie z ta ostatnia nocka i spaniem ciagiem :-D Pogoda dzisiaj jest nawet ladna wiec pewnie potem na jakis spacerek wyskoczymy albo bedziemy siedziec w ogrodzie zobaczymy bo Ja sie kiepsko czuje @ przylazla i wszystko mnie boli :eek:
Julianna super ze znalazlas sposob na Aleksa jedzenie oby tak dalej ;-):-)
Majuska na pewno Patka bedzie sie super bawila,swietny pomysl z tym basenikiem nie ma to jak troszke ochlody w upalne dni :-)
angie trzymam kciuki za dalsze jedzonko Kinguni oby je bardziej polubila i jadla ze smakiem ;-)

a my już po jednym spacerku...zaraz obiadki jemy i ruszamy w teren bo pogoda dziś ładna więc trzeba migiem korzystać bo tutaj jak u dziewczyn a Wyspach...jutro nie wiadomo co będzie...ba nawet za kilka godzin może się to zmienić....
zajrzę wieczorkiem.

a my też zaliczyliśmy krótki spacerek rany jak duchota normalnie cała spocona jestem, Liwia bawi się za godz. dostanie obiadek i na drzemkę 2 pójdzie a ja obiadek będę gotować:tak:

ile wasze dzieci piją soczków, herbatki w taki upał Liwia wypija za cały dzień 90ml herbatki z łyżeczki inaczej się nie napije:tak:

dzwoniłam do kadr jestem na urlopie do 12lipca muszę podanie o urlop wychowawczy dostarczyć mam już napisane tylko wydrukować na razie napisałam tylko na 1 rok potem zobaczę co dalej:tak:

My tez zaliczylysmy spacer na ktorym chyba trzy razy zlalo nas niesamowicie, Kindze nic nie bylo, folia na wozku wszystko zatrzymala, ja mialam dobra kurtke ale spodnie juz znacznie gorzej, a za to teraz wylania sie sloneczko :wściekła/y:

Hej !!
u nas zimno i deszcz fajnie , że macie upały zazdroszcze - jeden kraj a jak inaczej!!!!!!
narazie musze kończyć bo nie mam czasu jestem w pracy!!

reklama
Hejka:)
Upałów ciąg dalszy - ale na szczęście teraz jest lepiej i ciut chłodniej i może będzie burza...
Byłam z Polą u koleżanki na ogrodzie, młoda w cieniu cały czas i potem w domu, ale i tak upał ją wykończył. Teraz śpi już od 30 minut, ja też kochane pada, na twarz...
buziary:********
Mikado - mam nadzieję, że lot był ok:)
Majuska - babcia zakupiła Poli basen na balkon - ale za wielki i daliśmy koleżance, która mieszka w domu prywatnym :) Ja przewiduję miskę na te upały ;)
mirelko - u nas np dziś poszło ok 700 ml herbatki i wody samej no i cycek na żądanie

Do góry