reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

gola a czemu 2 karty? Korzysta sie z jednej czy z dwoch?

alma no wlasnie czytalam ze zaczyna sie od 3%, to podnosza w zaleznosci od tego jak czesto kupujesz?

Pewnie i tak zaloze tam karte bo czesto kupuje produkty w Rosmann.:-)

reklama
Witam mamusie :tak:

My też mamy ząbka dolną jedyneczkę :-)

u nas popadało rano ale znowu robi się duszno, słońce zaczyna coraz mocniej grzać, :tak::-)Liwia ucina sobie pierwszą drzemkę, ja już od rana przy garach zrobiłam gołąbki miałam robić wczoraj ale jakoś chęci było brak, wyszło mi 15szt. więc i na jutro obiadek już jest:-):tak:

Majuska, Winki fajnie że pierwszy ząbek się pojawił, gratulacje
Gola właśnie też zwróciłam uwagę na te 700ml nic nie pisałam bo myślałam że tyle wypija ale w porównaniu do Liwii to i tak dużo pije
Nimfii twój Kubuś też dużo wypija soczku no ale widzę że mało je to tak jak Liwia wczoraj wcale obiadku nie zjadła a deserku tylko parę łyżeczek to chyba przez zęby :tak:
Mikado witamy w Polsce fajnie że lot udany, te uszko sobie obserwuj jak się nie poprawi do lepiej do lekarza lepiej dmuchać na zimne
Alma zdolny ten Was Korni, to u Was tak zimno u nas znowu parówa

Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
alma przyjeżdżaj, mam wolną chatę:-D:-D..stary na delegacji , starsze dzieci w IRL, więc porządzimy:-D
I ja do Rossmana dziś sie wybiore, też często tam kupuje więc rabat jak znalazł:tak:
mirelka no to witaj w klubie ząbkowiczów:tak:

Majuśka1 to zaraz wsiadam w samolot i lecę bo zanim dojadę samochodem to upał sie skończy!!!::))))dzięki za zaproszenie!!!
U nas leje i leje wczoraj rano tylko zdążyłam skosić trawę na podwórku i lunęło!!
Nimfii co 6 zakupy dokładaja 1% więc opłaca się częściej a mniej kupować!!

Hej :-)
Wpadłam na chwilę bo moje małe ma od rana gorączkę 38,7 i maruda na całego od 3 dni,dostała czopka i poszła spać bo od 6 nie śpi..mam nadzieję że to na ząbki bo od kilku dni rączki w buźce i śliny mnóstwo i idą następne do kolekci bo na razie 4 sztuki ;-)
Kurczę a ja coś od poniedziałku mam cycochy strasznie miekkie jak nigdy a do poniedziałku były strasznie przypełnione i nawał ...czyżby mleczko się kończyło ehh nie wiem oby nie:sorry2:
mirelka,winki,majuśka super ze już też macie małe gryzonie ..:-D
mikado fajnie że lot się udał a z uszkiem to może i coś po locie przytkało małemu.
mirelka ale ty szybciutko z rana się wyrabiasz zawsze z obiadem..u nas duchota.

A co do picia to moja pije mało chociaż jej non stop proponuje a wasze to piją mnóstwo pićku

Martikka, gratulacje z okazji zdania prawka!
Winki, Majuska, Mirelka, gratki z okazji znalezienia zębuchów! :))) Czyli bąble nie zostaną bezzębne ;-)
Nimfii,możesz mieć dwie karty do jednego konta i rabat na nich będzie taki sam.

U nas jest ten kryzys 8 miesiąca ale dopiero wczoraj dowiedziałam się, że to się tak nazywa. Bo kryzys to my mamy od 2 tygodni. Mam nadzieję, że niedługo się to skończy bo po prostu jestem baaardzo zmęczona tym wszystkim. Mam mało czasu dla siebie no ale to się chyba kończy, nie? Wczoraj Filip nie spał od 12:30 do 19...myślałam, że zejdę, do tego mój A. jakoś nie kwapi się mi pomóc. No ale już mu wczoraj nagadałam.
Teraz zajadam ciasto z rabarbarem i cieszę się chwilą ciszy (Fifi śpi).
Byłam też dziś u gina z candidą ale nie powiedział nic nowego bo nadal nie może mi nic przepisać konkretnego jak karmię. No cóż, po tym skoku rozwojowym będziemy się zwijać z cysiowaniem, w końcu musze się wyleczyć, latanie co 1,5 mca do gina z tym samym robi się powoli upierdliwe.
Buziole mamusie :*

Hej laski

ja tylko na chwile bo mam dziś dzień pełen roboty,
co u nas: zdecydowaliśmy ze zrobimy jednak rocznicę u nas tzn grilla dla naszego rodzeństwa a że nie będzie nikogo ze strony mojego męża bo nie chcą przyjechać (widać jaka kochana rodzinka) więc będzie tylko moje rodzeństwo czyli rabtem 8 osób z nami;) więc takiego małego kameralnego grilla robimy. Dalej, dziś czeka nas wizyta u neurologa zobaczymy jak tam moja mała się rozwija.

Laski od poniedziałku będę miała mega mało czasu - idę do pracy;) Tak więc dostałam pracę!!!;) Cieszę się ale z drugiej strony żal mi malutką zostawiać ale muszę, chcę wykorzystać tą szansę bo drugiej już nie będzie na rozwój w tym zawodzie i w dobrej firmie. Tu mi oferują umowę o pracę, szkolenia, itp. więc się bardzo opłaca.

Egzamin poniedziałkowy zdany napewno ale gorzej z tym wczorajszym...

p.s. u nas była okropna burza w nocy aż Wiki się budziła jak waliło, mało co szyb nie po wywalało z okien (a mamy nowe bo 2 lata temu były wymieniane na nowe).

To laski ja uciekam później Was podczytam i nadrobię. Buziaki;***

P.S. MAMY DRUGIEGO ZĄBKA:) Mamy już 2 dolne jedyneczki;) Ale ostre są strasznie, mała wczorja mnie ugryzła jak chciałam jej cycka dać, myślałam, że padnę...

Dzien Dobry mamuski

jakos wczesniej nie zauwazylam watku tego

Chcialam sie ladnie przywitac i dołączyć do was :D

mój Milan urodził sie 29 listopada 2011 :)

miłego dnia życze :)

Dolcia witamy i zaglądaj do nas widzę po postach że udzielasz się już na innym forum możesz napisać na jakim, jakie imię ma twój synuś ładnie takie rzadko spotykane, pozdrawiam
Ponko czytałam że kryzys 8miesiąca może trwać od 3-4miesięcy:szok:dacie radę dzielna mamusia z Ciebie
Ankusch biedna Martynka oby już było tylko lepiej u Was, ja to zawsze z tym obiadem z rana walczę jak m wraca z pracy to tylko podgrzewam ale powiem szczerze że strasznie nie chce mi się już gotować tych obiadów najgorsze to te wymyślanie co dobrego i szybkiego upichcić
niunia to miłego grillowani podziwiam że tak ci się chce robić imprezę za imprezą, fajnie że wracasz sobie do pracy a jak to praca coś w twoim zawodzie czy zupełnie inny zawód :tak:

u nas upał nie ma czym dychać:szok:

reklama
mirelka1 dziekuje bardzo :)

tak tak udzielam...a raczej udzielalam sie na innym forum na plotkach ale juz tak praktycznie nie zagladam...byla tam taka bardzo fajna grupka dziewczyn...ale....pozwolisz ze nie bede sie rozpisywala dlaczego bo byloby to nie feer z mojej strony :)

Do góry