reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
noo winki to super! Kolejnego bezzębnego czlowieka mniej:-p U nas to nic nie wiadomo, ale kiedys w koncu musi cos tam sie wykluć

u nas ogolnie ok :-) Probujemy raczkować :-)

Hej, przepraszam,ze tak tylko o sobie ale padam na pysk, spalam moze 4 godziny od wczoraj...
Dziekuje za wszystkie kciukasy!
Podroz uplynela super, lot OK, dojazd z Warszawy tez poza jednym malym incydentem, Filip po ktoryms spaniu obudzil sie , patrzyl na mnie z taka powazna mina i w ogromny ryk! Nie sposob go bylo uspokoic, plakal gdzies pol godziny i szarpal sie za ucho!!
Teraz Go wykapalismy i czyscilam uszy a ON znow zaczal okropnie plakac, patyczek byl zolty tylko w tym jednym uchu a z drugiej strony byl czysty.
Modle sie tylko,zeby to nie byla peknieta blona bebenkowa.
Zobaczymy jutro i mimo natloku zadan koniecznie pojdziemy do lekarza, jesli Mu nie przejdzie, plakac mi sie chce jak On placze...:(
Potwierdzam, upal straszny dzis byl i to chlodniej niz wczoraj, jak dla mnie tropik.

Ostatnia edycja:
winki gratki!!! :-)
my zęba nadalnie mamy, za to mamy ten cholerny kryzys ósmego miesiąca, Paćka usypiała 2 godziny, co wyszlam z pokoju to ona w ryk , tragedia, po prostu ma jakieś lęki, że jak matka wychodzi to jest koniec świata, nie życzę nikomu:no:
Mikado nie martw się za bardzo tym uszkiem , moja co jakiś czas robi taką akcję z ciągnięciem ucha i drapaniem po nim, pediatra tam zaglądała, ma po prostu trochę więcej tej woskowiny, nie należy wpychać do kanału słuchowego nic, z zewnątrz tylko można czyścić, może po prostu więcej tej woskowiny się zebrało i trochę przeszkadza, może też np. od ząbków coś pobolewać.

Majuska moze bym sie nie martwila ale to pierwszy raz taka akcja i to po locie samolotem a juz sie oczywiscie naczytalam roznych takich. On mi nigdy tak nie plakal a wczesniej patrzyl na mnie smutno,ze sie serce kroilo...

Dzień dobry!!!
martttika- suuuper! Zdolniaczek mały :) Pola próbuje pełzać, ale i tak najlpeiej jej idzie na wstecznym:-p
winki - GRATULUJEMY, ucałuj synusia!!!! :*
Mikado - Witamy w PL :) Pola ciągnie za uszko jak jest np śpiąca, albo b. zmęczona, może Filipek był przemęczony podróżą, całą resztą, za dużo wrażeń?? Ale jeśli dalej tak będzie, to jasne idźcie do pediatry, uspokoicie się. Buziary:*

Nocka u nas taka sobie, młoda spała jakoś niespokojnie, nie budziła się , ale wierciła, stękała i ze 3-4 razy zapłakała- ale na szczęście nie wybudzała się. Idą dolne dwójki, ciągle pcha tam paluszek i dziąsełka są znowu zaczerwienione.
W nocy u nas w końcu zaczęło padać, dziś już o niebo lepiej - jest chłodniej, ale też niestety pada... Coś za coś ;)

wpadam się pochwalić..znalazłam dziś rano w paszczy pół białego ząbka!!!!
pewnie w związku z tym koszmarna noc była...padam na pysk, a gdzie tu jeszcze cały dzień przeżyć...w dodatku u nas upał nie odpuszcza

mirelka Kuba wypija po 100ml soku 3 razy dziennie w te upaly. Poza tym MM, no i niemal nie chce jeść stalych pokarmow. je niewielkie ilosci.

martikka i u nas proby raczkowania :) mlody ładnie juz trzyma pozycje "raczka" :-)

Dziewczyny chcialam wam zrobic maly donos jesli nie wiecie....
W Rosmann dziś na promocji jest mleko ENFAMIL 400g za 14,99zl.
Jutro na promocji bedzie HIPP BIO COMBIOTIC 800g za 24,59zl
Tylko te dni!
Jesli używacie to kupujcie ;) Bo promocja ok 40% jest.

aaa i ogolnie jest promocja w Rosmann na produkty niemowlece w czerwcu ;) Mozna looknać na necie na gazetke "Rossne" - jakąś katre rabatową dla malucha tez wymyślili do odbioru w kasie czy jakos tak.

Ostatnia edycja:
Majuska - GRATULACJE:-D:-D, na bank przez ząbki Pati gorzej spała!
Natchnęłaś mnie, bo i u nas nocka do bani, a wczoraj dziąsełka zaczerwienione, zaraz pokukam, może coś się już wykluło
mirelko - czytając teraz posta nimfii, spojrzałam na swojego z wczoraj, źle Ci napisałam, nie 700 ml! Tylko ok 400, nie wiem jak mi się 7 zamiast 4 nacisnęło, no tak czy siak, sporo pije
nimfii - mój dostał wczoraj właśnie 2 takie karty, trzeba się na necie zalogować, najpierw 3 % rabatu potem nawet 10%

reklama
hej maminki!!!
Winki80 Majuśka1 gratki dla dzieciaków za zębole!!!nareszcie wam sie wykluły i dzieci nie będą bezzębne::)))
U nas ciąg dalszy zimnicy na termometrze 12 stopni wieje i strasznie zimno!!Majuśka jadę do Ciebie się pogrzać!!
U mnie Korni tez jakoś ostatnio niespokojnie śpi co godzina sie budzi i kwęka!!!Za to w dzień ostatnio spi po 1,5 godziny co do niego nie podobne bo zawsze spał po 30 min.
Nimfii mam już ta kartę z Rossmana do co szóstych zakupów dokładaja 1% rabatu na produkty głównie babydream jak kupowałam słoiczek co kosztował ok 4,50 to miałam 0,99 gr rabatu mimo, że na razie mam 3 % bo od tylu sie zaczyna!!
Mikado super, że już jesteście w Polsce a z tym uszkiem może oś mu sie przytkało w samolocie i jakoś przejdzie, ale dla spokoju lepiej sprwdz kochana!!
Mój Korni ostatnio ( w poniedziałek)nauczył sie stawiac kroki jak trzymam go za rączki jak sie zmęczy to opuszcza dupke i siada.No i wchodzi na czworakach po schodach na tarasie mamy 3 schodki to chwila i już jest na górze. Musze go teraz podwójnie pilnować!!!

Eh słońce docieraj do nas!!!!!

Do góry