Hej kobiety..
Jakos nas mniej na tym naszym foum. Szkoda troche. Ale to pewnie przez pogode. Fajnie ze macie takie upaly.
U mnie przyzwoicie ,ale nie tak goraco. Choc szczeze mowiac moja temeratura ulubiona to 25 C.
U mnie siostra nadal jest ,wiec zalatwia mi 3/4 roboty przy syneczku lacznie ze wastawaniem nocnym co druga noc.
Stary wrocil z Ukrainy gdzie Szwedy przegraly oba mecze
Oli od dwoch dni gada jak najety papa ,papapa. Oczywiscie zero mama a tatus zachwycony. Lazi i wszystkim na okolo gada jaki synus zdolny ,ze wie kto naprawde wazny ,a ten tylko papa ,papa.
U nas wciaz zero zebow ,raczki wciaz mieszane z czolganiem ,ale ze to po calym domu.
Wybralismy sie dzis do ikea zakupic bramke na schody ,ale mieli za waskie. Poszlismy do innego sklepu a tam mieli czarne ( ja chce biala). Bede mieli w przyszlym tygodniu. Bylysmy dzis na plazy ,gdzie Oli lazil po piachu i co jakis czas pach ,glowka w piach i lizemy piach. Staralysmy sie go powstrzymac ,ale nie zawsze dawalo rade.
Dziewczynki wy sie wszystki widzicie na fb ,a ja zadnez z was nie mam. Jelio ktoras by miala ochote to ja jestem Kasia Sedira. Zapraszam
Onanana -widzisz jak sie wszystko pieknie poukladalo. Pewnie chudniesz w oczach ,no i pieniazki zarabiasz. super mamusia jestes.
Gola -dobrze ,ze troszke lepiej miedzy wami. Mlodzi ,piekni jestescie ,dacie rade. Kaska to tylko kaska. Raz jest ,raz jej nie ma i potem znowu jest. Czy uzywacie juz nocnika ,czy tylko zakup na przyszlosc? U nas nawet nie pomyslala, cgoc moze kupie cos niebawem. Taki z melodyjka to moze dla starszych troche dzieci. Taki maluchy nie zalapia o co chodzi i tylko sie wtstrasza.
Ty to masz fajnie z tym dziadkiem. On pewnie szczesliwy ze wnusie z prawnusia widzi ,a wy prawie wakajki u niego. no i Pola rewelka w tej wannie. przynajmniej zero stresu ,ze spadnie. oli sie doczolguje do brzegu mojego wyrka jak jest razno ze mna wiec nie ma mowy o spaniu jak on nie spi.
Mary-Beth- witamy z powrotem. Nie strasz nas kryzysem 8 miesieczniaka ,bo brzmi to koszmarnie. Oli zaczyna ryczec jak tylko cos mu sie nie podoba i na wyrazne NIE.
Maggipka- to masz fajnie ,ze bedziesz w Poznaniu. Ja bede ,ale w przyszla srode
Baw sie dobrze. Tam jest najfajniej. a dlaczego tam bedziesz?
Marttika- gratuluje prawka. Bardzo dobrze ,super ,ze dalas rady. Teraz tylko szalec za kierownica ile wlezie.
Niuniunia- no ,maz sie spisal. super ,ze mieliscie mily wieczor. Gratki dla Wikusi.
Sabrina- fajny shoppigowy dzien. Kupilas sobie cos fajnego? moje dziecie uwielbiacentra handlowe. W pierwszym byl jak mial 4 dni. Zawsze jest mega zainteresowny wszystkim na okolo. No to wam sie wizyta szykuje. Na pewno bedzie fajnie.
Ponko- gratuluje podjecia decyzji. Londyn obecnie jest za rogiem. Samoloty sa tanie ,i lataja bardzo czesto. A jakie tam super sklepy sa. No i Filipek angielskiego w przedszkolu sie pewnie nauczy. Same plusy.
Mirelka -dobrej nocki