Hej maminki :-)
Caly weekend mnie tutaj nie bylo bo nie mialam kompletnie na nic czasu a wieczorami juz sily,sobota intesywna ale przyjemna bo pojechalismy do takiego ogromnego centrum handlowego na male zakupy no i zeby sie chociaz troszke oderwac od domu oj nogi mnie po tym wyczynie niemilosiernie bolaly na wieczor kompletnie opadlam z sil hehe wyruszylismy kolo 13 a wrocilismy dopiero kolo 20
Sami byl cudny,bardzo grzeczniutki i jadl ladnie a to mlesio potem jakis jogurcik,herbatka i w ogole podziwial wszystko
w niedziele tez zesmy byli na zakupach ale juz spozywczych i taki malych kuchennych sprawach no i szukamy jakies komody do naszej sypialni.Pogoda jak pogoda jest bardzo zmienna a w weekend bylo chlodno i deszczowo.
A no i nasi znajomi co u nich ostatnio bylismy zapowiedzieli sie nam ze chca nas odwiedzic bo sie za nami stesknili
wiec to bedzie dluzszy pobyt jakis tydzien :-)
Postaram sie was nadrobic choc troszke
;-)
Angun spoznione ale szczere zyczonka dla Arturka kochana ;-) milej podrozy oraz udanego wypoczywania ;-)
Mikado u nas tez anglicy wystawily ich flagi w domach no i pelno w samochodow tez je ma
Julianna Gratulacje dla Aleksa doczekaliscie sie i wy pierwszego zabka :-)
Gola strasznie sie ciesze ze u was juz lepiej,trzymajcie tak dalej kochani ;-) pomysl ze spankiem we wannie bombowy hehe w zyciu bym na taki pomysl nie wpadla
:-) no i WOW 6 zebow macie !!! u nas nadal zero
milego lezakowania u dziadka ;-)
onanana super ze zagladlas kochana i znalazlas dla nas czas i tak podziwiam Cie ze udaje Ci sie to przy takim napietych dniach co masz praca,dom i na wieczor zumba i basen ;-) super ze Majeczka jest grzeczniutka i nie sprawia zadnych problemow,kochaniutka jest ;-)
mary-beth milo ze nas odwiedzilas tutaj,Mia jest slodka dziewczynka ;-)
ponko super pomysl z tym wyjazdem macie na pewno sobie poradzicie ze wszystkim,trzymam za was kciuki ;-) a jesli mozna sie zapytac to w ktora czesc UK bedziecie sie wybierac??
Majuska i Ja bym chciala zeby moj juz umial samodzielnie ladnie siedziec oj a on siedzi jak sie go posadzi ale nadal sie chwieje na wszystkie strony albo specjalnie sie do tylu wygina cwaniak co by go nie zostawiac samego
zebow brak,no i pelza sobie do tylu troszke zaczyna do przodu ale nie jakos szybko czy cos.
Niunia super ze kolacja sie wam udala no i widoczek cudny,taki romantyczny :-) a kwiatuszki dostalas cudne ;-) faktycznie Wikunia medytuje i jaka skupiona jest przy tym :-)
Wszystkiego najlepszego dla Wikuni z okazji kolejnej miesiecznicy ;-):-)
No i tyle udalo mi sie nadrobic kochane,musze zmykac bo moj wrzaszczek juz wola ;-)
Milego dnia mamusie :-)