reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

niuniunia - woow ale wypas ta restauracja, widok super! No i kwiaty też sliczniutkie - postaral sie ten Twoj chlop :tak:
Saabrinaa - to rzeczywiscie zescie polazili, najwazniejsze ze mlody byl grzeczny i mogliscie na spokojnie porobic zakupy, fajnei, że juz niedlugo Was znajomi odwiedza - bedzie radosci!Cykaj foty kochana :) Nasza Pola na razie tez stanela z pelzaniem - siedzi jak sie ja posadzi super i jak jej sie nozke przytrzyma przy podlozu to sie calkwoicie dzwiga i siedzi, ale nie raczkuje jeszcze
mala wstala lece i jedziemy na ogrod papapapa

reklama
Hej dziewczyny!

Fajnie, ze mnie pamietacie jeszcze! :-)
U nas ostatnio kosmos z Mia byl taki, ze szok! W zasadzie to nie minal jeszcze, ale przynajmniej wczoraj i dzis pieknie nam spala bez pobudek w nocy! :happy: Jakies 5-6 tygodni temu pieknie przesypiane nocki nam sie jakby skonczyly! :szok: A 2 tyg. temu zaczal sie prawdziwy kosmos - Mia budzila sie z histerycznym placzem po wiele razy w nocy! My juz wyczerpani, a z mala nie wiadomo, co sie dzialo... :szok::confused: Ktos mi zasugerowal, ze to kryzys 8. miesiaca i objawy sie zgdzaja, mimo ze jest mlodsza. :eek: No nic, musimy to przeczekac i juz... Poza tym jest przekochana i rosnie nam pieknie! :happy:

Bede doczytywac, co u Was! :-)

Pozdrawiam!

Witam mamusie:-)

teraz dopiero znalazłam czas na BB, Liwia ucina sobie 2 i zarazem ostatnią drzemkę od 2 tyg. ma tylko 2 drzemki ale za to na noc pada już po 19stej, zasypia przy butli i śpi ładnie do 6.00-7.00, ależ ciepło się zrobiło byłyśmy już na polu, przyszłyśmy na obiadek i tak Liwci padał:tak:

Niunia piękny widok, fajne że m sparawił Tobie taką niespodziankę, Wszystkiego najlepszego dla Wiki na te 7 miesięcy, trzymamy &&&&&& za egzamin, powdzeia
mary-beth witamy po przerwie na pewno Mia znowu się przestawi i będzie Wam przesypiać całe nocki, fajnie że taka grzeczniutka
Gola ależ imprezujecie fajnie że Polcia taka radosna i grzecznkutka, pomysł ze spaniem Poli w wannie znakomity, miłego pobytu u dziadka
Angun wy już zapewne na miejscu, wypoczywajcie i czekamy na Was
onanan fajnie że tak super wszystko macie zawsze zaplanowane
maggipka musicie spróbować a nóż Amelka będzie grzeczna, a na co byście poszli do kina też nie pamiętam kiedy byłam w kinie
Ssabrina zakupy całą parą u Was fajnie, i znowu spotkanie Wam się szykuje z znajomymi super na pewno będzie miło
ponko fajnie zmiany u Was się zapowiadają

Lecę odgrzewać obiad m dziś z pracy wcześniej wraca,:tak:

A byłam dziś po huśtawkę dla Liwii miałam jechać w sobotę ale zmiana planów i dziś pojechałam kupiłam przy okazji najzwyklejszy nocnik mam nadzieję że m przymocuje nam tą huśtawkę :tak::-)

Miłego dnia :-)

mirelko - tez kupiłam najzwyklejszy za chyba 15 czy 16 zl w Smyku, po czym okazało się, że on wcale taki najzwyklejszy nie jest - bo pachnący :-D Ale poza tym nie żadnych innych bajerów, dźwięków, światełków i innych duperelków ;)Zdaj kochana relację - jak huśtawa:)
Wróciłam - u dziadzia super, ale za ciepło!!!!!! Pola grzeczna i uśmiechnięta od ucha do ucha, pradziadziuś przeszczęśliwy - nawet mi makaron z pulpecikami z pudliszek upichcił ;) Ranyyy co za skwar - w słońu powyżej 50 stopni i brakło już termometra....
mary-beth - nie słyszałam o takim kryzysie, muszę poczytać w necie:confused: Mam nadzieję, że dziś młoda da Wam pospać ;)
PS niuniunia- wszystkiego co się szczęściem zwie dla Wikusi na 7 mieszków :*

Gola, pachnący nawet nie wiedziałam że takie są, ja w Smyku jeszcze nic nie kupiłam jest za drogi, nasz nocnik kosztował 5,50zł to dopiero cena za nocnik jest biały i ma kaczuszkę żółtą, też właśnie nie chciałam takiego z bajerami moim zdaniem dziecko ma się skupić na załatwianiu a nie zabawianiu taki sam ale z Disney był za 12-15zł małe, duże, huśtawkę też mamy zwykłą z tego co kojarzę to mamy taka jak Wy, mamy żółtą, :tak:fajnie że dziadziuś tak cię ugościł,:tak:
m wrócił z pracy idzie wieszać huśtawkę, my z Liwia w domu narazie siedzimy, pod wieczór wyjdziemy się pohuśtać,:-D:tak:

w smyku niestety ceny są kosmiczne - ja mialam jeszcze 20% rabatu na kuponie, który dostałam w szp. gdzie Polę rodziłam. oho mala wstala - dzis miala 3 drzemki, pewnie przez upal

Jak temat nocnikowy to powiem ze i ja mialam nocnik ze Smyka, grajacy z Kubusiem Puchatkiem. Kosztowal 20zl i bralismy z tym kuponem znizkowym 20%. Wtedy wydawalo nam sie ze to tani nocnik a pozniej widzielismy wlasnie te za 5zl z kaczuszkami :-D i teraz mamy wlasnie ten z kaczuszka bo tamten Kubus Puchatek peknoł (jak balonik:-p) na pół ;-)
A pozatym Maciek uczac sie nocnikowac nie chcial na niego siadac bo bal sie wlasnie tej melodyjki jaka puszczal :wściekła/y: musielismy wyjac baterie czy costam i dopiero bez tej melodi młody zaczol sikac :-p
Takze prosty jest najlepszy :tak:

Upał masakryczny!!! My byliśmy na krytyk basenie z dziećmi mojego brata. Mają była przeszczesliwa:-) ja teraz ja karmie u zaraz jadę na zumbe na rowerze:-) miłego wieczoru:-)

reklama
hej laski :-)
ja jakoś jeszcze nie odczuwam aż tak upałów, ale to moze dlatego, ze strasznie za tym ciepelkiem tęskniłam :-)
pochwalę się - zdałam egzamin na prawo jazdy :-)

Do góry