reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Hjka
Onanana Korni został z siostrzenica bo mój mąż w pracy za grancą!!!jeszcze długo tam posiedzi!!!
Mi w pracy szybko zlciało jutro też mam od 8 do 12 w szkole i potem od 15.0 do 18.30 bo to w intrnacie. Sroda i do nastepngo poniedziałku wolne.
Nimii dziki za infoodnośni gryzaczka.
Gola może Pola tak goraczkuje na t zbale!!!
Syl U mnie Tosia też od razu wstała i zaczeła przbierac nogami i chodziła a Raczkowanie u Korniego jest dla mnie nowością!!
Niuniunia suepr , że wreszcie kupiłaś kracje i jesteś zadowolona z niej!!!
Angun a Arti to juz nie ma krzesłka do karmienia??

reklama
U nas dziś też drugi z kolei marudny dzień, niestety te zębiszcza to nam pewnie dadzą jeszcze popalić. Za to dziś zakupiłam ten siateczkowy gryzak i mam zamiar podawać IGorowi owoce z nim, kupiłam z Canpola. Dziś już nie zdążyliśmy przetestować.

Kupiłam przy okazji zakupów krzesełka, którego w końcu nie kupiłam w sklepie, ale tam obczaiłam interesujące mnie modele, i całe szczęście bo dziś na allegro znalazłam o model lepszy niż ten na który było mnie stać i za połowę ceny, a w dodatku sprzedaje go babka z mojego miasta i mówi, że nowe i córka go w ogóle nie używała. Więcej - ona mi je jutro nawet przywiezie, więc jeśli wszystko pójdzie tak jak mam nadzieję, to już jutro będziemy mieć takie krzesełko za pół ceny:

KRZESEŁKO DO KARMIENIA BAMBI BABY DESIGN 05 (2373698382) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mam nadzieję, ze jutro uda mi się zrobić zdjęcia "na żywo";-)

onanana - jeśli cię to pocieszy to ja też mam jeszcze spory brzuch i jakoś nie mogę go zgubić, bardzo mi przeszkadza, bo ogólnie jestem szczupła i on mi w sumie został...

angun - z tą przepukliną to mnie przestraszyłaś, ale przy okazji jakiejś kontroli u lekarza zapytam go o to.

ankush - biedna Martynka, oby szybko jej te ząbki wyszły, znam to doskonale..

niuniunia - no widzisz, to już najważniejszy zakup masz za sobą, teraz już z górki

gola84 - zdrowiejcie natychmiast!

Hej laski - u nas ząbki idą (górne) - potwierdzone przez panią dr, ale nie wyjdą szybciej niż 2-3 tygodnie , za to Polcia ma infekcję lekką gardła - ja nic nie zauważyłam , ale fachowe oko pani dr tak - dostałyśmy kropelki i czopki nurofen i syropek Eferalgan - którego nie znalazłam w 3 aptekach :(Tak więc jakieś wstrętne infekcisko moją małą zaatakowało - na szczęście to nic poważnego i żadnego antybiotyku nie trzeba. Ja już OK - tylko b. zmęczona. Na polko możemy wychodzić normalnie chyba, że temp jest powyżej 38 stopni...
Laseczki kochane moje, padam na pyszczek idę pod prysznic i się kładę, bo nie wiadomo jaka nocka przede mną
PS Syl - krzesełko w pytę! Bardzo mi się podoba:)
Alma - tak pani Dr powiedziała, że mała ząbkuje - te nieszczęsne teraz górne jedynki , była osłabiona i coś złapała
mycha- biedna Nadunia:-( cierpią te nasze bobisławy przy tych nieszczęsnych zębolach!
Angun - też coś kojarzę, Wy nie mieliście takiego bordowego krzesełka? A może mi się już pierniczy, bo tyle tych krzesełek już widziałam. Ale onanana na bank ma śliczne chicco w grochy kolorowe, a raczej Maja je ma :p

Ostatnia edycja:
dziewczyny, potrzebuję porady księgowej, która chce pomóc?Dajcie proszę znać

Odwołuję alarm, już wszystko wiem:)

Ostatnia edycja:
Alma, Gola zgadza się, mamy krzesełko- czerwone Chicco Polly Magic, to o którym pisałam będzie u moich rodziców (spóźniony prezent z okazji chrzcin od mojego brata) :-)
Alma to fajnie pracujesz, mam tez koleżankę logopedę, ma synka o 5 tyg.młodszego od Arturka, ma na imię Roch :-)
Gola, to dobrze, że diagnoza została postawiona, mam nadzieję, że jednak zębiska wyrżną się szybciej a gardełko też migiem zaleczycie! Miłych snów!!!
Syl fajnie wyszło z krzesełkiem, b.ładne za niewielkie pieniądze!! A z brzuchem się nie martw, niekoniecznie to musisz mieć!
Niuniunia, mówiłam, że znajdziesz wreszcie coś dla siebie! Niech mama nie sieje fermentu, to nie ślub z weselichem :-)
Mycha oj, flaka złapaliście w Lareciku? A jeździłaś po jakiś szkłach czy za duże obciążenie miał ;-) Wałóweczka pyszna, na ka[ustkę zapraszam!

Miłego wieczorku laseczki. Coś dawno do nas Cocca nie zaglądała, może znajdzie chwilkę i napisze co u niej i Franusia?

Niuniunia trzymam za Was i za nas kciuki bedzie dobrze:tak:Fajnie masz kreacje i wygladasz szczupło ja w swoim worku wygladfam jak w worku:-Dale co zrobic jak sie 30kg przytyło:wściekła/y:

Mycha tak mi przykro z powodu zabkow zeby jak najszybciej wyszły..

Z tymi zebami to całe zycie kłopot!:wściekła/y:

Dzis skonczony kurs plywania i pierwszy dyplom w zyciu..
bild (1).jpg

Witam wieczorową porą :tak:

Gola, oby ząbki szybciej Poli wyszły, zdrówka dla Poli, spokojniej nocki
Mycha smaczna wałówka zjadłabym schab ze śliwką
Niunia fajnie że masz już kreację
Niunia, agalodz powodzenia na uroczystości Waszych dzieciaczków
onanan super weekend spędziliście tak rodzinnie, i jak było na zumbie w nowym miejscu
Ankush i u was ząbki dokuczają biedne te nasze dzieciaczki,
syl super że uda Wam się kupić takie fajne krzesełko za tak fajną cenę
Angun ja dziś też na obiad miałam kapustkę młodą z koperkiem pycha już planuję zrobić w Boże Ciało muszę się najeść do przyszłego roku :tak:
Winki, gratulujemy dyplomu, teraz tylko do rameczki i postawić na honorowym miejscu

My pomimo brzydkiej, zimnej pogody byliśmy na spacerku dzień jakoś zleciał jutro znowu nie ciekawie ma być za oknem ale przeżyjemy od środy ma być już cieplej.:tak:

Liwia też nie spokojna ach te zęby idą, idą i dojść nie mogą jak byliśmy 7tyg. temu na szczepieniu to lekarz już w tedy mówiła że dziąsełka rozpulchnione a tu zero zęba, w środę idziemy już na kolejne szczepienie i znowu będzie gadka o zębach że idą:tak:

Spokojnej Nocki:tak:

winki fajny ten dyplom :-)

a my uziemieni w domu :dry:
w niedziele pękło koło od wózka (ten plastik) i wczoraj bylo klejone, a jednak sprzedawczyni poradzila abysmy kupili nowe bo klejenie to tylko na kilka dni bedzie sluzyc.
Wczoraj nie bylo szans isc po nowe, dzis takze nie :-( Czekam wiec do jutra zeby przyszedl moj tata i dopiero wtedy wybiore sie do sklepu, ech....

Jednak bez wózka to koszmar jest :p

reklama
Witam mamusie

u nas nocka ok. Liwia od pukać nocki przesypia ładnie spała dziś do 7.00 bez pobudki na mleko więc ja wyspana i pełna energii.:tak:
Pogoda taka jak wczoraj zimno i deszczowo:tak::tak:
Dziś mamy w planach zamówić parapety i drzwi wejściowe i odwiedzić hurtownie elektryczną zorientować się ile kosztują wyłączniki, gniazdka

Gola, Ankuch jak nocka ząbki dokuczały dzieciaczkom
Nimfii na pewno bez wózka nie wygodnie ale szybciutko sobie naprawicie:tak:

Ja wczoraj wysprzątałam w szafkach Liwiia znów parę ubrań małych spakowałam do wora czas już pomału szykować garderobę na chłodniejszą porę roku jaką będzie jesień :tak:

Miłego dnia

Do góry