Angun kochana udanego ostatniego tygodnia z małym!! korzystaj ile możesz!! W jakich godzinach będziesz pracować?? (czym się w ogóle zajmujesz???- o ile masz ochotę nam zdradzić
)
alma a Ty juz chyab dziś w pracy?? Super masz te godziny!! Zleci raz dwa i zaraz wakacje
Mały teraz jest z tatusiem??
margo trzymam dziś kciuki za Ciebie od rana&&&&&& Maja nie płakała kompletnie jak szłam do pracy. Pierwsze 2 tygodnie zostala z tatusiem a jak jest z nim to ja mogę nie istnieć (poza cyckiem)
Super wiadomośc o ciąży siostry!!! Koniecznie musi na BB sie zalogować!! Co do spania (pisąłaś że Lenka się budzi w nocy) to moja młoda odkąd wróciłam do pracy budzi mi sie wocy. Czasem pzreśpi całą noc a czasem obudzi się ok 3 (wtedy idzie spać dalej) lub ok 5 i wtedy juz nie chce spać.... Ja z braku zcasu nie chodzę spać wcześniej niż o 23 i tym sposobem jestem wiecznie niewyspana...
Ssabrina kochana gdzieś przeoczyłam posta o wyjeździe Twoim ale mam na dzieję że jestes z niego zadowolona
mirelko kochana no to i u Was super wiści o ciązy siostry!!!
helenko dzielna jesteś bardzo! Oluś nie bał sie tych klaunów??
Angie super że trafiliście na taką fajną i kompetentną peilęgniarkę!! Kurcze już jest termin operacji!! Super, zeby juz było po wszystkim!! Co do jedzenia to Maja niestety teraz chętnie je kaszkę i deserki ale zupki jej pzrestały smakować i zamyka dziuba...
Gola ale masz z tym tatą... niestety u mie problem jest z moim bratem- jest chorobliwie zazdrosny o bratową a do tego lubi sobie chlapnąć... Gola aj Cie chyab juz arz kopałam w tyłeczek żebyś na te badania polazła????!!
mycha super ż ejesteś zadowolona z basenu!! Przestań już - wyglądasz zajebiście!! Co ja mam powiedzieć... brzuch nadal ciążowy
:-(
Ponko jestem pod ogromnym wrażeniem jaki Twój Fifi jest sprawny!!! Super ten piknik musiał być!! Zazdroszczę!!!
magggipka naserdeczniejsze życzenia urodzinowe: zdówka, miłości, spełnienia marzeń oraz tej pzrespanej nocy o której marzysz!!!!!! Super że mała tak na basenie sobie świetnie radzi!!! Super że maż się spisał oraz świetny prezent wymyślił!!!
Winki super że Oli tak fajnie śpi!!!zazdroszcze!! Ja też mam prostownice 2 w 1 ale szczerze to aj sobie sama nie bardzo umiem pokręcić włosy. A prostowac mi sie średnio chce bo mam ich dużo i to trwa i trwa... Kochana moich znajomych córka miała ząbki pierwsze w okolicach roczku, także spokojnie wsyztko pzred Wami
syl mam nadzieje że u Ciebie już nastrój lepszy!! Rzeczywiście strach patrzeć na ta dzisiejszą młodzież...
jeśli chodzi o kzresełko do karmienia to ja radzę zeby dziecko przymierzyć do kzresełka, bo moi znajomi kupili wcale nie tanie krzesełko bo za 300 zł i dziecko fatalnie w nim siedzi. Jak wsadzili małą do naszego to supełnie inaczej siedziała i pzrede wszystkim chetnie
Niuniunia super że się chrzestny postawił!! Kochana może ejszcze uda Ci sie coś kupić. Tak czy siak na pewno będziesz wyglądać zjawiskowo.
agalodz super że sie odezwałaś!! Myślałam o Was ostatnio!! Trzymam kciuki za udany chrzest&&&&&&&&
No kochanie dzień dobry.. Nadrobiłam
U nas weekend całkiem fajnie. W pt Maja miała gośc z okazji dnia dziecka. Dostała koło do pływania (już przetestowane- musze Wam fotkę z basenu wkleić, bo chodzimy sobie etraz indywidualnie i ejst też super), basenik taki z zadaszeniem jakby, 20 zł, lalkę i nocnik zwykły najzwyklejszy.
W sb w końcu odebrałam swój dyplom z uczelni (broniłam sie w lipcu 2011). Później byliśmy na mieście- na spacerku, posprzątaliśmy chałupę i wieczorem ja polazłam na piwo z laskami. Zjadłam sałatkę, wypiłam 3 wody niegazowane z cytryną i wróciłam do domu. Fajnie było poklachać ale jakieś takie wszystkie zmęczone byłyśmy.
Wczoraj była u ans bratanica moja od rana( Emilka 10l.). pojechaliśmy na basen, było super. potem Emilka pomogła mi z obiadem, zjedliśmy, odpoczęliśmy (Maja spała padnięta po basenie) i wybraliśmy się ze znajomymi do takiego parku botanicznego który niedaleko nas niedawno otwarli. niesttey złapał nas deszcz. Wieczorem jeszcze miałam przeboje z rodziną... szkoda gadać. W rezultacie Emilka u nas spała.
To chyba tyle u nas. Dziś smigam na zumbę do nowego klubu, bo tamten poprzedni miałam dośc daleko a d tego będe mogła od biedy na nogach iśc albo na rowerze jechać
Cieszę się jak dziecko
Miłego dnia kochane!!