Mamunie witajcie w nasze święto!!!
A to taki mały prezencik dla nas wszystkich od naszych bobasików kochanych!
Arturek dość ładnie spał w nocy, niestety wkraplanie kropli oraz kąpiel taty (sypialnia sąsiaduje z łazienką i strasznie słychać jak leci woda) wybudziła go po 2, wkurzona byłam, bo tata oczywiście wio do wyrka a ty matko usypiaj dziecię. Chciałam go udusić normalnie!!
Gola po raz kolejny powtórzę słowa dziewczyn, z Poluni naprawdę rośnie mała dama, widzisz, nawet Dama Gaga :-)
Ponko oj, nie pamiętam kiedy jeździłam na rowerze, ale frajda duża na pewno, może będzie okazja w najbliższym czasie i ktoś da się gaznąć (pamiętacie taki zwrot z dzieciństwa?)
Brawo dla młodego mężczyzny, że tak ładnie je i śpi!!
Ania baba trzyma z babami, normalne,ale pewnie i tak mała będzie córeczką tatusia, tak jest zawsze- WNM;-)
Brawo dla Lenki, że tak szybko łapie o co chodzi w raczkowaniu, a co do starszego bata, to nie wiem, ale mnie zawsze wzrusza taki obrazek-brat i siostra bawią się razem czy przytulają
Mirelka zazdroszczę porządku w domku, ja przez te wizyty lekarskie mam trochę syf, mąż ciągle w pracy, dziś też. Ale powoli ogarniam, zaraz wieszam pranie nr1, potem kolejne a wieczorem na kolacje do mamy, na sushi zaprasza :-)
Ankusch masz rację, że powinno się dziękować, że dzieciątko zdrowe i poważnie nie choruje, ja wczoraj starałam się stres zwalczać uśmiechem, bo myślałam o rodzicach, którzy przezyli, bądź przeżywali większe stresy (np.jak nasza Angie). Fajny prezent dla koleżanki, miałam już raz te noże w ręku, ale się nie zdecydowałam, ponoć długo są ostre, ale trzeba uważać, bo przy upadku moga pęknąć.
Mikado Artur tez miał okres "strachania hałasów", ale chyba mu przeszło. Może był zmęczony? Fajnie, że się spotykacie razem z Angie i Kingunią!
Niuniunia brawo za perfekcjonizm w sprzątaniu! Widzę, że już jesteś na półmetku do chrzcin!
Ssabrina Artur tez lubi tak leżeć jak Sami, na pewno gorzej śpi z powodu duchoty, pomaga ponoć ustawianie butelek przy wentylatorze, spróbuj może tak zrobić przed nocą. Nawilżanie powietrza w takie upały dużo daje.
Dziewczyny, wiem, że pogoda piękna i z niej korzystacie, ale proszę, piszcie choć parę słów, bo wreszcie nam forum padnie, jak każdy będzie zaglądał a nie pisał ;-) Mam nadzieję, że się nie obrazicie kochane
Miłego świętowania w NASZ pierwszy dzień Matki!!!