Moja waga stoji w miejscu od poczatku ciazy mimo iz jem wiecej, nawet sporo wiecej i nie jestem juz aktywna fizycznie jak wczesniej, ale mimo iz waga stoi w miejscu to brzuch mi urosl i biust bardzo sie powiekszyl i wiekszosc moim ciuchow jest mi juz za bardzo obcisla.
reklama
onanana
Fanka BB :)
Dzień dobry kochane:-) Mi dziś niestety nie było dane sobie pospać. Już uczelnię dziś zaliczyłam No ale na szczęście nie na wszystkie zajęcia musiałam iść więc szybko poszło Zrobiłam małe zakupy, obowiązkowo loda wsunęłam i zaraz się biorę za lasagne bo strasznie za mną "chodzi" od jakiegoś czasu. Na Śląsku pogoda dziś ładna, nie ma upału ale słoneczko ładnie świeci, więc może wieczorem jakie "piwko"ze znajomymi;-) Życzę Wam wszystkim miłej i spokojnej soboty;-)
Andrzeliko czekamy cały czas na Ciebie!!
Andrzeliko czekamy cały czas na Ciebie!!
W
winki80
Gość
Halo piękne panie. Ja weekend kolezensko- rodzinnie spędzam. Wczoraj wspólne wyjscie na miasto z kolezaneczkami, ale niestety ja bezalkoholowo. Dziś spacerek nad morzem( mieszkam nad morzem) i minigolf z ukochanym i jego koszmarkami dziećmi. Wieczorem sąsiad zaprasza na grilla,wiec generalnie miło. Ja jednak mam głowę pełna ponidzialkowego badania genetycznego i ciagle o tym myśle. Widzę same czarne scenariusze. A jak mi lekarz powi ze fasolka nie żyje albo ze chora. Przepraszam ,ale już bym chciała by był wtorek.
Andrzelkia odezwij się. Poproszę.
Andrzelkia odezwij się. Poproszę.
Gola84
winki na pewno wszystko jest dobrze, ja też podświadomie o tym myślę i znowu dziś miałam koszmary, że dzidziuś chory, płacz, badania i kurcze obudziłam się, w ciąży bardzo często śnię i śnią mi się straszne głupoty... Dobrze,że to tylko sny!
Gola - wszystko będzie dobrze, ale mnie też się głupoty czasem śnią, to podobno normalne
Ponko - dla pocieszenia powiem Ci, że choruję prawie non stop od 3 miesięcy i dzidziuś ma się dobrze
Niuniunia - zdążysz jeszcze przytyć
Faktem jest jednak, że martwimy się o wszystko i tak już do końca życia nam zostanie
Ponko - dla pocieszenia powiem Ci, że choruję prawie non stop od 3 miesięcy i dzidziuś ma się dobrze
Niuniunia - zdążysz jeszcze przytyć
Faktem jest jednak, że martwimy się o wszystko i tak już do końca życia nam zostanie
Emy
Hej! U nas taz ładny dzień, juz nie tak gorąco, wybralam sie dzisiaj na plazę, było miło.
Niuniunia- nie martw się, ze nie tyjesz, podobno w I trymestrze to też norma. ja do ostatniej wizyty w 10tc schudłam 2 kg z 55kg na 53kg, a wydawalo mi się ze jestem raczej na plusie. jeszcze zdążymy przytyc
w pierwszej ciąży z blizniakami tez na poczatku schudlam 1kg, a do konca czyli do 21tc przytylam 5kg
Milego wieczoru!
Niuniunia- nie martw się, ze nie tyjesz, podobno w I trymestrze to też norma. ja do ostatniej wizyty w 10tc schudłam 2 kg z 55kg na 53kg, a wydawalo mi się ze jestem raczej na plusie. jeszcze zdążymy przytyc
w pierwszej ciąży z blizniakami tez na poczatku schudlam 1kg, a do konca czyli do 21tc przytylam 5kg
Milego wieczoru!
Niuniunia20
Ja się cieszę, że waga moja jest taka niż miałabym przytyć 5-6 kg bo chudziutką dziewczynką to ja nigdy nie byłam i również mam wrodzony strach o tycie, niestety...
Do mojego wesela byleby nie roztyć się, a potem mogę przytyć już. Więc jeszcze tylko 1,5miesiąca muszę uważać...
U mnie leje deszcz... Wyszłam ze szkoły i od razu mokra się zrobiłam ale cóż, tak to jest jak się zapomina parasolki.
Miłego weekendu dziewczynki życzę
Do mojego wesela byleby nie roztyć się, a potem mogę przytyć już. Więc jeszcze tylko 1,5miesiąca muszę uważać...
U mnie leje deszcz... Wyszłam ze szkoły i od razu mokra się zrobiłam ale cóż, tak to jest jak się zapomina parasolki.
Miłego weekendu dziewczynki życzę
wnika_s
Zaangażowana w BB
Emy- bardzo mi przykro, z powodu blizniaczkow. ja was dopiero poznaje, bo nie wyrabiam z czytaniem... ja pierwsza ciaze tez mialam blizniacza i jeden dzidzius sie z nami rozstal w 8 tygodniu. pozniej drzalam o synusia , bo stale mialam krwawienia, bole, ale sie udalo
ta ciaza jest po prostu fantastyczna! czuje sie super, mdlosci- lekkie, przeszly, nic nie boli, nawet piersi!!!
pozdrawiam
ta ciaza jest po prostu fantastyczna! czuje sie super, mdlosci- lekkie, przeszly, nic nie boli, nawet piersi!!!
pozdrawiam
Margana
Witam:-) Tez zostanę mamusią w listopadzie. Według moich obliczeń termin wypada 2.11.2011. Pojawiam sie tak późno w wątku, poniewaz wcześniej pracowałam w dwóch miejscach i nie miałam za bardzo czasu na neta. Ale teraz jestem na urlopie, a po nim idę na L4 i mam już sporo czasu, wiec postanowiłam do Was dołączyć i z Wami przeżywać te 6 miesięcy Mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie do swojego grona. Przejżałam cały wątek, ale na pewno sporo czasu minie zanim się we wszystkim połapię;-)
reklama