Hej kochane, my caluutki dzionek na polku - od 11 do 15:40 i od 17 do 19:20|!! Nawet się przebierałyśmy na ogródkum karmiłyśmy itd - super
Cieplutko i przyjemnie
onanana - pisałam Ci kilka dni temu, że właśnie straszna jelitówka u nas w przychodniach panuje! Ale Cię męćzy, rany współczucia, jak Polcia miała chyba 2 m-ce też mnie złapało, ale tylko wymiotowałam. Pij dużo, niech Ci D. kupi orsalit albo Gastrolit, albo jakieś inne elektrolity, żeby się nie odwodnić, a jak Majeczka?? Wracaj do sił kochana:* PS ja zażyłam Nifuroksazyd przy jelitówce i coś jeszcze mi lekarka przepisała, ale nie pamiętam...
Julianna, kurcze to też musisz być padnięta, ale damy radę!
Ankusch - ja b. lubię kosmetyki z Linomag, a wiesz, oni też mają krem na buźke z filtrem ale chyba 30ką - ponoć też dobry, cieszę się, że Martynce spasował olejek
ponko - połamania języka, pióra na egzamie
Po Waszym małym to widać, że to żywe sreberko - zdolniacha mały
Mikado - dzięki kochana, myślę o punkcie przedskzolnym, albo jakimś Klubie malucha coś takiego, ale najmniej potrzeba 3 osób do tego, ale przynajmneij wymogi są mniej restrykcyjne niż np jak się zaklada przedszkole czy zlobek, i na poczatek nie trzeba takiej kasy wywalic i np mozna zaczac od mniejszej liczby dzieci jeszcze przed zajściem w ciążę o tym myślałam, albo żeby w ogóle zmienić robotę. ( wszystkie mamy wykszt. pedagogiczne) Zobaczymy, bo nie wiem czy jest jeszcze ta pomoc z UP Przedsiebiorczosc jest kobieta...Dzis juz nawet nie mam sily czytac
Martttika - kurcze, to jest właśnie PL :-( Ech, mam nadzieję, ze nie będzie tak źle z wyplata, w arzie czego zawsze możesz w międzyczasie rozgladac sie jeszcze za czyms, choc wiem, jakie to frustrujące.
andrzelika najwazniejsze, ze chodzic do roboty bo lubisz, a nie bo musisz, najgorszy jest moement jak obrzydzamy sobie prace
Polcia wykapciana, spi. I ja kochane uciakm pod prysnzic i padam na twarz
dobranoc