reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

Dzień dobry kochane wreszcie u mnie lepszy humor, macie rację wszystko się w końcu poukłada!:tak:

martttika- kochanie, musimy myśleć pozytywnie, bo niczego i tak na razie nie zmienimy, a takie dołowanie się tylko pogarsza sprawę, damy radę , bo silne z nas baby są!!:-D:tak::tak:

ponko - gratki dla Fifiego!!!!!!!!

helenka - kurcze, a więc intuicja Cię nie zawiodła, współczuję zapalenia ucha, biedny Oluś - która miała z nas to wie jaki to ból :-( Kurcze piszesz, że to już 4 raz, lekarze muszą coś zaradzić, musi być jakaś bakteria, skoro stan zapalny ciągle wraca!!

angie - sto lat dla Waszej gwiazdeczki na te 6 mcy+1 dzień, fajno, że mała taka grzeczna :) Pola się nam też ostatnio "się naprawiła":tak:

Cocca - współczuję jelitówki :-( Też miałam , chyba 2 m-ce po porodzie, Pola się nie zaraziła, Franuś też pewnie będzie zdrowy :)Fajnie, że Wam młody przespał całą nockę, może już mu tak zostanie?:) U mnie nigdy praktycznie nie ma cichych dni, ale za to żremy się jak pies z kotem, ostatnio niemalże codziennie :-( Sama nie wiem, co gorsze... i czemu tak się kłócimy, chyba te wszystkie problemy powoduję, że jesteśmy bardziej nerwowi:-(

AniaSm - i ja zazdoszczę dyżurujących mężoof;) Od urodzenia Poli jeszcze nikt inny do neij w nocy nie wstał :/

asia
- też śmigamy w spacerówie od jakichś 3 dni, Pola zachwycona bo wszystko widzi , myślę, że i Zuzince się spodoba:):tak: Dobrze, że to tylko 3 dniówka, mam nadzieję, że mała już czuje się całkiem ok:)

U nas kobitki cudne słonko i cd upałów, choć zapowiadali już burze wczoraj. Po południu jedziemy do mojej Hani ( mamy chrzestnej Poli) na grilla. Cieszę się bardzo, mam nadzieję, że Polcia będzie grzeczniutka :):tak:
PS dziś też Poła (tak ją woła córa niespełna dwuletnia sąsiadki, stoi na balkonie i woła Pooołłłaaa:-D:laugh2:) wstała przed 7 :-D
miłego dnia laski!

reklama
hej Maminki i Bobiki:-)
Gola super że włączyłaś pozytywne myślenie, tak trzymaj!!! U mnie tez piękne słońce(aż się chce żyć)! miłego grillowania Wam życzę i żeby Polcia grzeczniutka była.
Kurcze wskoczyłabym w jakąś mini ale nogi mam białe jak cholera:baffled: no ale jakoś muszę je opalić przez spodnie raczej się nie da:-D U nas ciąg dalszy marudzenia Zuzia wstała o 7 i marudziła strasznie ale teraz padła to moze z 20 min.pośpi. Jeśli to na zęby to proszę niech juz wyjdą. Czy Wasze dzieci tez takie marudne ostatnio? czy tylko moja daje mi popalić.
Miłego dnia dla wszystkich

hej dziewczyny :-)
Miałam ostatnio focha na wszystko i brak ochoty na pisanie na głównym, ale dziś już mi trochę przeszło:rofl2:
My po chrzcinach, wszystko ok :-)

cocca łazienka tak chciała Ci podziękować za to, że tak o nią dbasz i przygarnęła Cię na trochę :-) A tak poważnie to strasznie Ci współczuję...
gola ja tez chciałam Ciebie zapytać czy księgowa nie ponosi za to jakiejkolwiek odpowiedzialności? ja też staram się dzisiaj nakręcić pozytywnie :-) Ludzie mają gorsze problemy, jesteśmy zdrowi, dzieci także, więc reszta jakos będzie!

Ja ubieram swojego jedynie w body z krótkim rękawkiem i to chyba mi się zgrzał, bo dzisiaj na plecach na wysokości pieluszki zobaczyłam mnóstwo pryszczyków i czerwone, ze hohoh:szok: Mam nadzieję, że taka tego przyczyna, bo wczoraj po raz pierwszy zjadł pół biszkopta... Narazie zasmarowane kremikiem i zobaczymy.
Maruda straszna, właśnie leży i wyje, że pewnie pół okolicy słyszy, ale jakoś na mnie to nie działa i nie reaguje na jego wymuszanie (kluska waży blisko 8 kg i nie mam ochoty go ciągle nosić:baffled:)

Witam mamusie

U nas dalszy ciąg ładnej pogody, Liwia już drzemkę sobie ucina na świeżym powietrzu,

Martttika właśnie miałam pytać jak u Was po chrzcinach,
Gola, Martttika fajnie że już lepiej u Was macie dla kogo żyć, powodzenia
Cocca oj biedna to się wymęczyłaś, życzę aby było już lepiej
asia u mnie tak samo nogi blade śmigam po ogrodzie w krótkich spodenkach zaraz też zmykam na słońce niech koloru nabiorą :tak:

m wczoraj zamontował nam spacerówkę ale jakoś mi się nie podoba mamy Espiro Vector Pro, dziś rano założyłam z powrotem gondolkę m zły co ja to robię nie wiem kiedy mi przejdzie i zmienię z powrotem na spacerówkę :no:

dziś przyjeżdża siostra na grilla więc dzień szybko i miło zleci czego i Wam życzę :-):tak:

Wypoczywajcie :-)

cześć laseczki :)
tęsknię za Wami strasznie :(
wpadam na chwilę żeby sie zameldować że u nas wszystko ok
dzisiaj sie przeprowadzamy i jedziemy do moich rodziców to postaram się Was ponadrabiać i napisać coś więcej

a narazie życzę Wam miłego majówkowania :****

hej
angie ja mojego oszczędzałam jak się młody urodził bo on jedyny żywiciel rodziny :tak: no ale teraz przy dwójce to ciężko jak sie oboje obudzą więc on chodzi do Kuby bo jemu wystarczy że słyszy kogoś w pokoju , bo z Lenką to już gorzej jak się obudzi na szczęście nie zdarza jej się to zbyt często ;-)
gola no u mnie tak samo z tym wstawaniem , mój czasami po prostu idzie spać z Kubą do pokoju ale wtedy Kuba się nie budzi , a Lenka mam nadzieje przestanie się budzić jak jej to przeziębienie minie :-)
mirelka miałam vektora :tak: tylko zwykłą wersje no i spacerówka z racji że jest kubełkowe siedzisko to nie jest zbyt wygodna dla maluszka który sam nie siedzi ,ale potem już jest ok ;-)
marttika super że chrzciny udane :tak:
u mnie świeci piękne słońce więc ide trochę sprzątnąć kuchnię i na jakiś spacer z rodzinką :tak:

angie 20 czerwca lecimy, pogoda ma sie poprawić wiec spotkamy sie jeszcze:tak:Poza tym możesz wpaść na kawkę, zapraszam:) Fajnie Ci Kingusia pospała ja dziś wstawałam 7 razy:) Super masz z dyżurami przy córce, mój cycka nie poda:)
Cocca proszę bardzo;) i tak blog dostępny w sieci więc chyba jej nie zagrożę foks-fashion Współczuję jelitówki ja wylądowałam w szpitalu na to bo się odwodniłam i straciłam przytomność (2 lata temu) Przeszłam to tylko raz i nigdy więcej!!
helenka współczuję zapalenia ucha, moja córka miała 2 miesiące jak to przeszła i zastrzyki były. Nie wiedziałam jakie są tego objawy, teraz już wiem.
asia333 też to przechodzimy, minie:)
Gola na pewno się ułoży, nie ma bata:) Udanej imprezki, ślinka mi pociekła na myśl o kiełbasce z grilla.
mycha super, czas na parapetowe:)

U mnie ciąg dalszy monsunów, @#$%^&*()_+ wyjdzie to słonce czy nie?
Filip woła baba:) a teściowa w 7 niebie:)

Hej maminki :-)
U nas wczoraj byla dosc ladna pogoda,slonecznie no ale wietrznie ale wykorzystalismy okazje i cale dopoludnie bylismy na spacerku tak przed 10 do 13 :tak: no a dzisiaj juz zmiana,zimny wiatr i lekko juz pada deszcz :eek::confused2: Nocka u nas ok butla o 22:30 a potem dopiero po 4 wiec sobie pospalam no a i rano zesmy tez pospali bo Sami wstal juz oczywiscie po 6 ale po 7 dostal butle i przygarnelam go do siebie bo mialam taki bol glowy zaraz z rana ze szok i nie mialam ochoty jeszcze wstawac no i Sami byl taki kochany i zasnal razem ze mna obudzil mnie dopiero po 10 :szok:
Niunia Ja nie zakladam Samiemu czapki jak otwieram okno u niego w pokoju jak bylo cieplo ostatnio :tak:
ponko dzieki kochana oj przydaloby sie troche tego slonca :-D;-) wielkie GRATKI dla Filipka wow juz ma 3 zabki ;-)
Mikado nom fajnie tak odswiezyc chatke a zwlaszcza te tutaj w UK bo tutaj taka wilgoc zawsze jest w domach przez te deszcze ze odswiezac zawsze trzeba po zimie grzybek sie lubi u nas w sypialni zalegac :-( Kochana wspolczuje sytuacji z Filipkiem i to jest normalne ze tak sprawdzasz malego czy oddycha itd Ja tez czesto sprawdzam malego a i moj A. czesto lata do niego pokoju i sprawdza,poprostu to juz tak jest ze sie martwimy o te nasze szkraby ;-) zycze Ci kochana oby sie juz taka sytuacja Ci sie nie zdarzyla z synkiem.
Gola super ze Polunia daje Ci sie wyspac,nalezy Ci sie kochana ;-) a Ja chora jako tako nie jestem poszlam po recepty na antygwaltki a i jeszcze inne masci i duperele a z glownie szlam z moim himorodkiem :zawstydzona/y: jest maly niby i na razie nie chce wyslac mnie na zabieg baba i teraz dala mi jakies czopki i mam wrocic za 3 tygodnie o zobaczy czy jest poprawa jak nie to dopiero wtedy posle mnie na zabieg usuniecia :tak:
Kochana strasznie sie ciesze z Tweojej postawy,tak trzymac kochana i masz racje nie ma sie co zalamywac jedynie trzeba isc do przodu z wysoko podniesiona glowa,zycze Ci kochana oby szybko sie u was poprawilo ;-)
helenka zdrowka dla Olka,oby antybiotyk szybko zadzialal i z uszkiem bylo lepiej ;-)
angie Kingusia Ci dala niezly prezencik,nie ma to9 jak sie wyspac porzadnie :-D mam nadzieje ze z tym oczkiem Kingusi sie wam unormuje szybko.
AniaSm no i u was tez zeby to oczko Lenki samo wrocilo do normy szybko.
Cocca wspolczuje tego wirusa zoladka oj a takie cos tak poradzi zlamac z nog ze szok super ze Twoj facet tak zareagowal no i ze Franus tez tak ladnie spal w nocy zycze wam zdrowka kochana co by Franusia nie zlapalo tez.
mycha milej przeprowadzki co by wam to szybko i sprawnie poszlo kochana ;-)

reklama
czesc dziewczyny,
u mnie nocka oki, Kinga jadla o 2.00 a potem spala do 7.00, dostala butle, pogadala z nami i od 8.00 do 9.15 jeszcze pospalysmy. Jak juz pisala Mikado u nas pogoda nadal fatalna. Kiedy to sie w koncu zmieni.:-(

Mikado 7 razy???? podziwiam, chyba bym padla. Odezwe sie jak bede wiedziala kiedy mam troche wolnego.

Gola tak trzymac, pozytywne nastawienie duzo daje, no i super ze Pola juz wiecej spi rano.

Ssabrina no to fajnie Sami rano pospal.

Do góry