Dzień dobry!!!!
Niunia - gratki , zdolna z Ciebie laska! Ja Plcię też ubieram leciutko, gołe syrki, bezrękawnik , biedna Wikusia, ale jej musiało być ciepło, na szczęście mama wparowała z odsieczą
Anek - dziś np Pola miała słynną h&Mowską opaskę i dach od spacerówy ( też ujż śmigamy, od 2 dni), a wczoraj cieniutką chusteczkę na główce, ale jak jest w cieni ui nie ma wiaterku to też się zdarza , że ma goły łebeczek PS My też śpimy przy otwartym oknie , a POla i tak zgrzana ( ale śpi w body na dł rekaw i spioszki) A jak Wasze bobiki śpią?
onanana - ale zdolniacha z Waszego Karola, brawo!!! Jeszcze raz przepraszam za to, że mnie nie ma :-( ale w tym m-cu nawet ropę muszę oszczędzać, bo tak źle jeszcze nie było, i nastroju też jakoś nie mam, pewnie bym się Wam rozbeczała i tyle byście ze mnie miały :-( Dzięki Poli jest nam dużo lżej, bo tak to coś pitoli od dłuższego już czasu...
Mikado - ja uwielbiam focić !!!! Pogratuluj córze, bo też mi się marzy móc realizować swoje pasje, a ona robila sobie jakieś papiury na Fotografa, jest coś potrzebne , żeby móc otworzyć studio? / Ale się biedna wystraszyłaś! Nawet nie chcę się domyślać, co czułaś, bo aż mnie ciarki przechodzą!!
Ssabrinaa, ale się Twój chłop rozszalał z remontami - i dobrze, przynajmneij macie z głowy, a ciemu idziesz do lekarza? Coś Ci jest?
ponko - kochana, ale Ci chyba wszystkie zazdrościmy tego morza! I jak dobrze to wpływa na zdrowie Filipka! Pla też zachwycona spacerówką, za to ja nie!!! Mutsy jak dla mnie do doopy!!! Tyle kasy , ech chyba sprzedam dziada, Pola się masakrycznie poci w tym materiale od spacerówy! No i jakoś niewygodnie m isię tą spacerówkę pcha... Ponko zgadzam się co do forum
Pola od dwóch dni mi śpi do 7:30 !!!!!!!! <jupi>!!!!!!!!
Jest kochana i taki dziubek do każdego idzie na ręce i na razie się nie boi ( pewno za niedługo i u nas zacznie się ujawniać lęk separacyjny) . Dziś przed 10 wyszłyśmy na spacerek (przed tym upałem) i do 11:30 w cieniu, teraz młoda śpi, mi się gotuje botwinka, na drugie nie wiem co
Dziewczyny, zacznie mi się w końcu układać?
Dobrze, że z Poli jest tyle uciechy i , że jest zdrowa!