reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Hej laski;)

my nie mieliśmy wesela robionego przez rodziców a szkoda bo byśmy nie tonęli teraz w długach ale cóż zrobić jak jedna strona nie mogła nam pomóc, a teście niestety choć mogli to nie chcieli ale cóż było minęło, przynajmniej nei będą nam wygadywać, ze nam wesele zrobili itp.;(

Szczerze to nie rozumiem takich osób...teraz toniesz w długach no ale wesele musiałobyć typu "postaw się a zastaw się"..bo jest raz w życiu...hmmm pogrzeb też!

Ja z wyboru nie robilam wesela(bo to dla mnie składkowa impreza).Brałam ślub w czeskiej Pradze w towarzystwie rodziców i rodzeństwa.Za wszystko my płaciliśmy więc tanio też to nie wyszło.

reklama
mim fajny rytm wprowadziliście dzieciaczkom , tak jak napisalaś, wieczorem można już odetchnąć i macie czas dla siebie ;)
Kurcze Polcia też nie jednokrotnie je 4 razy, ale i tak się cieszę , że karmię piersią tak długo, chyba już nie bę∂zie kryzysów laktacyjnych?? Mialam taki w 6 tż Poli, ponoć jest jeszcze w 3 i 6 m-cu, w 3 było u mnie ok ;)
Saabrinaa kurde szukałam doszlam do chyba 4 stron wstecz, widać jeszce wcześniej było ;) Ale luzik z Waszych postów już skumałam co i jak ;) (mniej więcej);-)

Pola jeszcze śpi, ja już po śniadanku :)

pepsi u nas w szpitalu też przywozili ten inkubatorek i mamy same naświetlały i cały czas z dzieckiem były.Pamiętam jak w dzień wypisu pediatra rano na obchodzie mówi mi 'ale on żółciutki 'a mi się gorąco zrobiło bo nastawiłam się na 3 doby że wyjdziemy elegancko w niedziele :-)ale po badaniu wyszłyśmy jedyne z tych co rodziły tego samego dnia bo wszystko było oki:-)Ale jak sobie przypominam te naświetlania jak 2 dziewczyny miały na sali naświetlać swoich bobików to aż prawie płakały z tymi dziećmi...akurat jedna koło mnie miała ta lampę miedzy naszymi łóżkami a leżałam przy ścianie do połowy łóżko było zastawione musiałam tyłek ciągnąć po łóżku żeby zejść a ledwo byłam na chodzie masakra:wściekła/y:

Gola tutaj

My odstawiliśmy jeszcze marchew i Filip wrócił do normy z kupkami i spaniem ale nie będę zachwalać bo mi się chłopina zepsuje:-D Pomalutku szykujemy się do ślubu córki - wydatki, wydatki, wydatki....Kto robi w dzisiejszych czasach wesele na 150 osób??
:shocked2:
Pogodzie ulżyło więc czas zabierać się na spacer.

Witam mamusie :-)
u nas jak na razie nawet pogodnie,mała drzemkę sobie ucina, spała w nocy ładnie po szczepieniu

dziewczyny pamiętajcie śniadanie to jeden z ważniejszych posiłków w ciągu dnia daje nam energii na cały dzień ja zawsze śniadanie jem po 9.00, po nakarmieniu Liwii ona je tak przed 9.00, po zjedzeniu sadzam ją do krzesełka w kuchni i biedna patrzy jak jem dam jej małego okruszka chleba i cała zadowolona a tak to zabawia się zabawkami:tak:

Gola jak sobie przypomnę jak ja się stresowałam przed chrzcinami to się cieszę że to już za nami, więc wiem co przeżywasz, dacie radę wszystko ładnie zaplanowane więc będzie uroczystość udana :tak:
syl ty na słodko śniadanko a u mnie znowu by tak nie przeszło, pieczywo, wędlinka, nabiał to czym się zajadam z rana do tego kawa rozpuszczalna z mlekiem :tak:

Miłego dnia:-)

Gola jaka sierota przy tylu stronach co tutaj sie produkuje to sama nie poradze wielu postow znalezsc i domyslalm sie czasem z odpowiedzi dziewczyn :tak::-) Nie denerwuj sie kochana,wszystko bedzie dobrze a Polunia na pewno bedzie grzeczniutka :tak:;-)

Ciekawa jestem co tam u Margany slychac,dawno sie nic nie odzywala no i inne dziewczyny takze ....

Ssabrina też już ostatnio pisałam że Margana nie pisze, dość dawno była na forum no i inne mamy też zamilkły

ciekawe jak Lenka od margo czy ma się już lepiej,

dziewczyny miałam pisać wypadają wam jeszcze włosy bo mi tak, kupiłam sobie witaminy Falvit, a szampon mam z czarnej rzepy do cienkich włosów z tendencją do wypadania :szok:

Dziewczyny mam pytanie czy wasze maluszki też pełzają na brzuszku do tyłu i w dodatku jeszcze w koło się kręcą. Zauważyłam od kilku dni że mały w taki własnie sposób ucieka mi z maty.

reklama
mirelka mi wypadaja wlosy,moze nie tak strasznie no ale wypadaja i sa wszedzie normalnie,az mnie to denerwuje :dry: tez musze sobie wlasnie jakis szampon kupic na wzmocnienie.
helenka moj czasem podnosi dupke i probuje pelzac do przodu do jakiejs zabawki a krecic sie w kolko to caly czas poradzi :tak:

No sporo dziewczyn sie wykruszylo a szkoda bo tak fajnie bylo zwlaszcza ze od samego poczatku byly tutaj z nami.
Zniknela nam julieet,kachutka,aqua,alfa,anus0207,Sara_R, no i sporo dziewczyn jeszcze ale pewnie malo czasu maja na kompa a teraz jak jeszcze przyjdzie lato to juz w ogole sie nam tutaj wykruszy.

Do góry