reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Hejka dziewczęta! Poczytuję was u rodizców...

gola
- jaka ja cię kobito rozumiem... ja śpię dokładnie tak samo - max 3h, w porywach kilka razy było 4h ciurkiem, już nie pamiętam, jak to jest przespać noc

agutek - no właśnie, miałam już kiedyś pytać - jak wy ogarniacie odpisywanie? robicie notatki czy jak?

no i jeszcze - jak wkleić cytaty z kilku was? wiem, jak to zrobić, jak odnoszę się do jednej, ale kilka?

reklama
Witajcie dziewczynki,

mój mąż się ze mnie śmieje, bo robię notatki z ogólnego, żeby móc wam poodpisywać i nabija się ze mnie, że takiego zaangażowania na forum to jeszcze nie widział.

Angie - gratki dla Kingi, dzielna dziewczynka. A gdzie mieszkałaś w Polsce?
W przyszłym roku planuję odwiedzić siostrę w Ire, więc może się spotkamy, nic straconego, jestem bardzo za :)

Agutek ja tez kiedys robilam notatki teraz w domu jakos nie jestem tak zorganizowana jak bylam w pracy no i czesto mi umyka co komu chcialam napisac

Ja jestem z Siemianowic, zaraz kolo telewizji katowice, wiec do Katowic mialam rzut kamieniem. A gdzie siostra mieszka? oczywiscie zapraszam jak bedziesz kiedys w Ire.

Witam wieczorową porą

Agutek to się napracowałaś z odpisywaniem, fajnie że praca przynosi tyle radości, jestem zdecydowana na te piżamki zamawiam, dzięki

mirelka a Ty skad jestes? Moja siostra przylatuje do mnie w niedziele na tydzien wiec jakby Katowice byly Ci gdzies po drodze to moze przywiezc takie pizamki:-)

Niuniunia wszystkiego najlepszego dla Wiki na te 5 miesiecy

Angun ze mnie straszny mięsożerca!! Najlepszy słodycz to dobra kiełbacha;-) W rękawie szczerze mówiąc od niedawna robię i narazie tylko udka robilam. Muszę jakieś inne rzeczy porobić. Kuchnia prześliczna kochana!!! Ale ją wypucowałaś do zdjęć!!
Helenka gratuluję ząbka!!!!!
Angie ale miałas śniadanie!! Mój żołądek chyba by tego nie wytrzymał...
Mikado 150 osób!! Wooooow!! My mieliśmy ok 60 ale robiliśmy sobie sami, poza tym u nas nie ma zwyczaju zapraszać daleiej rodziny. Kiedy macie to wesele??
maggipka bardzo się cieszę e Amelcia pospała w końcu jakoś!! I że Ty odpoczęłaś. Miłego pobytu u rodziców:tak:
Anek dajesz nam wiarę w ludzi po tym jak Ci pomogła pani rejestratorka. A dziadziuś spisał się bardzo dzielnie!!!
Ssabrina mam nadzieję że te emolienty pomogą!! Współczuję "spaceru" w taką pogodę:-( Maja tez lubi zabawy takimi zwykłymi rzeczami. ostatnio dorwała paklanki to się chyba z pół godziny bawiła:-D
Niuniunia współczuję tej kiepskiej nocki!! Wszystkiego najlepszego dla Wikuni na te 5 mieszków!!!
Gola super że Pola tak się spisała dzisiaj:-D
Agutku uśmialam się z tych notatek hihi Ja jak mam kilka stron zaległości to robię tak : na danej stronie do której chce coś napisać daję "odpowiedź" tam piszę, potem kopiuję co napisałam i przechodze na następną stronę, wklejam tekst, dopisuję i znów kopiuję i tak do końca aż nadrobię wszystko:-D

Ja po basenie:-D czuję się jak nowo narodzona:-D:-D:-D chyba się zapisze na jakis kurs zeby mnie ktoś nauczył kraulem krytym pływać:tak:
Spokojnej nocki Mamuśki:-D

Onanana Ty jak zwykle nocny marek. Po tym sniadaniu dopiero o 18.00 zjadlam troche gulaszu z makaronem i to wszystko na dzis, a mialam tylko taka mniejsza bulke, moj T mial duza i jeszcze zjadl reszte ode mnie.
Niezly system na odpowiadanie ;-)
Ja od 20.00 siedze na kanapie i nic nie robie, pora isc spac.

Dobranoc dziewczyny, spokojnej i przespanej nocki

reklama
Dziewczyny, przebrnęłam przez Wasze pisanie, ale już nie jestem w stanie napisać nic....
Śpijcie spokojnie :-)

Do góry