reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Ja jakoś nie moge się zebrać do niczego od rana. Kończe ciasto ale bardzo powoli, bo brakuje mi sił. Taki efekt chyba po wczorajszym dniu, który spędziłam cały "na nogach". Nie mam chęci nawet obiadu robić, więc makaron z serem białym musi nas zadowolić :-p

Najchętniej polożyłabym się spać z młodym, bo on smacznie śpi, ale tu tyle do zrobienia jeszcze :-(

Moc prezentów od zajączka
  co kwiatuszka trzyma
     w rączkach
  Wielu wrażeń,mokrej głowy
  w poniedziałek dyngusowy.
   Życzę jaja święconego
  i wszystkiego najlepszego!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny!

haszkal- pamiętam, ja spędziłam ponad miesiąc odcięta od swiata pisząc swoja magisterkę. przygotowalam się do zadania bojowo, bo inaczej wszystko stawalo się pretekstem zeby odpuscic sobie choc 1 dzien, poza faktem ze zawsze bylam głodna, zawsze musialam do kibelka, zawsze musialam do kogos zadzwonic itd itp..
POWODZENIA!

AniaSm przeoczylam tak wazny wątek! nieuwagę zrzucę na ciążę:-)

Ja się dzis ciut opaliłam, zupełnie niechcąco siedząc w kawiarni.. nawet ok, zadne plamy mi ne powyłaziły.
I oficjalnie zabieram się za zakup ciążowych ciuchów, chodzę z odpiętymi guzikami, az głupio

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!

[FONT=&quot]Na t[/FONT][FONT=&quot]ę[/FONT][FONT=&quot] Wielkanoc [/FONT][FONT=&quot]ż[/FONT][FONT=&quot]ycz[/FONT][FONT=&quot]ę[/FONT][FONT=&quot] Wam ciepła domowego, miło[/FONT][FONT=&quot]ś[/FONT][FONT=&quot]ci bli[/FONT][FONT=&quot]ź[/FONT][FONT=&quot]niego, placka wybornego i spokoju [/FONT][FONT=&quot]ś[/FONT][FONT=&quot]wi[/FONT][FONT=&quot]ę[/FONT][FONT=&quot]tego.[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Wesołych Świąt Dziewczynki, dla Was i dla Rodziny.
[/FONT]

hej kobietki- jestem padnięta ale nie mogę wytrzymać by się nie pochwalić- BYŁAM DZIŚ u nowego gin. jest super jeśli cała ciąże poprowadzi tak jak dzisiejsza wizyte to będe szcześliwa :))))))
Sprzęt super wszystko wyjaśnił pokazał tłumaczył widziałam moją kropkę- główkę , rączki i nóżki , serduszko :))
słyszałam serce maleństwo rozwija się książkowo - wymiary idealne :))))))))))))))))))))))))))))))
tata w gabinecia mile widziany wiec za mc.męż zobaczy jak się dzidzia rusza . ALE jestem SZCZĘŚLIWA !!!!!!!!!!!!
buziaki i ''dla Was wszystkich zdrowych pogodnych świąt i wszystkiego co najlepsze dla Waszych maluszków w brzuszku :) ''

Kolejna Wielkanoc, serdeczne życzenia:
pisanek kolorowych i marzeń spełnienia.
Radosnych i pogodnych Świąt, spędzonych wśród bliskich
Życzę Wam wszystkim kochane oraz Waszym rodzinkom

Gosia

Oj tez Wielkanocnie chwale się fasolka. Rośnie pięknie ,rusza się jak szalona ,ma dwie raczki ,dwie nóżki jedna głowę i jedno cudownie bijące serduszko. Jestem przeszczesliwa.

Wesołych Świąt kochane

witam :-)
Ja również przyłączam się do życzeń świątecznych :-) Smacznego jajeczka, rodzinnej atmosfery i samych radości :-)
Kati82 fajnie że jesteś tak zadowolona z gina :-) Zdradzisz mi gdzie chodzisz? Ja też jestem z Poznania :-) I zapraszam na wątek poznański :-)
Winki super fotka fasolki fajnie że wszystko ok :-) Ja to bym mogła mieć USG co tydzień, żeby zaglądać do brzuszka i maluszka:-)
Oki idę malować jajka i do święconki. Jeszcze raz wszystkiego dobrego na święta życzę :-)

Pogody ducha, zdrowia i radości
oraz wszelkiego dobra
z okazji Świąt Wielkanocnych

Witam.
Również gratuluję fajnego gina i zdrowych fasolek wam wszystkim.
Ja od 2 dni budzę się bez mdłości ale po godzince wracają no ale wtedy zdążę już herbatkę na spokojnie wypić.
Dziś od rana zabiegana jestem, zakupy, sałatka i jeszcze rosołku mi się zachciało a do tego mój kochany mąż na delegację pojechał i sama muszę wszystko robić. Dobrze że ciast nie piekę bo kupiłam już po kawałeczku różnych pysznych.
Wracam do kuchni i życzę wesołych świąt Wielkanocnych.

reklama
Do góry