Witajcie Kochane,
Ja jak zwykle musze nadrabiać
Nadia już dzisiaj się czuje dobrze, zapomniała chyba już o szczepieniu, no i w końcu zaczęła jeść, w nocy na śpiocha jej cyca wpychałam do buzi aż w końcu zaczęła jeść
Winki ja tak jak dziewczyny, podziwiam Cię za te podróże i współczuję przeżyć
Angun zapomniałam napisać, Laret sprawuje się świetnie na naszych polskich dziurawych chodnikach J, no ale niestety jest cholernie ciężki i sama do tramwaju nie wejdę :/ zazdroszczę tej chusty, my też mamy ale Nadia się drze w niebogłosy, ale nie rezygnuję i co jakiś czas próbuję ją trochę ponosić
Anna życzę udanej walki z katarem
Andrzelika a ja Ci zazdroszczę tego ciepła od kominka bo u mnie ciepło jest ale nie mogę Nadii ubrać tylko w bodziaka z krótkim rękawkiem , a szkoda bo mam ich tyle i ze wszystkich wyrośnie L
Gola ja też chyba się musze wybrać z Nadią na basen bo w wannie uwielbia pływać więc na basenie pewnie będzie wniebowzięta
Helenka gratulacje za „wywalczenie” recepty hehe J
Moja mama załatwiła mi z pracy kartę MultiSportu , będę płacić 100zł miesięcznie a mam wejścia na baseny siłownie fitness itp. I właśnie ją dzisiaj dostałam, więc od jutra zaczynam się brać za ujędrnianie swojego ciała hehe J, mam nadzieję że na zapale się nie skończy
No i musze się Wam pochwalić że dzisiaj byłam w H&M i kupiła sobie sukienkę w rozmiarze XS
czyli wracam do formy