Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
A u nas ok dzisiaj po spacerku Sami spal jeszcze dosc dlugo we wozku az bylam w szoku bo mialam duzo czasu dla siebie jak zasnal kolo 13 to obudzil sie dopiero przed 16 nie pamietam kiedy on tak dlugo spal popoludniu :-) potem byl taki wesoly i wyspany,lezal i sie sam bawil na macie a teraz znowu spi i ciekawa jestem o ktorej wstanie bo jeszcze go nie kapalam a plany mialam na 19:30 :-)
Katerinka no to rosnie Patka jak nic,ze gondola juz malawa Ja to juz w sumie dawno gondoli ze swojego wozka 2 w 1 nie uzywam ale mam wozek tak ze na plasko moge go ustawic wiec jest ok a i u nas zimy w tym roku jako tako nie bylo wiec tez bylo dobrze i gondola nie byla nam potrzebna
A wy juz zakupujecie inne foteliki?? czy te foteliki od urodzenia co sie uzywa nie sa czasem do 6 miesiaca??
Katerinka no to rosnie Patka jak nic,ze gondola juz malawa Ja to juz w sumie dawno gondoli ze swojego wozka 2 w 1 nie uzywam ale mam wozek tak ze na plasko moge go ustawic wiec jest ok a i u nas zimy w tym roku jako tako nie bylo wiec tez bylo dobrze i gondola nie byla nam potrzebna
A wy juz zakupujecie inne foteliki?? czy te foteliki od urodzenia co sie uzywa nie sa czasem do 6 miesiaca??