Niuniunia20
Fanka BB :)
Margo ja mam ten żel DENTINOX N i powiem tyle, że te żele to się do niczego nie nadają ale można spróbować, na chwile uspokaja dziecko. A czopki my mamy VIBURCOL i nie są u nas na recepte kosztują 25zł za 12 sztuk. Czasem daję małej czopka jak właśnie jest taka bardzo marudna i płacze bo te zabki jej idą i się uspokaja po paru minutach. Wiki też strasznie się bije po buzi i czasem płacze przez sen, aż mi wtedy przykro;/
Syl współczuję Ci, u nas wczoraj był taki trudny dzień, że już miałam serdecznie dosyć... Wytrwałości kochana
Andrzelika ja nie mam odwagi teraz coś robić z włosami (ścinać) bo chce mieć długie na chrzciny Ale znowu chciałabym sobie zrobić taką totalną metamorfozę i zmienić wygląd ale boję się, że będzie mi brzydko np z grzywką... A kolorek zrobię sobie w szkole jeśli będą już nowe farby bo już od grudnia mam taki brzydki -> farbowałam włosy w nocy po Wigilii...
Syl współczuję Ci, u nas wczoraj był taki trudny dzień, że już miałam serdecznie dosyć... Wytrwałości kochana
Andrzelika ja nie mam odwagi teraz coś robić z włosami (ścinać) bo chce mieć długie na chrzciny Ale znowu chciałabym sobie zrobić taką totalną metamorfozę i zmienić wygląd ale boję się, że będzie mi brzydko np z grzywką... A kolorek zrobię sobie w szkole jeśli będą już nowe farby bo już od grudnia mam taki brzydki -> farbowałam włosy w nocy po Wigilii...
Ostatnia edycja: