reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2011

Anek - nono :tak: ale dzięki temu nigdy w domu się nie nudziłam zawsze wygupiałam się z rodzicami... mój mąż ma brata w praktycznie w mojej mamy wieku :-)

winki- dokładnie polscy mężowie chcą żeby po ich było myśli he he :-D

gola, ankusch- mój też wszystko gryzie nawet smoczek od butelki, a zły jest wtedy chyba dziąsła swędzą i ząbki będą szły...

nimfi teraz patrząc na ulotkę z realu kapłam się, że to co mam w domu to steper ale ja głupia jestem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
gola a ta promocja na Pampersy za 93zl to w selgrosie bedzie czy innym sklepie?

ankusch mnie ciasto na pizze nigdy nie wychodzi wiec kupuje gotowe ciasto w sklepie :) W carefour na pewno jest i niewiele kosztuje 1-2zl za ciasto miekkie ktore tzreba samemu uformowac i upiec.

Dzis w nocy i mnie dzieci dały pospac :) Od 21 do 6 rano jednym ciągiem :D Kuba obudzil sie dopiero o 6 na jedzenie. Maciek wstal na chwile w nocy, ale szybko zansol.

Alez sie wyspalam....

Chyba wszystkich nas zlamała wczorajsza pogoda.
Mnie caly dzien wczoraj glowa bolala i nawet sie zdrzemnelam o 18 - jakis cud normalnie :p

andrzelika dzieki fajna ta strona :)

A ja wam chcialam polecic jeszcze to

Kalkulator kalorii - Zdrowotne.pl

Po pierwszej ciązy na wiosne wdrożyłam sobie taki tryb zdrowego odzywiania aby nie przekraczac dziennego zapotrzebowania na kalorie. Ta stronka bardzo mi pomogla i faktycznie troszke mnie zeszczuplilo wtedy :)

tylko trzeba zwracac uwage jakie ilosci jedzenia sie wpisuje bo tam oblicza np 100g twarozku a czesto zjadamy mniej albo wiecej tego. albo inne prpdukty, jesli zjadamy kilka bulek to kazda trzeba doliczyc.
i warto zjadac mniej niz wykazyje zapotrzebowanie kal - moje teraz wynosi 1823kal na dzien a dzis juz zjadlam 366kal :)

Ostatnia edycja:
Dzień doberek:-) jakie dziś cudowne słoneczko,co prawda jeszcze jest niewielki mróz ale pozniej będzie super także trzeba na spacerek wybyć.
Katerinka własnie przeczytałam Twojego posta o powrocie zimy w marcu i się załamałam,ja chce już wiosnę i ciepło! mam dość tej cholernej zimy:angry:. Kochana nie masz lekko z Twoim mężulkiem ale moze jakoś jeszcze uda się go zmienić?!
maggipka nic tylko się cieszyć ze tak szybko wróciłaś do formy:-) ja w sumie przytyłas 14 kg a zostalo mi jeszcze 1,5 do zrzucenia.
onanana dzięki ze napsiałas mi o tych zdjęciach faktycznie je przegapiłam ale wczoraj sobie obejrzałam, Majusia widac zadowolona w wodzie i jak fajnie wyglądała super!

Mam nadzieję że ta zima do PL w marcu nie wróci!!! Bo lecę i nie targam ze sobą gondoli tylko fotelik...
U nas dziś pochmurno i coś mokro...na spacerek po południu skoczymy...

nimfii mnie też się spodobała ta stronka i patrząc faktycznia podobną mam figurę , dobry ten kalkulator przyda się :tak:

u nas śniegu nie było i spadł dziś masakra

Witam Mamusie
u nas nocka ok po tragicznym wczorajszym dniu mała spała od 20stej do 7mej z przerwą na jedzonko o 2.30, teraz też śpi więc mam czas dla siebie, pranko już zrobiłam lecę zaraz podłogi umyć :tak:

u nas też chyba ząbki widać na dole w miejscu jedynek 2 małe białe punkciki, ślini się nie miłosiernie ślina to aż na podłogę kapie:tak:

AnnaJ007
wszystko możliwe z tą zimą w marcu, w marcu jak w garncu :tak:na długo przylatujesz do PL :tak:
maggipka fajnie że tak szybciutko wróciłaś do formy po ciąży mi jeszcze zostało do zrzucenia 3kg,

Miłego dnia życzę:tak:

reklama
Do góry