reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Anek - nono :tak: ale dzięki temu nigdy w domu się nie nudziłam zawsze wygupiałam się z rodzicami... mój mąż ma brata w praktycznie w mojej mamy wieku :-)

winki- dokładnie polscy mężowie chcą żeby po ich było myśli he he :-D

gola, ankusch- mój też wszystko gryzie nawet smoczek od butelki, a zły jest wtedy chyba dziąsła swędzą i ząbki będą szły...

nimfi teraz patrząc na ulotkę z realu kapłam się, że to co mam w domu to steper ale ja głupia jestem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
gola a ta promocja na Pampersy za 93zl to w selgrosie bedzie czy innym sklepie?

ankusch mnie ciasto na pizze nigdy nie wychodzi wiec kupuje gotowe ciasto w sklepie :) W carefour na pewno jest i niewiele kosztuje 1-2zl za ciasto miekkie ktore tzreba samemu uformowac i upiec.

Dzis w nocy i mnie dzieci dały pospac :) Od 21 do 6 rano jednym ciągiem :D Kuba obudzil sie dopiero o 6 na jedzenie. Maciek wstal na chwile w nocy, ale szybko zansol.

Alez sie wyspalam....

Chyba wszystkich nas zlamała wczorajsza pogoda.
Mnie caly dzien wczoraj glowa bolala i nawet sie zdrzemnelam o 18 - jakis cud normalnie :p

andrzelika dzieki fajna ta strona :)

A ja wam chcialam polecic jeszcze to

Kalkulator kalorii - Zdrowotne.pl

Po pierwszej ciązy na wiosne wdrożyłam sobie taki tryb zdrowego odzywiania aby nie przekraczac dziennego zapotrzebowania na kalorie. Ta stronka bardzo mi pomogla i faktycznie troszke mnie zeszczuplilo wtedy :)

tylko trzeba zwracac uwage jakie ilosci jedzenia sie wpisuje bo tam oblicza np 100g twarozku a czesto zjadamy mniej albo wiecej tego. albo inne prpdukty, jesli zjadamy kilka bulek to kazda trzeba doliczyc.
i warto zjadac mniej niz wykazyje zapotrzebowanie kal - moje teraz wynosi 1823kal na dzien a dzis juz zjadlam 366kal :)

Ostatnia edycja:
Dzień doberek:-) jakie dziś cudowne słoneczko,co prawda jeszcze jest niewielki mróz ale pozniej będzie super także trzeba na spacerek wybyć.
Katerinka własnie przeczytałam Twojego posta o powrocie zimy w marcu i się załamałam,ja chce już wiosnę i ciepło! mam dość tej cholernej zimy:angry:. Kochana nie masz lekko z Twoim mężulkiem ale moze jakoś jeszcze uda się go zmienić?!
maggipka nic tylko się cieszyć ze tak szybko wróciłaś do formy:-) ja w sumie przytyłas 14 kg a zostalo mi jeszcze 1,5 do zrzucenia.
onanana dzięki ze napsiałas mi o tych zdjęciach faktycznie je przegapiłam ale wczoraj sobie obejrzałam, Majusia widac zadowolona w wodzie i jak fajnie wyglądała super!

Mam nadzieję że ta zima do PL w marcu nie wróci!!! Bo lecę i nie targam ze sobą gondoli tylko fotelik...
U nas dziś pochmurno i coś mokro...na spacerek po południu skoczymy...

nimfii mnie też się spodobała ta stronka i patrząc faktycznia podobną mam figurę , dobry ten kalkulator przyda się :tak:

u nas śniegu nie było i spadł dziś masakra

Witam Mamusie
u nas nocka ok po tragicznym wczorajszym dniu mała spała od 20stej do 7mej z przerwą na jedzonko o 2.30, teraz też śpi więc mam czas dla siebie, pranko już zrobiłam lecę zaraz podłogi umyć :tak:

u nas też chyba ząbki widać na dole w miejscu jedynek 2 małe białe punkciki, ślini się nie miłosiernie ślina to aż na podłogę kapie:tak:

AnnaJ007
wszystko możliwe z tą zimą w marcu, w marcu jak w garncu :tak:na długo przylatujesz do PL :tak:
maggipka fajnie że tak szybciutko wróciłaś do formy po ciąży mi jeszcze zostało do zrzucenia 3kg,

Miłego dnia życzę:tak:

reklama
Do góry