reklama
mirelka - my ostatnio mielismy taki dzien, nic sie nie przejmuj, jutro bedzie juz tylko lepiej
moze zabki się wyrzynają? Trzymaj się tam, odpoczywaj w miare mozliwosci :*
margo, ale Ci zazdroszcze, jejku jak ja bym chciala powiedziec, ze u mnie po kolei i fajnie wszystko... no coz, za to teraz staram sie 10x bardziej i z calych sil, zeby Ani bylo jak najlepiej w sytuacji jaka zastala
ale wiem ze nie ma rzeczy niemozliwych... szkoda ze czasami praca i dobre checi nie wystarcza ;/ strasznie bym chcala, zeby moj chlo tez sie ogarnal.... bozsz jak mnie to drazni, tak sie chwali corcia, a w ogole nie mysl o jej potrzebach teraz i w przyszlosci... tak mi czasami jest przykro jak o tym mysle, tak strasznie chcialabym, zeby nam sie udalo, ale jak czasami widze jak on sie zabiera do ogarniania siebie, nie mowiac nas, to mi slabo. Niestety zegar tyka i nieuchronnie zbliza sie czas na podjecie jakiś waznych decyzji..;/ kurcze w nieskonczosnosc nie da sie tego odkladac, a dobre checi nie wystarcza.. dzinx ale mne dół dopadl, ide lepiej wyżyć się jakoś kreatywnie 
mikado - ja moge powiedzec z perspektywy Twojego mlodszego Szkraba - moi rodzice maja 65 li 66 lat, powiem Ci ze sa cudowni, oni sie trzymaja dzieki mnie w formie, gdy ich znajomi juz dawno modla sie o 'wieczny relaks" jak to zwykla nazywac moja mama, inna sprawa, ze ja latwym dzieckiem nie bylam i ciagle dostarczalam im ekscytujacych przezyc
a i dodam, ze juz jakis czas sa ... pradziadkami
naprawde super decyzja, tez tak kiedys chce 
margo, ale Ci zazdroszcze, jejku jak ja bym chciala powiedziec, ze u mnie po kolei i fajnie wszystko... no coz, za to teraz staram sie 10x bardziej i z calych sil, zeby Ani bylo jak najlepiej w sytuacji jaka zastala
mikado - ja moge powiedzec z perspektywy Twojego mlodszego Szkraba - moi rodzice maja 65 li 66 lat, powiem Ci ze sa cudowni, oni sie trzymaja dzieki mnie w formie, gdy ich znajomi juz dawno modla sie o 'wieczny relaks" jak to zwykla nazywac moja mama, inna sprawa, ze ja latwym dzieckiem nie bylam i ciagle dostarczalam im ekscytujacych przezyc
Ostatnia edycja:
Niuniunia20
Fanka BB :)
Anna ja wiem, że ten rogal jest jak dziecko jest na brzuszku tylko wtedy akurat małej ciągle się ulewało i położyłam ją na rogala ale dzięki za ważną info
Andrzelika zgadza się, miałam każdy w inną stronę, a po nocy tragedia...
Wiki po spacerku spała mi 3 godziny
Andrzelika zgadza się, miałam każdy w inną stronę, a po nocy tragedia...
Wiki po spacerku spała mi 3 godziny
I
inna_a
Gość
niunia- to niech ci cieniują końcówki wtedy będzie łatwiej... a nie całą głowę...
Ktoś wklejał stronę do zumby jak myślicie ile razy dziennie powinnam to tańczyć jak filmik z ćwiczeń wynosi 14min?? Ja dziś tańczyłam fajnie... cała się upociłam, a Alan patrzył na mnie jak na głupka
Ktoś wklejał stronę do zumby jak myślicie ile razy dziennie powinnam to tańczyć jak filmik z ćwiczeń wynosi 14min?? Ja dziś tańczyłam fajnie... cała się upociłam, a Alan patrzył na mnie jak na głupka

kasiek2511
Dziewczyny u mnie dzis Armagedon. Mała cały dzień płacze. Nie wiem może to zęby?Wkładałam palec do buzi ale nie za bardzo coś tam czuję.Mała płacze i płacze. Juz nie wiem co jej jest
Mocno się slini i wkłada wszystko do buzi.

Mocno się slini i wkłada wszystko do buzi.
Niuniunia20
Andrzelika zapodałabyś tą zumbę to i ja bym potańczyła w domu;D
Chyba sobie sama wycieniuję te końcówki... Ostatnio koleżance obcinałam włosy na prosto (o ile dobrze to nazywam) i na początku ciąży pracowałam w salonie gdzie nie używaliśmy nożyczek tylko maszynki do strzyżenia więc kobiety też maszynką jechali zamiast nożyczkami i ja jakos nie mogłam się ogarnąć do nożyczek ale czas powrócić do tego
Kasiek to ząbki... Dziąsełka przygotowują się do wychodzenia ząbków...
Chyba sobie sama wycieniuję te końcówki... Ostatnio koleżance obcinałam włosy na prosto (o ile dobrze to nazywam) i na początku ciąży pracowałam w salonie gdzie nie używaliśmy nożyczek tylko maszynki do strzyżenia więc kobiety też maszynką jechali zamiast nożyczkami i ja jakos nie mogłam się ogarnąć do nożyczek ale czas powrócić do tego
Kasiek to ząbki... Dziąsełka przygotowują się do wychodzenia ząbków...
I
inna_a
Gość
niunia też jesteś fryzjerką? zumba basic lesson 1 part 1 - YouTube
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
Katerinka masz rację to nie uczciwe ze strony męża, że on sobie wyjeżdża na 3 dni bez ustalenia tego z Tobą. Widzisz może zrób jeden weekend taką małą odmianę bądź pewna, że nikt do Was wtedy nie przyjdzie (oprócz rodziców) i nie sprzątaj, nie gotuj, nie pierz, usiądź na kanapie jak mąż tylko przyjdzie wręcz dziecko w ręce i wyjdź rzucając słowa "wrócę wieczorem, mleko w lodówce, paaa" i niech mąż sobie radzi i w tym czasie posprząta i ugotuje. Dodatkowo możesz mu powiedzieć, jak wróćę ma być czysto i ugotowaneFaceci naprawdę nie rozumieją kobiet.
Nie wiem czemu ale ja też mam takie dziwne dni ostatnio, że chce mi się płakać. Nie wiem czy to jakaś ukryta depresja wychodzi ze mnie czy to siedzenie w domu mnie tak przygnębia bo dodatkowo mała daje mi tak w kość, że aż mi się odechciewa...
kochana to nie takie proste, jemu nie przeszkadza brak obiadu, czystych ubrań ani bałagan (to już na pewno), próbowałam nic nie robić to po kilkunastu dniach miałam roboty po łokcie
i nie mam kiedy wyjść bo jego nie ma ostatnio codziennie
ja tez tak miałam chwilę temu że nie spałam w nocy bo mi sie poród przypominał, juz mi przeszło

przepraszam że nikomu więcej nie odpisze ale cały dzień czytałam posty bo nie mogłam raz porządnie usiąść

Byłyśmy w południe godzinę na spacerze, albo mi dziecko za bardzo urosło albo mam wózek za mały, ledwo się w gondolce mała mieści

reklama
helenka1986
Hej kobitki. My dziś byliśmy na długim spacerku a później na kawie u mężulka w pracy. Olciu umyty i najedzony śpi od 19 więc mam czas dla siebie. Mam zamiar iść wcześniej spać bo pobudki jak dobrze pójdzie będą co 3 godz. Dobrej nocki życzę wszystkim.