Hejka! Mnie wczoraj antybiotyki rozłożyły, zapadłam w długi sen i nic nie było mnie w stanie obudzić, nawet płaczący Franek
Dziś jest o niebo lepi, dalej trochę boli przy oddychaniu, ale jak dla mnie jest super. Franek dzisiaj pierwszy raz zasnął zupełnie sam... na macie, zapodałam mu tylko smoka i niunię:-) a dopiero narzekałam, że tylko na rękach:-)
Onanana oj biedulka z Majusi, faktycznie u nas wygląda to inaczej, mnie tylko ten siwy martwi i muszę o niego lekarza zapytać. Mam nadzieję, że z krwiaczkiem będzie wszystko w porządku, fajnie, że niania spasowała!
Andrzelika w sprawie patrzenia w oczy, ja tylko tłumaczyłam Sabrinie dlaczego nie zalecają, nie mówię że ja tak nie robię:-)
Ponko trzymam kciuki za poprawkę. Zresztą podziwiam, dziecko i studia...
AnnaJ ja po cc nie ćwiczę muszę odczekać pół roku.
Witamy nową Listopadówkę
Mamusie1994 i Katarek85!
Ssabrinaa przybrał super, teraz maluchy będą przybierały coraz mniej:-)
Anek Franciszek dzisiaj ma takie spanie a nigdy mu się to nie zdarzało! Tyle, że u mnie robi częste półgodzinne drzemki.
Gola Ty jakaś pechowa jesteś, jeszcze pamiętam historię z oszustem... przytulam mocno!
Nimfii zazdroszczę pizzy, chciałam wczoraj mojego namówić, ale jemu się udek zachciało... musiał sam je zrobić a co
Kasiek dla mnie podgrzewacz to super sprawa, kuchnię mam na dole a sypialnię na poddaszu, więc nie muszę biegać, tylko mam na górze 3 butelki, przegotowaną wodę i mleko, więc nigdzie nie gonię z butelkami, dopiero jak je ubrudzę, to myję i przygotowuję kolejną wodę na mleko:-) dla mnie to wynalazek na 6!!!
CO do wieczornego spania, to my kąpiemy między 18:30 a 19:30, zależy jak Frankowi wyjdzie ze spaniem, czasami ma jakąś obsuwkę, ale zawsze przed 20-stą jest już w łóżeczku:-) dzisiaj spał do 5:30
A co do gratisów, dostaliśmy tylko Hippa i to zaraz po zarejestrowaniu. 2 herbatki, łyżeczka i słoiczek z jabłuszkiem i rabaty 20% w rosmannie.
Majuska ja nie mam info o 2 paczce