reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2011

Heja Maminki:-) ale naprodukowane postów:-)
ponko spokojnie zdasz napewno ten egzamin, tyle forumek będzie kciuki trzymało że nie ma innej opcji:-)
Co do karmienia piersią to publicznie jeszcze mi się nie zdarzyło ale gdybym musiała to bym nakarmiła i koniec a co się będę szczypać.
Karmić piersią bym chciała jak najdłużej napewno do roku czasu ale co z tego będzie to nie wiem bo moja Zuzia dzisiaj takie cyrki robi przy jedzeniu że juz sama nie wiem co jest grane. Najpierw je ladnie przez 2 minuty a później jest odpychanie itd. a teraz to mi wogóle nie zjadła jak ja jej cyca pod buzie to ona w ryk:-( jejku nie wiem boję się zeby mi cycka nie odrzuciła:-(

reklama
Andrzelika Bebilon tu się nazywa Nutrilon...nie wiem czemu....

Ja mam przegotowaną wodę w butelce 120 ml, wstaję włączam czajnik elektr.(szybko gotuje) dolewam 30 ml gorącej, wsypuję mleko i już. W ciągu dnia daję mu jeszcze moje.

A jakie te wózki(jakiej firmy) ma Mucha i Liszowska????

witam mamusie, czytam was w miarę możliwości regularnie od sierpnia, ale w telefonie więc ciężko odpisać, od niedawna mamy internet w domu więc odważyłam się napisać mam nadzieję że nie za późno na przyłączenie się do waszego grona

ponieważ jest już kasiek2511 zmienię konto na katarek85 zeby nie wprowadzac zamieszania

Ostatnia edycja:
Heja Maminki:-) ale naprodukowane postów:-)
ponko spokojnie zdasz napewno ten egzamin, tyle forumek będzie kciuki trzymało że nie ma innej opcji:-)
Co do karmienia piersią to publicznie jeszcze mi się nie zdarzyło ale gdybym musiała to bym nakarmiła i koniec a co się będę szczypać.
Karmić piersią bym chciała jak najdłużej napewno do roku czasu ale co z tego będzie to nie wiem bo moja Zuzia dzisiaj takie cyrki robi przy jedzeniu że juz sama nie wiem co jest grane. Najpierw je ladnie przez 2 minuty a później jest odpychanie itd. a teraz to mi wogóle nie zjadła jak ja jej cyca pod buzie to ona w ryk:-( jejku nie wiem boję się zeby mi cycka nie odrzuciła:-(

spróbuj karmić w innej pozycji, mi Patrycja przestała grzecznie jeść na siedząco, teraz tylko leżymy brzuszkami do siebie. Zdarza się że pluje cycem ale to najczęściej jak ją karmię juz barzo głodną to się nie może uspokoić :confused2: dzisiaj na to wpadłam

anna- nie zauważyłam,że ty nie stąd ;-) ja też przegotowaną mam w butelce, a włączam mikrofale do podgrzania, bo czajnika nie mam...

oglądam ukryta prawda,mąż wyzwał żone , że jak ona wygląda jak gruba świnia po porodzie itp, i zdradził ją z szczupłą laską... baba się załamała zaczeła leki na odchudzanie brać i zemdlała trafiła do szpitala... nie którzy faceci to świnie...

kasiek85- witaj kochana nigdy nie jest za późno my mamy zawsze szeroko otwarte ręce..

asia- to nie mam pojęcia może faktycznie pozycja inna

ania masz poglądaj ja też dziś nie oglądałam w tv i teraz mi się przypomniało http://dziendobry.tvn.pl/video/testujemy-wozki-dla-dzieci,109,newest,36470.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A z tym podgrzewaniem w mikrofali to chodzi o to że w niej płyny( i inne rzeczy) się grzeją nierównomiernie[/QUOTE]

tak to prawda nie podgrzewa równomiernie ale wystarczy wstrząsnąć:tak:

kasiek ja zawsze wieczorem przegotuję sobie wodę rozlewam do butelek 120ml, jak mała woła jeść buteleczke wkładam do mikrofalówki podgrzewam 18sekut wsypuję mleczko i wstrząsam i gotowe :tak:

dokładnie mirelka ja samą wodę pierw grzeje dopiero mleko wsypuje ono wodę dodatkowo ochładza i trząsam i gotowe

te wózki to jakiś kosmos szczerze nie lubię takich rzeczy

reklama
Do góry