Witam kochane
Czytam was na telefonie i nie moge sie nigdy zebrac ,zeby odpisac.
Olinek dzis ma 3 miesiace i jako prezent dostal bidulek szczepienie. Tutaj sie daje w uda. Po zastrzyku w kazda nozke. Dobrze ,ze poszlam z mezem ,bo przynajmniej go trzymal. Ja nie moge patrzec na zastrzyki. ALe serce mi krwawilo ,jak bidulek plakal z bolu. Taki inny placz. okropne. I z nozki jednej mu krew leciala. :-(
Teraz juz dobrze. Zadowolony caly wieczor. Teraz padl.
My na odparzenia stosujemy nivea SOS ,mamy tez wszystki inne kremy nivea ,bephanten ,sudocrem, itd. W sumie nie wiem ktory najlepszy bo mieszam je. Raz ten ,raz ten wierzac ,ze ktorys pomoze. I zazwyczaj tak sie dzieje. Obecnie po stronie gdzie siurek lezy ( na wschod;-) ) jest dosc czerwone i juz tak trzy dni. Polozna powiedziala dzis ze to normalne ( wiadomo)
Niuniunia -super ,ze macie wozek ,i to jeszcze taki jaki chcialas. Teraz tylko wyprobowac i spacerki codzienni.
Cocca -wracaj do zdrowia
Martttika -bidulko ,wspolczuje ,-jak karmilam na 100% to tez mnie tak koszmarnie piersi boloay ,mialam popekane sutki ,krwawiace i z jednego leciala ropa. a sama mysl o kolejnym karmieniu mialam lzy w oczach. PO czesci dlatego przezucilam sie na karmienie mieszane. Po kilku dniach ( mniej karmien) sutki sie wyleczyly i teraz jest super. Zero bolu. Wiem ,ze u ciebiep owaznej ,ale kurcze wyjdziesz z tego.
Sabrina- kochana. Dzieciaczki sa tak male i maj tak miekie kosci ,ze mini rehabilitacja i glowka wroci do normy. Poszukaj w necie cwiczen ,albo idz do lekarza po rade. Polowa dzieciakow tutaj ma ( mialo) jakies problemy ,ze wiecej na jedna strone. Oli wszystko to w prawo- najchetniej lezal ,patrzyl ,glowka zawsze w prawo. W PL lekarka mi powiedziala ,zeby angazowa druga strone ,np. karuzele powiesic troche z lewej strony ,podchodzic do lozeczka z drugiej strony. Chyba pomoglo ,bo teraz ja nie wiedze ,zednego problemu.
Gola -to mialysmy dzis szczepieniowy dzien. Pogratuluj Poluni pieknej wagi i wzrostu. Olinek wciaz za nia.
No i jaki super prezent od taty dostalas.
Dzis przez was pozkrecalm troche grzejniki w calym domu ,bo tak srednio to 22 C sa. Forum polepsza zycie
*Pojutrze jedziemy do Anglii -odwiedzic siostrzyczke ma. Pierwsza podroz samolotem. Boze ,mam nadzieje ,ze nie bedzie problemu.