reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Kochana to od emolium już ci wcześniej pisałam odłóż go proszę cię ..jak tylko zaczełam w tym kąpać to szyjka czerwona się zrobiła i głupia nie wiedziąłm czemu przez 1,5miesiąca a jak odłożyłam to od razu lepiej ta emulsja jest tłusta i w zakamarkach zostaje i jeszcze ciepło pot dziecka i podrażnienia. Kochana nie myj w emolium to szjka się polepszy zobaczysz u nas jest śliczna a była normalnie mocno czerwona...a ja codziennie wkurzona dlaczego ???

Znów mnie mdłości męczą masakra
Dziewczyny i moja mała tez tak świruje z tym spaniem..pośpi trochę i budzi sie aby ją przytulić i śpi dalej odkładam pośpi trochę i to samo..głaskanie po główce czy przytulanie w łóżeczku nei wystarcza musza być raczki bo ryk na całego :baffled:
andzelika a też masz te patelnie tefal ingenio??? Kurde u mnie te kółeczko jak było takie jest a na pudełku narysowane że niby się zmienia i doopa oszuści

Ostatnia edycja:
reklama
ja kąpię tylko w emolium i problemów brak, więc ja bym odstawiła na kilka dni żeby się upewnić, że to emolium, bo może niekoniecznie, to bardzo delikatny preparat, tylko u nas nic nie zostaje w zakamarkach, bo ja bardzo dokładnie osuszam

Ostatnia edycja:
Witam mamusie
u nas też nadal pada i pada końca nie widać:tak:
ja od rana wzięłam się za sprzątanie w końcu skończyłam mała śpi mam czas dla siebie:tak:
Niuniunia oj biedna Wikunia, oby szybko ząbki wyszły, ja bym zapodała czopka co by się tak nie męczyła:tak:
Cocca też ostatnio myślałam co tam u Was fajnie że się odezwałaś, współczuję bólu brzuszka kurde zawsze coś się musi przyplątać
andrzelika super że już macie tą wodę wiem jaki to problem jaki nie ma bieżącej wody u nas to co chwile jakieś awarie w wodociągach ostatnio nie było w sobotę przed chrzcinami tu chcę sprzątać, gotować a tu wody nie ma myślałam że się wścieknę ale po godz już była szybko:tak:
katerinka też uważam że te tematy są wymyślane pod publikę kurde ale ludzie tam z siebie robią debili kto to ogląda dawno powinni już ściągnąć ten cały show z anteny ale w TVN jakieś problemy mają finansowe to może zniknie to dziadostwo z anteny :szok:
Ssabrinaa może to skok rozwojowy moja mała też czasem tak ma że jednego dnia jest fajna grzeczniutka mogę dużo zrobić a raz jest bardzo marudna wszystko muszę robić na raty
Kasiente witamy, zaglądaj częsciej szkoda by było aby mamusie się wykruszały już tak dużo mam nie pisze jestem ciekawa co tam np. u Madzi, alfy,aguy, Sary, Bryszki, potworek, julieet, kachutki i pozostałych mam:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
niuniunia - biedna Wikusia, jasne daj Jej Viburcol, po co ma się męczyć

Syl, Ssabrinna, tak jak laski piszą być może to skok rozwojowy, a jak nie skok, to po prpstu gorszy dzień/ dni , Pola też jednego dnia aniołek , a drugiego diabeł wcielony!

winki
i dobrze , to im Oluś pokazał, jakie polskie chłopaki mają silne płucka! :tak: Ja rozumiem, że nacisk na naturalność , ale bez przesady , że niby mama, która po CC gorsza? Ech... PLanujesz jeszcze kolejne spotkanie? PS Oli pięknie Wam przybrał, pamiętam niedawno pisała, że jakoś 4,5 kg było a tu już 5ka:-D

ankusch - niestety mamy podobnie, czasem wystarczy ululać w łóżeczku, pogłaskać, ale coraz częściej rąsie! Terroryzm w czystej postaci !! :-D:-D

Katerinka - mój chłop dużo gra, ale w życiu te bym się nie zgodziła na takie program, także Wam się nie dziwię :)

mirelko ja też ostatnio o Juliett i Madzi myślałam, wcześniej widziałam Juliett na FB

PS laski moja córka dre się strasznie nawet przy zmianie pieluchy ,a łzy jak grochy - aż jej do uszu lecą!
Wstała o 12:15 zjadła, pobawiła się na macie, poleżakowała na brzusiu chwilkę, pobawiła się leżaczku i kuuupa - chcę ją przebrać , dżizass co za ryk!

ankusch też mam i kółko nie zmienia koloru ,a mam 3 lata ponad... i nigdy się nie zmieniło...

Ja nie mam ani FB a NK hehe :-) jakoś zbędne mi to wystarczy mi BB

andzelika a jak ogólnie się sprawują nie wkurza cię ta jedna raczka odpinana??ja dopiero mam z 3 dzień więc dopiero rozeznanie w temacie;-)

kochana, ja mam ale tylko patelnie z tego i rączka jest w całości za patelnie 3lata temu zapłaciłam 110zł a ty za ile? I za ile garów. Ja też muszę kupić jakieś gary,bo nie mam

reklama
Do góry