ankusch
Fanka BB :)
Kochana to od emolium już ci wcześniej pisałam odłóż go proszę cię ..jak tylko zaczełam w tym kąpać to szyjka czerwona się zrobiła i głupia nie wiedziąłm czemu przez 1,5miesiąca a jak odłożyłam to od razu lepiej ta emulsja jest tłusta i w zakamarkach zostaje i jeszcze ciepło pot dziecka i podrażnienia. Kochana nie myj w emolium to szjka się polepszy zobaczysz u nas jest śliczna a była normalnie mocno czerwona...a ja codziennie wkurzona dlaczego ???
Znów mnie mdłości męczą masakra
Dziewczyny i moja mała tez tak świruje z tym spaniem..pośpi trochę i budzi sie aby ją przytulić i śpi dalej odkładam pośpi trochę i to samo..głaskanie po główce czy przytulanie w łóżeczku nei wystarcza musza być raczki bo ryk na całego
andzelika a też masz te patelnie tefal ingenio??? Kurde u mnie te kółeczko jak było takie jest a na pudełku narysowane że niby się zmienia i doopa oszuści
Znów mnie mdłości męczą masakra
Dziewczyny i moja mała tez tak świruje z tym spaniem..pośpi trochę i budzi sie aby ją przytulić i śpi dalej odkładam pośpi trochę i to samo..głaskanie po główce czy przytulanie w łóżeczku nei wystarcza musza być raczki bo ryk na całego
andzelika a też masz te patelnie tefal ingenio??? Kurde u mnie te kółeczko jak było takie jest a na pudełku narysowane że niby się zmienia i doopa oszuści
Ostatnia edycja: