reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Witam!!!

Andrzelika tutaj też się nie chodzi do ginekologa jak z ciążą wszystko ok. Ale muszę powiedzieć że położne są super-lepsze chyba niż gin. w PL:tak:. Ja chodziłam do gina tutaj ze względu na moje problemy bo z ciążą było dobrze.
Ogólnie po CC nie można rok w ciążę zachodzić (jak lekarz się szkoli to wie) no ale Twój organizm(macica)jest po wielu przejściach więc dla Ciebie pewnie lepiej 2 lata.

Niuniunia jeśli chodzi o te odparzenia na nóżkach to przede wszystkim trzeba za każdym razem dobrze osuszać te fałdki...ja robię to pieluszką bawelnianą, mój Tymcio jest tłuściutki więc mam co osuszać:tak:. No i najlepiej, tak jak anrdzelika pisze ciuszki bawełniane przepuszczające powietrze i oczywiście nie przegrzewać.

Ja sudocremu używam "od święta", to raczej mój mąż czasami pupkę troszkę posmaruje(cieniutka warstwa) jak zmienia pieluche.

My już po spacerku, u nas +6 więc śnieg się topi. Przygotowuję obiadek.

Oooo...właśnie słyszę stękanie....będzie robota..."niespodzianka " czeka na mamusię w pampersie...:-D

reklama
Dziewczynki u nas -5 ale ja na spacer dzic nie poszłam mało tego moj M do pracy przeze mnie nie poszedł znow mam zapalenie piersi w nocy miałam 40 stopni rano wygladałam jak zombi:-Dnadal nie czuje sie dobrze ale dam rade..Miłego popołudnia dziewuszki:-)

andrzelika u nas +12 wiec pogoda super na spacery, troche zaczelo siapic jak wracalysmy ale nie bylo zle, spacerek zaliczony, Kinga nakarmiona, "pogadala" z mama a teraz lezy sobie w koszyczku.

Agalodz strasznie wspolczuje zapalenia piersi, wiem co czujesz, ja raz mialam, na szczescie nie tak silne, leki szybko sobie z tym poradzily. A ty bylas z tym u lekarza? Bo to cholerstwo niebezpieczne jest.

dobre to jak tańczyły babeczki przy wózkach... :-) a fakt identyko powóz tam był

ja nie wiem dzwoniłam teraz do swojego gin i innego oni mówią,że już można wkładkę założyć i zgłupiałam tamta mówi,że nie oni tak..

dziewczyny polecam stronę trzeba się tylko zarejestrować i wpłacić chyba 3 zł o ile pamiętam, ale można później swoje ciuchy i dziecka wystawiać na wymianę bądź sprzedaż i jest bardzo bardzo tanio

to strona z ciuszkami itp dla dzieci http://szafka.pl/

a to dla dorosłych http://szafa.pl/

już dawno miałam wam pisać i zapomniałam... ostatnio się zalogowałam, bo mi się wspomniało,że mam założone... polecam naprawdę ja już parę zakupów dokonałam i sprzedałam trzeba tylko patrzeć na komentarze jakie mają ludzie żeby nie być oszukanym no i żeby mieli konto zwerifikowane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
andrzelika najlepiej to prywatnie pójść i wtedy wiadomo..ja już się przekonałałam,chociażby z Martynki oczkiem poszłam i wszystko jasne było i tydzień i po sprawie..może na necie trzeba było poczytać jak to z tym??

Do góry