Anek82
Fanka BB :)
Katerinka - ja karmię Zosię z cyca. Karmienie jest 5xdobę z obu cyców zawsze i trwa najczęściej po 15min. każdy. Więc przytulamy się=cycujemy 4xpo30min i na noc przed spaniem po tym pół godzinnym karmieniu Zośka zjada mi aż 160-200ml MM dodatkowo. Nie wiem ,czy dobrze robię, ze ją przed snem dokarmiam, ale chyba dzięki temu przesypia mi całe noce tj. od 21:00 do 7:00. Wcześniej (tak od 2 miesiąca), jak dostawała tylko cyce, to budziła się na karmienie zawsze o 3 w nocy.
Od kilku dni karmienie czasem przedłuża się do 40min. ale widzę, że po takim długim wiszeniu na cycach, Zosia już wytrzymuje 3h do następnego jedzonka.
Pytałaś lekarza dlaczego karmienie ma trwać 10min? Ja po 10min karmieniu musiałabym chyba co godzinę karmić
Co do odciągania - to Ci nie pomogę, bo nie umiem odciągać mleczka. Mam elektryczny laktator BabyOno i jak go używam, to cycki bolą a mleko nie leci.
Od kilku dni karmienie czasem przedłuża się do 40min. ale widzę, że po takim długim wiszeniu na cycach, Zosia już wytrzymuje 3h do następnego jedzonka.
Pytałaś lekarza dlaczego karmienie ma trwać 10min? Ja po 10min karmieniu musiałabym chyba co godzinę karmić
Co do odciągania - to Ci nie pomogę, bo nie umiem odciągać mleczka. Mam elektryczny laktator BabyOno i jak go używam, to cycki bolą a mleko nie leci.