W
winki80
Gość
Andrzelika ,jak dodalas film. Tzn. Juz go mam na YouTube ,ale co dalej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pepsi moja jest starsza od twojej też nigdy nie ssała smoczka teraz rączki wkłada do buzi ale nie ssie palca tylko oblizuje paluszki i sobie przegryza uważam że jak dziecko płacze wzywa pomocy a nie będę buzi przytykać smoczkiem jak to widziałam jak niektóre mamy robią masakra..
andrzelika, jak maluch podrośnie nadal będzie noszony, albo w chuście albo w nosidle ergonomicznym, moją siostrzenicę nosiłam do prawie 3 lat:-) wózek mam ale w chuście jestem dużo bardziej mobilna i niezależna, tak samo mąż i dlatego wózek rzadko jest używany
Też uwielbiam jeździć na łyżwach, ostatnio byłam rok temu jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży, potem się już bałam. I za parę lat kupię malutkie Filipkowi i też razem będziemy jeździć, muszę go tym zarazić, jeździłam kiedyś figurowo i tęsknię teraz za łyżwami strasznie, zwłaszcza, że zima.Bylismy dzis na spacerku w parku ,gdzie na jeziorze masa ludzi jezdzila na lyzwach. Ja tez chce. Uwielbiam jezdzic na lyzwach
( ale nie mam swoich). Poczekam na Olinka i razem kupimy. Widzialam tam jezdzace 3 letnie dzieci.
katerinka u mojego małego tez nie ma zaczerwień na zgięciach. co do diety to ja juz tez nie wyrabiam jak tak dalej będzie to rezygnuje z piersi ...
Ale równie dobrze może być alerga na coś innego typu ryby, jaja... a testy alergiczne z krwi chyba nie są jednoznaczne i pewne?Jeśli macie wątpliwości czy to skaza czy nie, to pediatra może zlecić bardzo prosty test z krwi. Na wynik czeka się kilka dni, szkoda was i maluszków że musicie męczyć się na dietach. U nas test mieliśmy robiony miesiąc temu i wyszło że mały ma skaze.
Wzoraj o tym myślałam i tarłam po kąpieli dziureczki w pępku (które już są dziurkami a nie wypukłościami) i z dwóch zeszło Nie wiem czy dobrze to sobie wytłumaczyłam ale chyba te kreski to jest skóra z pigmentem, pigment już się nie wytwarza nowy więc jak się naskórek z pigmentem zetrze/złuszczy to będzie po kresce? Więc albo cierpliwość albo peeling przyśpieszy sprawęLaski miałam już dawno zapytać o te brudne pępki (Wasze, nie dzieci)- szorowanie coś pomogło?? hihihi
Urlop zawsze wykorzystuje się w dni pracujące, czyli lecisz po kolei po kalendarzu bez świąt sobót i niedziel.czy zaległy urlop wypoczynkowy, no i tegoroczny liczy sie tylko jako dni robocze (jak zwykle) czy ciagiem?
Milej soboty!!!