reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

moja też walentynkowa lub z soboty po walentynkach impra parafialna hi hi wódka się lała hi hi i o to owoc tego wisi mi na cycu ;)

reklama
Cześć dziewczyny
my już po szczepionce, mała waży 5640g czyli przytyła równy 1kg w ciągu 6tyg, miałyśmy 5w1 i rota zapłaciłam 440zł :szok::szok::szok:
mała śpi, jest ciepła myślę czy dać jej już zapobiegawczo czopka przeciwgorączkowego, jak myślicie????

Andrzelika do warszawy ja zapraszam! ;)

Sabrina wracaj do zdrówka

Angun ja też kupiłam używany i też z Holandii :tak:a na zlot jak najbardziej ja się piszę :-)
helenka witam cię na forum :-) fajnie, że z twoim synkiem lepiej
niuniunia wiki fajnie przybiera na wadze :-) najlepiej zmierz jej temperaturę u mnie pielęgniarka powiedziała, że jak po szczepieniu będzie powyżej 38,5 to dopiero dać, ja płaciłam 500 zł za 6 w 1 i rota
U nas nocka fajnie od 20 do 6.30 czyli normalka tak od 2 tygodni. Rano sprzątanie, mała zasnęła przy odkurzaczu i śpi do teraz, niesety u nas kolejny dzień bez spaceru na zewnątrz -17 :(

niuniunia ja wczoraj dalam paracetamol po szczepeniu Kubie, tak przeciwbolowo zeby spal spokojnie, ale widze ze dzis juz go nie potrzebuje.;-)
Ja place za 5w1 i rota 400zl :-) najtansza apteka...

ja jak mały miał 37 dałam mu viburcol, bo baba w aptece powiedziała,że to jest bardziej uspokajający jak dziecko marudne jest itp, a paracetamol niby jak 38 stopni dziecko ma...

Pół godz teraz mi się darła, nie wiem czy to ból brzucha bo tak się dziwnie skręcała z bólu czy to szok. Dałam jej paracetamol przeciwbólowo. dopiero 13 a ja mam bałagan, małą na rękach, mokre ciuchy od noszenia jej i brak sił;(

mój ma ten skok rozwojowy...marudzi jak nie śpi ciągle , chyba,że jestem koło niego i gadam to spokój, a tak tragedia, moja mała maruda, dobrze,że chociaż ładnie śpi, bo by mnie wykończył:blink:

reklama
Pół godz teraz mi się darła, nie wiem czy to ból brzucha bo tak się dziwnie skręcała z bólu czy to szok. Dałam jej paracetamol przeciwbólowo. dopiero 13 a ja mam bałagan, małą na rękach, mokre ciuchy od noszenia jej i brak sił;(

Niuniunia ja też ledwo ogarniam swoje dziecko ostatnio :( Trzecia noc z rzędu na maksa do niczego... jedzenie o 22, 24, 2, 4, 5.30 i tylko do 7,30 spanie:( Teraz próbuje trochę uśpić Fifiego, ale wątpię, że mi tak łatwo się uda

Pisałyście o forumowym zlocie. Fajnie brzmi choc w realu to nie takie proste:)

winki super sprawa z tą silownią :)

Widzę, że niektórzy z Was mają walentynkowe dzieci:) Ja na pewno nie, bo w tamtym roku zapomniałam o tym święcie i poszłam normalnie do pracy i to na noc!:szok: W tym roku też nie zapowiada się na świętowanie, więc rodzeństwa mojemu bąblowi nie przybędzie :)

Ja w wolnym czasie pomału już wysyłam cv... Super ten kraj. zamiast cieszyć się macierzyństwem to trzeba martwić się o inne rzeczy, bo nic się nie zmienia w traktowaniu kobiet w ciąży przez pracodawców. Może przy następnym maleństwie kiedys będę miała więcej szczęścia :)

Do góry