reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Ale drukujecie!!
Andrzelika zobacz sobie czy nie masz gdzieś po prawej stronie takiej strzałeczki:tak:
Mycha super że pępek odpadł!!!! zawód masz fajny rzeczywiście:tak:
helenka dobrze ze słuch ok:tak:Twój zawód też fajny:tak:

Laski sorry że tak po łebkach odp ale zbieram se zaraz do pracy:tak:

reklama
Pepsi właśnie spojrzałam na termometr i dziś na pewno wychodzimy, bo jest -6, w sloneczku pewnie jeszcze cieplej! Nareszcie trochę pooddychamy świeżym powietrzem!

My wczoraj mieliśmy drugie szczepienie. Nasza Ola tak marudziła wieczorem. Cały czas płakała tak od 17.00 aż do 19.30 kiedy to się zmęczyła i poszła spać. Temperatury nie miała ale chyba jakoś przeżyła psychicznie te szczepienia.Tyle sie napłakała, że az nie poznawałam swojego dziecka. Na szczęście mamy to za sobą. Dzis już zapomniała i jest dobrze.

Pytałam o te kupki mojej pediatry. Powiedziała, ze kupki może nie być max 3-4 dni później trzeba już niby aplikować pół czopka glicerynowego. Kazała naszej małej dawać herbatki.Znalazłam jedną ,jedyna herbatę, którą moja córka lubi i pije z zachwytem ,,Hipp na lepsze trawienie". Rewelacja. U nas tylko ta herbata sie sprawdza. Daję 2 łyżeczki na 100 ml. To nic, że mam jeszcze z Hipp herbatę rumiankową i koperkową. Tych nasza Ola nie chce pić,,Sama se matka pij" :):):)
No i poszłam kupiłam tę na lepsze trawienie i ,,bingo" mała pięknie pije i kupy są co drugi dzień.
Mam nadzieję, że po 4 mies. jak zacznę wprowadzać jabłuszko to i kupki będą systematycznie narazie tylko karmię piersią i daję jej 100 ml herbatki dziennie.

A!!!moja córka też ma te ślady z tyłu główki. Nie wiedziałam co to ale tak pieknie któraś z Was to napisała ,,uszczypnięcie bociana" :-)

mój alan ludzi koperkową i rumiankową z hipp , ale najbardziej smakowała mu z bobovita koperkowa, bo tam jest bardzo wyczuwalny smak, a w tych nie, zresztą czego mój nie lubi, wczoraj już dałam mu jedną łyżkę kaszki z nestle bananową i bardzo mu smakowało i nic mu nie było :-) a ostatnio mój nic nie pije i kupę codziennie robi

Dzień dobry...cały czas Was podczytuje!

Co do herbatek to ja zamierzam zakupić jakieś do parzenia w torebkach...a jak będę bardzo leniwa to dopiero te granulki wprowadzę.

Kasiek ciesze ze u Was lepiej z kupkami u mnie załamka nie wiem juz co mam robic kup nadal nie ma dzis 6 dzien czekam do jutra moja pije wszystko co mu dam pije wszystkie herbatki i sok z jablek i nic....

Mych
a mow mi tak jeszcze ja mam do Ciebie nie daleko a tak serio to szukam kogos od masazu czekam na rehabilitacje...na jakim osiedlu mieszkasz bo na zdjeciach wygladało jak Zarzew?

andrzelika to chyba o co innego nam chodzilo z tym forum :) juz sama nie wiem :-)

kasiek "uszczypnięcie bociana" albo "pocałunek anioła"

reklama
No my juz po wazeniu Kingi, ma 3800 czyli kolejne 180 w ciagu tygodnia, oby tak dalej, za tydzien to chyba juz dobije 4 kg :-)

Wspolczuje dziewczyny problemow kupkowych, mnie to narazie nie dotyczy, ale juz sie boje jak to bedzie po operacji.

Ja narazie nie podaje Kindze nic poza mlekiem i pewnie przez jakis czas jeszcze tak pociagne, wogole mam zakaz dawania herbatek zeby jej nie zapychac brzuszka woda bo ma jesc jak najwiecej mleka i przybierac na wadze.

Czekamy az sie tata obudzi po nocce i moze jakis spacer zaliczymy choc pogoda jak zwykle pochmurna i cos z nieba czasami leci ale jakbym chciala czekac na ladna pogode to chyba nigdy bysmy nie wyszly z domu.

Do góry