reklama
onanana
Fanka BB :)
Niuniunia kurde ale wałek z tym ubezpieczeniem!! Nie dziwię się ze jesteś zła!!
Katerinka biedna Patusia!! Mam nadzieję że zapomni szybko o tym szczepieniu.. My też byłyśmy już na pobierani krwi i była masakra... Pati też miała z główki?? U nas wyszło niskie żelazo i anemia lekka. Teraz Maja je żelazo (syrop ferrum) i za 2 tygodnie idziemy an powtórkę morfologi.
Swoją drogą moje dziecko robi tak ohydne kupy po tym żelazie, że mi się niedobrze robi:-( Dobrze że teraz robi tylko jedną dziennie...
My z D. byliśmy u spowiedzi (bardzo tego nie lubimy;-)). Potem ja weszłam do fryzjera i podcięłam końcówki. Głowa mi dzis od rana pęka.. D. teraz poszedł odprowadzić moją mamę, Maja śpi a ja odpoczywam;-)
Katerinka biedna Patusia!! Mam nadzieję że zapomni szybko o tym szczepieniu.. My też byłyśmy już na pobierani krwi i była masakra... Pati też miała z główki?? U nas wyszło niskie żelazo i anemia lekka. Teraz Maja je żelazo (syrop ferrum) i za 2 tygodnie idziemy an powtórkę morfologi.
Swoją drogą moje dziecko robi tak ohydne kupy po tym żelazie, że mi się niedobrze robi:-( Dobrze że teraz robi tylko jedną dziennie...
My z D. byliśmy u spowiedzi (bardzo tego nie lubimy;-)). Potem ja weszłam do fryzjera i podcięłam końcówki. Głowa mi dzis od rana pęka.. D. teraz poszedł odprowadzić moją mamę, Maja śpi a ja odpoczywam;-)
niunia moja też ostatnio sporo śpi wieć chyba coś jest na rzeczy jest po pełnie może dlatego a z pazurkiem ja bym pojechał i powiedziała że mialaś wcześniej TO wiadomo tylko teraz czujesz taki ból że nie możesz chodzić najlepiej idź z kimś pod pachę
dla uwierzytelnienia że jest aż tak źle i dorzuć gadkę że masz malutkie dziecko i musisz być sprawna
) nie cierp już TYLKO FYRAJ'' DO SZPITALA !!!!!
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
Tym razem było z rączki, z głowki jej pobierali w listopadzie jak malutka była calkiem i sprawdzaliśmy próby wątrobowe-wtedy mi pielęgniarka tłumaczyla że tak jest bezpieczniej bo żyła na głowie bardziej wystaje niż z rączki i nie jest tak unerwiona więc dziecko mniej boli. Coś w tym musi być bo dzisiaj strasznie płakała po wbiciu igły w łapkę :-(a wtedy tylko pisneła i szybciej to pobieranie poszło. Zresztą koleżanka pielęgniarka ze szpitala dziecięcego mi mówiła że lepiej jak z główki pobierają.Niuniunia kurde ale wałek z tym ubezpieczeniem!! Nie dziwię się ze jesteś zła!!
Mam nadzieję że badania dobrze wyjdą i nic poza witaminą D nie będę podawać.
Fajnie to napisałaś-byliśmy u spowiedzi potem poszłam do fryzjera-w ramach pokuty? hihihi
wydaje mi się, że Wiki po prostu tak dziś ma i dlatego śpi...
Katerinka jesteśmy małżeństwem i muszę się właśnie dowiedzieć co i jak z tym oc
Gola wezmę drugie skierowanie do chirurga i pojadę na ostry dyżur bo musiałoby mi skórę rozerwać żeby zrobili mi zabieg od razu innym przypadku muszę mieć skierowanie bo paznokieć mi wrósł nie od dziś... beznadzieja
No to jak auto jest na męża niech je sprzeda np twojej mamie ? wtedy mama pisze oświadczenie że się zrzeka ubezpieczenia , wy zanosicie to do ubezpieczalni i oddają kasę. Rejestrujecie na mamę i też można jeździć

Niuniunia20
Gola ja na wesele swoje robiłam sobie pediqiur i po nim miałam ciągle zastrzały na palcach. Później jak trafiłam do szpitala pod koniec ciąży w październiku to znowu zaczęły się zastrzały. Jak urodziłam to zrobiły mi się kolejne zastrzały i pokazałam to położnej bo bałam się czy to nie grzybica stóp a ona do mnie, że to nie jest grzybica tylko stan zapalny i żebym sobie okłady z soduy zrobiła. Po tym wwszystko się zaczęło czyli od listopada się z tym męczę już tak na poważnie. Po sodzie zrobiły mi się rany z boku paznokci i zaczęły krwawić. Jak poszłam do chirurga to ten dał mi maść z antybiotykiem, przez którą spuchły mi te palce i zrobił się mega stan zapalny i wrośnięte paznokcie. I tak się męczę do dziś. dziś mnie tak bolą te palce że wytrzymać ciężko czuję że ten stan zapalny przechodzi dalej na stopę;( Jutro dzwonię do kliniki św. Damiana w Warszawie i umawiam się na resekcję paznokci na początek marca. Jak tylko dostanę kasę z becikowego to kupuję wózek i jadę na zabieg. Bo zrywanie paznokcia nie pomoże przy tak poważnym stanie zapalnym bo muszą dokładnie wyczyścić mi te paznokcie i miejsca po nich...
I
inna_a
Gość
niunia my mieliśmy taką sytuacje z polisą jak ty i w tamtym roku płaciliśmy dwie
, bo moja mama miała zanieść wypowiedzenie z HDI i zapomniała kurcze a był ostatni dzień , a mój mąż zapisał się do aviva, bo było tam taniej, a ona nie zaniosła tego i klapa płaciliśmy dwa ubezpieczenie , ostatnio męża siostra i szwagier się kłócili, że jak nie zrezugnujesz to ci nie przedłużą umowy, bo dali teśćią auto i myśleli,że jak się ubezpieczenie skończy to nic umowa przepada, a my im tłumaczyliśmy i oni nie wierzyli, aż w końcu przyszło im po pół roku pismo komornicze,że mają za tamto ubezp zapłacić

Anek82
Niuniunia - masakra jakaś z tym OC!!!! Przeczytajcie dokładnie umowę z Wartą, czy mieli prawo sami ją przedłużać. Mnie coś się wydaje, że nie mają takiego prawa... warto to sprawdzić. Swoją droga też bym się w tej sytuacji wk***iła. Ja za Forda z 2001 za OC i AC w AXA, i dałam w styczniu 550zl i do 1 lipca drugie 550 zapłacę. Wam to jaką kolosalną kwotę naliczyli

I
inna_a
Gość
taka jest umowa w każdej polisie szwagierka miała w pzu my w aviva i Hdi niunia w warcie wynika z tego, że w każdej polisie sami przedłużają umowę chyba,że niunia spiszę umowę jakoś ,że sprzedała auto wtedy nie będzie musiał płacić
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
Anek82: mogą przedłużyć niestety :-(
andrzelika:
Można nawet spisać sobie umowę z datą wsteczną, byle do 30 dni się zmieścić z terminem wypowiedzenia od daty sprzedaży
andrzelika:
Można nawet spisać sobie umowę z datą wsteczną, byle do 30 dni się zmieścić z terminem wypowiedzenia od daty sprzedaży
reklama
Niuniunia strasznie wspolczuje tej sytuacji z ubezpieczeniem, moja szwagierka miala identyczna sytuacje i niestety placila.
onanana mam nadzieje ze samopoczucie lepsze po wizycie u fryzjera. Ja Kindze tez podaje zelazo, do tego multiwitamine, wit D3 i lek na kwasy zoladkowe :-(
Dobrze ze narazie jestesmy bez zadnych antybiotykow.
Kiedsy byla tu dyskusja odnosnie odwiedzin poloznych, do mnie przychodzi pielegniarka srodowiskowa co tydzien lub co dwa i wazy mi Kinge zebym mogla na biezaco monitorowac jej przyrost wagi, jutro tez przychodzi, juz nie moge sie doczekac zeby zobaczyc ile Kingusia przytyla. Ostatnio pochlania mi takie ilosci mleka ze zdziwilabym sie gdyby nie przybrala na wadze. Za to dzis miala kiepski wieczor, bedac u mnie na rekach nagle zaczela mi strasznie plakac, nie umialam jej uspokoic, polozylam ja na przewijak i nagle sie uspokoila, czasami jeszcze nie rozumie swojego dziecka.
A ze mna tez nie najlepiej, od dwoch dni mam chandre i nie bardzo wiem co mam ze soba zrobic, za oknem deszcz, w domu nuda, jakis kryzys mam, od jutra moj T ma trzy dni wolne to moze mi sie polepszy i jutro ide na aerobik to skoncentruje sie na zakwasach po zajeciach ;-)
onanana mam nadzieje ze samopoczucie lepsze po wizycie u fryzjera. Ja Kindze tez podaje zelazo, do tego multiwitamine, wit D3 i lek na kwasy zoladkowe :-(
Dobrze ze narazie jestesmy bez zadnych antybiotykow.
Kiedsy byla tu dyskusja odnosnie odwiedzin poloznych, do mnie przychodzi pielegniarka srodowiskowa co tydzien lub co dwa i wazy mi Kinge zebym mogla na biezaco monitorowac jej przyrost wagi, jutro tez przychodzi, juz nie moge sie doczekac zeby zobaczyc ile Kingusia przytyla. Ostatnio pochlania mi takie ilosci mleka ze zdziwilabym sie gdyby nie przybrala na wadze. Za to dzis miala kiepski wieczor, bedac u mnie na rekach nagle zaczela mi strasznie plakac, nie umialam jej uspokoic, polozylam ja na przewijak i nagle sie uspokoila, czasami jeszcze nie rozumie swojego dziecka.
A ze mna tez nie najlepiej, od dwoch dni mam chandre i nie bardzo wiem co mam ze soba zrobic, za oknem deszcz, w domu nuda, jakis kryzys mam, od jutra moj T ma trzy dni wolne to moze mi sie polepszy i jutro ide na aerobik to skoncentruje sie na zakwasach po zajeciach ;-)