I
inna_a
Gość
gola- moim zdaniem powinni juliannie przedłużyć umowę, tak jest w kodeksie pracy, a jeśli przepracowała rok to powinna jeszcze otrzymywać z urzędu pracy przez 6 miesięcy pięniążki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny mam pytanie...kiedy planujecie iść do pracy? U nas kasa by się przydała, bo bardzo ciężko, ale na razie nie idę, bo bardzo małego mi szkoda zostawić
Czy jest tu jeszcze jakaś kadróweczka albo mama zorientowana jak to jest z pracą na część etatu w okresie kiedy należałby się wychowawczy? U nas nie było takich przypadków więc nie zdążyłam sie dowiedzieć. Myślałam o tym żeby wziąść trochę urlopu wychowawczego a potem wrócić na 1/2 lub 3/4 etatu...
Moja teściowa i teść mówią, że jak Filip będzie miał 3 lata to będzie czas o tym myśleć (A. dużo zarabia i spokojnie nas utrzyma) a dla mnie to paranoja jakaś, przez 3 lata mam być zależna od faceta i siedzieć ciągle w domu? Zwariować można.