reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

pepsi77 dziękuję za info - jak tak śledzę wpisy to widzę że masz sporo konkretnej pomocnej wiedzy dla nas:tak: Skąd ty to wszystko wiesz? :-)
oczywiście nie chciałabym umniejszać cennych wpisów od każdej z mam :tak:

Kiedyś widziałam ktoś pisał o tym że u nas na forum jest przyjazna atmosfera i nie ma tak jak na innych miesiącach kłótni między karmiącymi MM i cycem. Był tam link do humorystycznego artykułu o mlesiu modyfikusiu czy jakoś tak, którego wtedy nie mogłam na komórce otworzyć a teraz na kompie nie mogę odnaleźć... Mogę prosić o powtórkę?

reklama
my kąpiemy małego 19/20 a o 21 śpi do 4 rano zje i o 9 wstaje, a później drzemki w ciągu dnia teraz też śpi jak i jego tatuś :-)

ssabrina tak zjada 90ml co 2godz lub 120ml co 3godz różnie bywa, on woli mało a częściej i tak nawet lepiej dla jego brzuszka ... cieszę się,że dostałam @ ale leci jak z cebra od wczoraj zużyłam 17 podpasek co trochu to zmieniam... Jeszcze trochę i pampersa Alana ubiorę haha :-D

katerinka- no tak mój syn przyszedł na świat przez cc i ma na biodrze i z tyłu głowy naczyniaka lekarz powiedział, że naczyniak to wada wrodzona, a nie od porodu... kiedyś tak mówili,że to przed poród, bo w kanale rodnym dziecko ma ucisk, co mój przypadek tego nie potwierdza

dziewczyny piszecie,że naczyniak znika do roku, co nie koniecznie musi nastąpić , bo mój mąż urodził się z naczyniakiem płaskim i ma z tyłu głowy jak nasz mały do tej pory i nawet nie zbladł, a jako fryzjer widziałam naczyniaki płaskie i tę odstające też u wielu innych starszych osób, czyli nie koniecznie schodzi.

marttika-czyli jeśli jest zawieszone AKTA nie ma obawy,że jeśli ściągnę film z neta, czy piosenkę będę mieć przeskrobanę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
andrzelika i bez acta to jest niezgodne z prawem, ale myślę, że nie :) z reszta kto tego nie robi ... ;p

pepsi dzieki za info nt tego naczyniaka : rzeczywiście on pojawił się po jakimś czasie od porodu, ale kiedy to dokładnie sama nie wiem:)

Andrzelika, bo one zwykle znikają co nie znaczy, że zawsze:-) czasem trzeba im pomóc laserowo.

Katerinka, dzięki, aż się zawstydziłam.

EDIT: te płaskie jak się z nimi nic nie dzieje to nie powinny nas martwić, te wypukłe troszkę bardziej trzeba kontrolować, tym bardziej, że łatwiej je uszkodzić np zadrapać

Ostatnia edycja:
marttika bo mój mąż ciągle no weź coś ściągnij, a ja się śmiałam,że jak wparują powiem panie, czy ja wyglądam na kryminalistkę, ja nacisnęłam na ten guzik i się wgrało oczywiście jaja sobie robię :-D

pepsi no tak zapewne jest :-) nie którym znikną innym zostaną

a ja dzisiaj z mężem się śmiałam i mu kawę na klejnoty wylałam, ale krzyczał, a później się śmiał, bo trochę była ciepła i szoku dostał :-D ja mówiłam, żeby sobie zaczął na protezę zbierać

Gola, dużo czytam, interesuję się nowinkami także medycznymi, lubię analizować różne dostępne, czasami rozbieżne informacje i jestem dociekliwa, żeby nie powiedzieć upierdliwa. Mam duży dystans do zaleceń lekarzy więc zawsze staram się dowiedzieć jak najwięcej zanim zastosuję ich rady.

reklama
dziewczyny pożarłam teraz dwie droż∂żówy ze śliwką i 8 malutkich kie…łbasasek takich cieniusieńkich z Biedrony i 4 kromy chleba, jak za czasów ciąży kurde :-D

Do góry