AniaSm
Fanka BB :)
pewnie że to spory wydatek ale czasami wart swojej ceny , bo ważenie się z dzieckiem daje niestety mylny wynikAniasm kupno takiej wagi to nie mały wydatek, ale u mnie w przychodni można wypożyczyć, więc to też jest jakieś rozwiązanie
my wczoraj troche poświętowaliśmy, bo rodzice robili imieniny i przy okazji Filipek zgromadził pokaźną liczbę prezentów od ciotek i wujków Trochę pofolgowałam sobie z jedzeniem i mały ma jaką wysypkę na brzuszku Lubię go karmic piersią, ale z drugiej strony to już czekam, aż przejdzie na mm, bo kocham jeść!
Miłego dnia dziewczyny
witaj , bardzo współczuję przeżyć , mam nadzieje że z twoim synkiem będzie wszystko dobrze i będziesz spokojnie patrzeć jak zdrowo rośnieWitam wszystkie mamy dzieciątek z listopada. Jestem mamą Olka. Mały urodził się w 35 tyg ciąży przez cc ( lekarz źle prowadził moja karte ciąży i był przekonany że to jest 38 tydz ) miałam podejrzenie zatrucia ciążowego, zielone wody. Synek ważył 3850 dostał 10 punktów, pierwsze godziny były ok, później pojawiły się problemy z oddychaniem i charczeniem. Po badaniach okazało się że ma wadę serduszka i wrodzone zapalenie płuc. W wypisie ze szpitala ma wpisane "urodzony o czasie" bo żaden lekarz nie dopatrzył się błedu, dopiero moja dociekliwość tydzień temu dowiodła że mamy wcześniaka, jak byk jest błąd w karcie. W tej chwili jesteśmy pod opieką poradni laryngologicznej, neurologicznej, kardiologicznej, alergologicznej i chodzimy na fizjoterapie bo rozwija się słabiej niż dzieci w jego wieku. Pozdrawiam was serdecznie i żałuję że trafiłam tu tak późno.