reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

Niuniunia ja piorę w loveli ale zmieniłam w pewnym momencie na jelpa i potem małej ta skóra się pogorszyła i odłożyłam jak zaczełam się zastanawiać aa i płukałam w białym lenorze ale dermatolog kazała odłożyć płyn i nie płucze już jakiś czas..szyjka jest o wiele lepsza ale nie idealna tylko zgjęcia rączek są paskudne ..a u was jak skóra małej???

Aaaa chyba oczko Martynki się podleczyło dziś rano i popołudniu nie wycisnełam ropki zobaczymy jak wieczorem i jutro już cichutko się cieszę..oj ostatnio cisnełam nieźle jak okulistka powiedziała mi że to ode mnie zależy czy trzeba będzie zabieg udrożniania kanalików..mam nadzieję że mi się udało;-)

reklama
kasiente -witamy z powrotem :)

Kurcze, jade jutro z malzonkiem mym i Olinkiem do Getenborga ( Peterek pieniadze jedzie robic:-) a my sie przyczepilismy ). Zostaniemy do piatku , i wlasnie pakuje rzeczy. Ja biore jakies 5 rzeczy ( spanie ,majty ,bluzka na piatek) maz ,chyba 2 ( ???) a Oli .. -jezu juz mam cala torbe i wciaz mysle ,ze za malo. Kurcze ile tego. Zawsze mnie draznily matki ciagnace za saba tony bambetli ,a ja na jedna noc mam pol torby jego rzeczy. Jak jechalam do Pl to wzielam absolutnie wszystko ,bo bylam tam miesiac -a tu???. Nie ma lekko

ankusch ale się uśmiałam bo mój też tak do małej mówi "Lenka bądź grzeczna bo mama nie będzie chciała mieć więcej dzieci" :-D no i mój też zbiera dimenciki no i jeszcze chwila misja się kończy :tak:Ja tam wolę żeby mój pograł sobie w gierki wieczorem niż np chodził z kolegami i pił piwo.
lilly ja gerbera widziałam w sklepach PSS Społem po 9.90 za opakowanie

Temat chłopów króluje, u mnie też jest różnie, niestety mój jest strasznym bałaganiarzem, ale przez 5 lat troszkę udało mi się go naprostować :tak:czasem denerwuje mnie, że wydaje mu się że ja to siedzę cały dzień na dupie a mała śpi, ale ogólnie zajmuje się małą i często zostaje z nią sam, bo bez wyjść chyba bym zwariowała :baffled: ale oczywiście wtedy do mnie dzwoni o której jadła (choć przed wyjściem 100 razy powtarzam), gdzie czapeczka i inne pierdy ;-)i że mała płacze (to najlepsze) i co robić?? i tak to jest w związkach u każdego podobne problemy, ale jak któraś tu pisała raz lepiej raz gorzej, najważniejsze aby więcej było lepszych chwil

Oj dziewczyny nie lubię jak tak śpicie i cicho w nocy na forum. Młoda śpi, ja poprasowałam i mam czas na netka a tu "cicha noc". No nic, to dobranoc i do zobaczenia jutro mamuśki.

hej kochane ale Was zaniedbałam :( podczytuję ale czasu na pisanie brak ;(((
w niedziele mieliśmy chrzciny małej wszystko się udało dlatego troszkę mnie nie było latalam za kreacjami dla nas :))

Anek ja nie śpię;-)

Jeszcze raz dzięki dziewczyny za miłe słowa.

Kati super że już jesteście po chrzcinach:-) Powiedz jak tam Twoja dieta?? Są już jakieś efekty??
Angie powodzenia z tym karmieniem, na pewno dacie radę, Kingusia to dzielna dziewczynka:tak:
kasiente super że się odezwałaś. Zaglądaj do nas częściej:tak:
Winki kochana ale z Was podróżniki;-) Udanego wyjazdu, a co do rzeczy dzieciaczków to ja nie mam pojęcia co bym zapakowała...
Ankusch jesteś bardzo dzielna z tym oczkiem!! Wierzę że z Twoją "pracą"nad tym oczkiem obędzie się bez udrażniania:tak:

Kurcze nie pamiętam co każda z Was pisała także wybaczcie jeśli pominęłam jakieś ważne wydarzenie u którejś z Was. Ja teraz oglądam zaległą porodówkę i zaraz chyba mykam spać, choć jakoś mi się jeszcze nie chce za bardzo. Spokojnej nocki Wam życzę;-)

reklama
onanana - masz czas sie jeszcze wyspac, skoro Maja taki słodki śpioszek :tak: Ja też zaraz mykam, bo jak ZOsi ami numer wytnie i obudzi się "po staremu" o 3 na jedzonko to będę nietomna.

Ostatnia edycja:
Do góry