I
inna_a
Gość
gola oki napisze do niej jak odpisze dam ci znac bo jakis 1 miesiąc temu miała jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smoczek do uspokajania, butelki nie używamy. Kupiłam Aventowy w kształcie sutka ale bez powodzenia, wypluwa.Mikado ale Tobie chodzi o smoczek uspokajacz czy do butelki?
Ja sprzedawalam Brat mi przysłał nadmiar z Niemiec.Gola moja mama wspominala ze gdzies w naszych okolicach ktos sprzedaje Sab tylko teraz nie pamietam gdzie, musze sie ja zapytac gdzie to bylo i dam znac
ANEK co to jest za szczepienie prevenar bo nie słyszałam o nim jakieś lepsze? u nas do kupienia?
ps jaki był powód szczepienia bądz nie szczepienia przez Was na rota?
Hej dziewczyny
Dziewczyny mam do Was pytanko.... czy sadzacie już dzieciaczki tak bardziej w pozycji pionowej? bo widziałąm na galerii, ze onanana trzyma córeczkę tak na siedząco na przewijaku chyba.... ja czasem lekko podwyższam oparcie w gondoli, albo sadzam ją sobie na kolanach tak jakby na siedząco, ale żeby jednak byłą do tyłu pochylona i mam jakieś wyrzuty, że to jeszcze za wcześnie, ale moja małą tak to uwielbia, że już leżeć nie bardzo chce... najchętniej by siedziała i wszytsko sobie obsewrowała.... więc od jakiego wieku można tak dzieci sadzać?
lilidelux moja też uwielbia siedzieć wyżej i moj maz i tesciwa ja troche opieraja o poduchy w takiej pozycji mi nie bardzo to sie podoba b boja sie o kregoslup
Kobitki, które karmią NATURALNIE powiedzcie mi jakie kupki robią Wasze dzieciaczki? Bo kupki Poli są przeważnie dosyć rzadkie, czasem ciut gęstsze żółte z grudkami mleka, ale czy jak się piersią karmi, to to normalne, że kupka jest rzadsza??