reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

Witam babeczki;)
Nie mam kompletnie na nic czasu, mała zajmuje mi tyle czasu;/
Moja po niedzielnej imprezie jest podziębiona zatkany nosek, kaszelek i ma taką gorącą główkę ale gorączki brak na szczęście. Co najgorsze lekarz kazał na ciemieniuchę stosować oliwę z oliwek i uczulenie wróciło;(((((:)wściekła/y::szok::crazy: zbaraniałam. Mała wczoraj wieczorem miała mega kolkę;(

Przepraszam, że tylko o sobie wieczorem postaram się Was nadrobić.

reklama
niuniunia współczuję kolki!!!! Rany, niestety wiem jak to i dzieciątko i rodziców wykańcza :-(

onanana ale chyba w tej kiecce pójdę w piątek do gina, to najwyżej strzelę fotę :-D hehe - no bo ja jeszcze u gin nie byłam ;/

Ssabrinaa ja mam STERIMAR wodę morską do noska, ale tak zajebiście psika, że oczko wczoraj Poli zapsikałam!! Powodzenia jutro u lekarza!&

Gola też mam tą wodę morską STERIMAR oj straszni psika:szok: też już parę razy do oczka psikłam małej teraz wołam męża jak mam psiknąć ja zasłaniam małej oczka ręką a mąż psika do noska:crazy: już prawie się kończy to kupię co innego:tak:

Niuniunia,ja zmywałam ciemieniuchę szamponem (podczas każdej kąpieli myliśmy główkę min. 3 x) no i zniknęło bezpowrotnie :) Oliwka niby działała, ale główka była tłusta i Filip wszystko brudził a szampon nie :tak:

Ja dzisiaj trochę wypoczęłam, był teść a potem moja mama i poszłam do gina na kontrolę (z wynikami badań z gronkowcem). Teraz Filip bawi się pod karuzelą i chyba jest zadowolony, gada do niej cały czas i macha rączkami.
Niedługo wraca mój A., jutro idziemy na cirque du soleil bo jest w Gdańsku, strasznie się cieszę, czekam na to od miesięcy :tak: Dziś jeszcze przyjeżdża do nas kumpel z Anglii, dawno go nie widzieliśmy. No i w pt świętujemy u mojej mamy dzień babci (w sobotę pracuje), chcemy kupić jej kubek ze zdjęciem Filipka :-D Na pewno jej się spodoba, będzie wniebowzięta :tak:

Sabrina w bootsie jest Sterimar kosztuje 4 f. Tu masz link. Identyczny kupowałam w polsce. ważne żeby był z delfinkiem, wiec jak sama nie znajdziesz (tak jak moj maż) to sie spytaj.

Sterimar Baby Nasal Hygiene 0-3 years 50ml - Boots

Mi STERIMAR pasuje, ale Marika ma szeroki nosek i może dlatego :-) Psikam jej 3-4 razy dziennie (bo mam ten katar po zapaleniu płuc) i jest Ok, gorzej jak wyciagamy gilafonki, wtedy jest srednio zadowolona.

Niuniunia współczuje problemów z Malutką. ja smarowałam Małej głowe oliwką i wyczesywałam delikatnie grzebykiem dzieciecym i sie pozbyłam narazie ciemieniuchy, wiem, że bedzie pewnie wracało, ale od tygodnia jest spokój.

Oj dziewczyny ja tez nie mam kompletnie czasu. Dzisiaj jest brzydki dzien wiec siedzimy w domu, mam obiad gotowy, wiec moge poleniuchowac. Malutka jest grzeczna, ale w wekend dała popalić (prawie cały na raczkach) mielismy gosci i odkad wyjechali to jest spokoj. Czyżby jej sie to nie podobało. W nocy dalej o 2 i o 5 pobudka. Dajemy rade.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja juz wrocilam od dentysty,siedzialam tam u niej na foteli ponad 30 minut :nerd: no ale mam spokuj chociaz,kontrola za 6 miesiecy :tak:
anus dzieki kochana ;-)
Niuniunia kochana wspolczuje ci,oj biedna mala Wiki,Ja ciemieniuche smaruje oliwka zwykla dla dziecka i jest ok :tak:

No ten co Ja mam do noska CALPOL fajnie psika itd ale nie widze zadnych skutkow uzywania,katar jak byl tak jest dalej i zaczyna byc nawet troszke wiecej wiec bede chciala sprobowac z ta sola morska a kolezance powiedzialam zeby zakupila mi w PL sol morska MARIMER :tak:

Najlepsze bylo dzisiaj jak poszlam do dentysty,pisalam wam ze syncio nie zrobil zadnej kupy przez ostatnie 3 dni no to zrobil ale jak wyszlam do dentysty,tatus mial duzooo pracy :-D:-D

Do góry