Dzień dobry kochane
U nas tragiczny wczorajszy finał dnia, ból brzuszka u malej okropny!!! Aż ochrypła, tak płakała
(( Poszła spać ok 22ej, jadła w nocy 3 razy, ryczałam jak bóbr, nie potrafię znieść płaczu małej, gdy ją ten brzuch boli
(((i jeszcze ze starym się pożarliśmy
(( A ja byłam z nią cały dzień sama, moja mam przyszła dopiero przed 21
dziś wstała uśmiechnięta, pogugała w łóżeczku - widać od razu jak dziecka nic nie boli, przebrałam ją, poczytałam Jej "Poczytaj mi Mamo" - kupiłam na Allegro od razu dwa tomy - pamiętacie te książeczki z naszego dzieciństwa?
W piwnicy w starym tornistrze mam ich dużo, muszę poszukać
Poczytaj mi, mamo. Księga 1 i 2 (2048229683) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zaczęła ziewać, więc odłożyłam ją do łóżeczka, przytuliłąm i śpi już 1,5 godziny, wczoraj było to samo, gdy nic jej nie boli ,fajnie zasypia sama, czasem pogłaskam, chwilkę wezmę na ręcę znowu odłożę i śpi.
Jak jest akcja brzuszek - to nic nie pomaga i żadna pozycja, ryczałam jak bóbr, nie potrafię znieść płaczu małej, gdy ją ten brzuch boli
(((i jeszcze ze starym się pożarliśmy
(( A ja byłam z nią cały dzień sama, moja mam przyszła dopiero przed 21
katerinka - onanana ma rację powinnaś zwracać na to uwagę i układać główkę raz w jedną raz w drugą stronę, by uniknąć asymetrii czy zniekształceń główki. Pola też preferuje prawą str, kładę ją jednak różnie. Wspólna kąpiel super sprawa, już pisałam kiedyś, że muszę spróbować
Pola też najczęściej śpi z rączkami w górze, albo szeroko na boki, z resztą czasem śpi b. niespokojnie i w różnej pozycji.
ponko Niechże Twój chłop pogada ze swoją mamą, jak Ty jej sama powiesz może różnie to odebrać, z resztą powinien Twój sam na to zwrócić uwagę, nie denerwuj się w kulturalny i delikatny sposób wszystko można załatwić (moi teście to jedynie wyjątek od reguły;0), więc na pewno się uda
anek super sprawa, bo dla nas wieczorne usypianie to katogra, pola (nawet jak jej nie boli brzuszek) jest b. pobudzona, nie moze sobie znaezc miejsca, takze ciesz sie kochana ciesz!!
onanana ale macie grzeczne dzieciątko! Podrzucę Wam Polę na lekcje wychowania
U nas sypie śnieg, tata jedzie mi zmienić opony na zimowe, a w sb idę 1szy raz od porodu do znajomych na 30chę kumpla, będę pewnie chwilkę, bo Pola tylko cyckowa, ale dobre i to, z resztą jak ją nakarmię mogę przyjechać znowu
)) ubieram czarną krótką kieckę, rajciochy ze szwem z tylu i bede się odrsesowywać z karmi! Boże jak ja na ten wypad czekam!