Dziewczyny, czy Wasze dzieciaczki miały po szczepionce 6w1 biegunkę albo luźniejsze kupki?
Tak, ale tez mysle ze to po rota. Natomiast pamietam ze Mackowi nieraz zdarzaly sie luźne kupki po szczepieniach, wie to chyba norma.
cocca ja mam kilka bilych kombinezonow ale uzywam wiec nie na zbyciu na razie ;-) W takim tez chrzcilam Macka. Kuba bedzie dopiero w maju crzczony wiec bedzie ladna pogoda
Jak chodzi o baczki to mojeju wystarcza Espumissaan albo ogrzanie brzuszka suszarka.
lilydelux ja biore Cerazette juz kilka dni i dzis tez mam krwaiwenie, ale tak moze byc przy tych tabletkach, wiec nie wiem jak to jest gdy musisz czekac na miesiaczke jednak jak juz zaczelas brac tabletki to raczej nie mozesz przestac
Kuba ma niebieskie oczy, nie wiem czy mu tak zostanie, bo to sie moze jeszcze pozmieniac.
alfa z czasem bedzie ci łatwiej. Pamietam ze Maciek nizm skonczyl 2 lata tez byl bardzo zaborczy o mnie. Nie pozwalam mi sie zblizac do innych dzieci. To taki etap. Tweraz jest juz bardziej samodzielny i nie zazdrosny o Kubusia.
Jesli masz sporo na glowie to odpusc to czego nie musisz robic. Wiadomo ze z malymi dziecmi ciagle jest co robic
niuniunia a w nocy masz zgaszone świtlo jak ona nie spi? Zawsze rób jej noc, bo musi sie oswoic ze w ciemnosciach nic ciekawego sie nie dzieje i ze wtedy czas spac.
Ja zapalam lampke tylko do zmiany pieluchy a wszystko inne robie po ciemku. kube rozprasza swiatło i tez by trudniej zasypial jakby widzial lampki.
Ostatnia edycja: