syl moze taka wasza uroda ze maly je czesto, a moze sie nie najda? Moj Kuba zjada z obu piersi a potem jeszcze 60ml MM dopija i spi w nocy 5h (jesli go boli brzuszek) lub 8h (jesli spi spokojnie).
A starsZy syn tez mi nie dal pospac i budzil sie co 2-3h
Wiec kazde dziecko inne...
anek ja juz pracuje chyba 6-7 lat. zatrudniona jestem w KFC na umowe na czas nieokreslony. Z Mackiem bylam na urlopie macierzyskim a potem na wychowawczym az do czasu gdy urodzil sie Kuba. Teraz znow jestem na macierzynskim a potem znow na wychowawczym pewnie nastepne 3 lata. Za wychowawczy biore zasilek z yrzedu miasta po 400zl miesiecznie. A i jeszcze bez wzgledu na to czy jestem na wychowawczym czy macierzynskim mam po 68zl za kazde dziecko z zasilkow co miesiac. Jakos dajemy rade tak zyc
Na pewno nie oplaca mi sie wrocic do pracy do KFC bo tam zarobek mam ok 700zl miesiecznie.
Opiekunki to droga inwestycja. Wiem bo moja kolezanka jest i dobrze zarabia
duzo lepiej niz ja
a jak chodzi o alimenty to tez bym sie nie zastanawiala tylko brala je od razu! Ojcicec ma obowiazek placic. Wiem ze poki nie pracuje moze byc trudno je przyznac, ale to juz w rekach sadu aby wyegzekwowac kase.
niuniunia Kubie lzawi tylko jedno oczko i troszke ropieje. Przemywam rumiankiem i jest okej.
anus i ja Kura domowa
jak sie domyslam z Olafkiem caly czas jestes w domu? Tak jak ja z Mackiem
katerinka za pol roku dziecko bedzie zupelnie inne i moze akurat maz da sobie sam z nia rade
ale jesli on pracuje w domu to zeby mogl sie skupic na pracy czasem przyda mu sie ktos do pomocy
Czas pokarze jak rozwiazac te sytuacje.
Ciesze sie ze nie ma oznak po niedotlenieniu.
winki moj Maciek mial slabe napiecie miesniowe rak. Cwiczylam go kladac na brzuszku tak ze podkladalam mu kocyk zwiniety w rulon zeby bylo mu latwiej sie dźwigac. Oraz chwytalam go za rece gdy lezen na plecach zeby cwiczyl podciaganie sie na rekach do gory.